"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 778
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит рожден ден Пижулинка newsm59
Щастие и здраве ти пожелавам   bouquet
Добре дошла и на новата мама Wink
И ние борим скуката като си правим домашно гости с комшийките, ама навън си е друго.
Понтес-че не се шашкай за домакинстването, той Алекс ще е център на внимание, особено като не са го виждали Wink
Шемет скорошно оздравяване на малкия и на всички болнички.

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИЖУЛИНКА  newsm59
Да си жива и здрава и много обичана!  bouquet

# 287
А иначе скоро никоя мама няма да ни иска, защото моят дивак дърпа дечицата, скубе ги и те реваааат ooooh! и после сме си самички на площадката ooooh! Обяснявам си го, че му е нервно заради зъбите, иначе не знам какво да си мисля....откъде тая агресия Tired
Утре ще ни идват на гости за няколко дни на мъжа ми сестрата с мъжа си (който дори не е виждал още детето) и много ми е притеснено - трябва да се изявявам като домакиня, което не ми е силна страна Thinking

Ама аз като ти казвам "споко бе Понтес", ти не ми вярваш ! Wink
По първия въпрос- събираме ми ги Дани и Алекси и да се маризят колкото си искат. И моя така действа, ама не скубе, а леки тупанки и децата в стрес и разревани. Но аз стоя клекнала да него и като само се опита нещо да направи мечешката, веднага му се скарвам и му обяснявам до припадък- галиш, цункаш, гушкаш. Вече сме на тая вълна- целувки се раздават наред...

По втория ти зор- купуваш цър-пър за скара- кеф ти пилешко, кеф ти свинско, каквото си искаш- похвалваш мъжа си пред гостите колко хубаво се справя на скарата и си пиеш питието и чакаш мезелъците да станат.

Аз поне така се спасявам, защото не успявам да достигна онова кулинарно постижение да съм насготвила, с прическа и изрядно сресано дете да посрещна гости.

Пижулинка, много любов ти желая във всяко едно отношение !!! Бъди здрава !   Heart Eyes

# 288
 hbday Пижулинка,да си жива и здрава и много щастлива!

Честит рожденник и на Никито-и той да иляди...

Аз от два дена съм го закъсала с яко главоболие и по точно очните дъна.Не мога да гледа,а хапове не помагат.Записах си час,следобед съм на доктор.48 часа не съм спала от болки. Cry Cry Cry

Привет и на новата мама,дано ти хареса при нас,въпреки че се наблюдава голямо отсъствие на мамите.

Понтесче,ще се справиш с гостито и после ще ни разказваш - колко хубаво сте си искарали,как сте пяли и пили....

Среща ще чакам с нетърпение,виждам във вторник 20 градуса и слънчево,та за тогава се записвам.

Вчера най накрая сложихме ваксината на Лори.Ей най накрая да ми е здраво детето.Пораснала е на дължина :цели 78 см.,но иначе клющавелка,на майка си се е метнала,със скромните 9,700 кг.

# 289
Инче, какво е туй чудо бе? Дано вече си по-добре!
ЧРД на Пижулинка! Много щастие и късмет!

# 290
Честит рожден ден, Пижулинка
  newsm59

Да си жива и здрава и най-щастливата майка, жена и съпруга  newsm51

# 291
Някакъв замръз има тука ...

# 292
                                                         На Пижулинка да и е честит рождения ден !

Най - хубави пожелания по повода !

# 293
  • София

честит рожден ден, пижулинка!!!

# 294
  • Торонто/София

...му обяснявам до припадък- галиш, цункаш, гушкаш. Вече сме на тая вълна- целувки се раздават наред...

Това много ми хареса - значи не сме само ние на вълна целувки - само че Дани не може да даде нормална целувка ами изплезва езика и така... последния му номер и като си види сянката на стената да иде и да я цунка и да и махне за здрасти... bye

# 295
Честит празник, Пижулинке!
Желая ти да си много здрава и обичана от близките ти хора
!

# 296
  • Варна
Инка много кофти това с главоболието  Sad и аз съм така - като ме хване направо мога да убия някой  smile3511 много ме боли. ти имаш ли проблем с очите, щото може от това да е  Thinking аз като слагах очилата,после и с лещите, бях така  ooooh! иначе си имам някаква форма на мигрена дето като ме тръшне и ходя като ударен самолет  ooooh! четох някъде че при козирога било често срещан проблем  Thinking
иначе и мойта мома беше 9.700 Януари месец, но май не прилича на мене щото аз +10кг ги мъкна от 3 години и не щат да си ходят Joy

# 297
  • Русе
Здравейте!След известна липса в редовете на форума,ей ни на!Живи здрави и пораснали.Така се получи Понтесче завлякохме детето по ЕУ и се забравихме!Обаче вече имаме нет на борда и няма да сме в неизвестност.
Накратко.Имахме доста лош късмет още в началото на годината,бихме 2000км и се оказа ,че кораба и шефа не стават.Изобщо не се качихме там.Не успяхме да намерим и хотел и се наложи на 15 януари да спим ноща в колата,а мъжът ми навсичкото отгоре имаше юбилей.Пълна лудница!Добре ,че имаме роднини тук там.Два дена в бавария при братовчедка ми,там намерихме работа ,но от 1-ви февруари и понеже не ставаше да стоим при нея ,се върнахме във Виена,където бяхме вече минали на гости по път за Германия.И те така им досадихме 10-тина дена.Когато ви приветствах.
Нещата долу-горе вече са наред.Плаваме предимно в Германия,но ходим и до Холандия.Жилището долу-горе става.На Бойко му понася.И като охлювите хайманосваме здраво с къщата си по различни терени.Да не съм досадна ,малко по малко ще ми дойде музата да ви пиша за по интересното при нас.Ще кача и снимки по нататък,но като сме в движение интернета ни е ужасен,губи охват и такива операции страшно ме изнервят.
Често съм си мислила за вас и децата,колко ли са порастнали!Радвам се ,че отново съм тук и с интерес ще ви следя.
На новите мами  Hug много ми е приятно!!!
На всички болни ,бързо оздравяване!
За сега от борда толкова!Целувки и Лека нощ!

# 298
Плаваме предимно в Германия,но ходим и до Холандия. И като охлювите хайманосваме здраво с къщата си по различни терени.
За сега от борда толкова!Целувки и Лека нощ!

Ей, на вас русенци ви дай нещо голямо и мокро по което да си плавате. Мимак, сядай и пиши бързо, че здраво ме загриза какъв начин на живот водите, че пак изтрепахте рибата с преживявания !  Crazy

# 299
  • София
Уаау, Мимак, това звучи направо невероятно за такива заседнали в мръсната София като нас! Чакаме да разказваш и да не забравиш снимки! Целувки на малкия пътешественик Hug

Инче, какво е това, бе мила! Кажи какво ти каза лекарят?

Поли, трябва да приложа твоя метод...аз засега му казвам само да ги гали дечицата, но той така ги гали, че направо си ги поотупва newsm78

booboo's mama, това със сянката много ми хареса Laughing Сладурчета малки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт