БЕБЕТА ЮНИ 25

• 12 830
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Моят пъп все още не е изпъкнал, но е е опънат. А пък засега нямам оная черта. С Маги по това време вече я имах и то доста изразена.

# 211
Моят пъп вече започва да изпъква и мъжът ми много му се кефи, постоянно го следи как се променя Joy

За линията по корема, аз още нямам подобно нещо все още.

Аз още се колебая за кошарката. Четох, че има по-буйни бебчета, които се удрят в решетките на дървените кошарки; а платнените кошарки май само до 2-3 години могат да се използват. И така, още не съм решила... newsm78

Добре дошла и на Катенце Hug

# 212
Здравейте момичета!
Добре дошли на Как Мая и katentze!Много се радвам,че отново сте си у дома.Наистина,малко остана!!! Hug
За пъпа да кажа на Sunny-bs ,че моя е като копче Crazy...Много е смешен и много стърчи.През дрехите се вижда.На мен ми изкочи още в края на 5 месец.А иначе ми е вдлъбнат...Много странно... newsm78
А аз сега да ви се оплача....Това не било хемороид.Нещо ми е забрало (може би косъм) и така съм се подула,че нито мога да ходя,нито мога да лежа,а камоли да си седна на дупето... Cry Cry Cry Направо съм полудяла,а днес и лошо ми стана.Поне почна да излиза гнита,но облекчение за сега не чувствам...Ох....хора....много е гадно Confused.Не ви го пожелавам.Ако утре не съм подобре и не е спаднало,ще ходя да ми го цепнат,защото освен,4е се мъча,а и тази гной е вредна за бебето... Rolling Eyes

Иначе минахме сутринта през ЛАБИРИНТ да видим да бебешки креватчета,ама нищо не ни хареса Thinking
Момичета,мога ли да пия нещо за болките? newsm78 Някакво обезболяващо??? newsm78

# 213
  • Miami
Здравейте мами Hug
Моят пъп също не е изпъкнал, ама изобщо, но може би щото още не ми е толкова голям корема newsm78
Леле MISHAa това е много гадно, дано да ти се сцепи и да те облекчи, но ако наистина до утре е същото върви на док Peace
Хайде чао и лека вечер на всички Simple Smile Отивам да си правя таратор Simple Smile

# 214
  • И аз не знам къде...
MISHAa това наистина си е гадно  Sad! Отивай утре да ти го цепнат и да се оправяш  Peace!
Не знам дали ще ти помогне, но можеш да пиеш Но шпа и Парацетамол. Не знам кое ще те облекчи!

# 215
 wavey Зравейте и от мен след двуседмично прекъсване по вина на компа ми, пак съм на линия.
Първо искам да пожелая на всички които са били по болниците да се въстановяват бързо и дано всички  да ги посетим само и единствено за раждането било то секцио или нормално.
(и все пак да кажа че мисля сериозно за секцио щото шубето ме е хванало)

А и да се похваля, че вече накупихме доста от нещата включително и количка  Mr. Green . Окопирах албума може да ги разчистя по късно че са доста снимките.
Почти всичко е синьо и така ще съм се прецакала ако е девойче че лошо ми става.  smile3555

Това от мен засега. Лека вечер тулумчета...  newsm51

# 216
благодаря ви момичета!
Уф...дано ми мине Praynig.Че по доктори как не ми се ходи... ConfusedНо тази гной много ме притеснява...
Айде да не ви занимавам повече.
Желая ви лека вечер и сладки сънища!!! Hug

# 217
Уау _ALISA_ колко много неща и какви са сладурски...,колко струва количката и кошарката?
Аз до сега плаках, и татко и мъжът ми като казаха, че кошарка и количка нямало да купуваме докато не родя и аз рев.....ама няма да стане тая,ще ми викат: ти на нас доверие ли ни нямаш....еми не,искам аз да си избера.Абе ужасни са направо разплакаха ме и после ми се смеят.
Лека нощ и утре стискайте палци да са ми хубави изследванията,че.... smile3516

# 218
лелее мен нещо сън не ме лови,снощи почти не съм мигнала,днес се очертава да е същото  Shocked
Много са ви сладки бебешките покупки,но за сега само си гледам,поне след месец мисля да почна с покупките  Grinning
Утре сме на консултация и да видим дали утре ще разберем какво е нашето бебе,че нещо се крие и не иска да ни се покаже  Whistling ,не че има значение за нас,само да е живо и здраво   Wink
Айде лека нощ от мен  Hug

# 219
elly24 не им се впрягай много то и моите така ме заплашваха но аз им казах всички групово да се хванат за ръчички и да си гледат работата.  Naughty
Но в моя случай мъжа ми е на моя страна.
 Аз ако съм на теб мила ще си харесам един ден всичко или поне количката и кошарата и ще се уговорите с продавачката или даже ще капарирате и ти да си спокойна , че няма да буташ кофти количка 2 години.
Ама то по същата логика само им кажи модел  и да ходят да търсят като им се обикаля.  Crazy

А моята е 550 лв с трите коша и адапторите за кошницата, а кошарката ми е подарък и незнам колко е но ги гледам че на чиполино същите са към 150 лв. а всички дрешки съм ги пазарила от Вис Виталис (на едро хихи)

Аиде дано утре РОНИ_23 вече да разберете и вие какъв цвят са ви шортите.
Аз ще ходя да припадам че и аз съм на консултация сутринта и няма да мога да отлепя. Лека нощ  Hug

# 220
  • Разград
Добро утро и от мен! _ALISA_, направо ме изпълниха дрешките. Чудесни са. И аз основно в синьо пазарувам и ако имаме изненада ще е Левскарка просто. Така че има решение за бебетата изненади  Heart Eyes! Аз след малко ще ходя да си пускам изследвания. За пъпчето - ами и моето вече поизпъкна, но пък линия все още нямам, но то има още доста време така че нищо не се знае. Моето коремче много порасна изведнъж. Явно в 7-мия е така или поне при мен. Миша, това за гнойта е много гадно и сигурно много те боли. Отивай да ти го цепнат че да не стане по-голяма беля. Дано скоро и Пършинг се прибере от болницата и пак да сме цяло. А къде остана оффиоли? Някой знае ли? Хайде лек и успешен ден от мен.

# 221
Здравейте, мамчета с тумбачета!!!
Желая на всички лека седмица, без допълнителни емоции....
Добре се прибрала на катенце и кака Мая.
Хайде пършинг и ти...
Къде се загуби и Офиоли, и Валентина...?
Иначе аз съм ок....дано Simple Smile Laughing Laughing Laughing
Целувки на всички и лек ден

# 222
Здравейте!
Добре дошла на Катенце! С повече почивка и спокойствие до заветната цел!
Само да ви се похваля, че вчера си изкарах страхотно на карнавала! имаше толкова много деца и всичките с костюми, кой от кой по-интересни и забавни, че вече нямам търпение да идва бебчо и да го помъкна по карнавали  Laughing
Вчера нещо вдигнах кръвно, и аз не разбрах как стана, но си легнах дремах, спах, после вечеряхме и пак спане, е ставах няколко пъти до 00, днес съм в норма!
Днес май ще си мързелувкам и няма да си подавам нослето навън, че като гледам през прозореца има страшен вятър!

Хубав ден на всички и прекрасна седмица ви желая!

# 223
Здравейте!
Много се радвам че кака Майя и Катенце са си пак при нас.
 rallii следи си кръвното.
Аз цяла седмица карах някакъв ужасен грип и цяла седмица с температура. Моля се само на бебчо да не му се отрази.  Praynig
Пъпа ми не мръднал, за сметка на това обаче вече си имам огромни стрии по целия корем.
Лека седмица!

# 224
Добро утро!
 Flowers Bouquet lovekiss
 smile3507 честно да си призная и аз цяла нощ почти не съм спала.То не беше въртене, то не беше пуфтене, ставане до тоалетната....абе ....ужас. Нещо никак не ми е удобно. Явно възглавниците ми са ми неудобни, та..ще ходя днес да купя други и дано довечера да поспя.
Иначе пъпчето ми вече изпъкна и ми се появи и кафявата линия за която говорихте newsm26.
Всичко което сте накупили вече за бебешорите е много сладурско.Браво на вас. Ние естествено ще действаме в последния момент....
MISHAa как си?
_ALISA_ много ти харесах спалнята и затова ще направя моята всекидневна горе-долу в тая цветова гама newsm10.Вече дори съм поръчала всички мебели за кухнята, хола и спалнята newsm44.Надявам се до края на новия месец да се нанесем в новия апартамент, че...няма време smile3505 както казват по "Минута е много".Ще слагам и аз снимки по-нататък , че като гледам тоя албум никак не се пълни Mr. Green
Радвам се че катенце и кака Мая са си вкъщи !

Лека работа на работещите!
На останалите-айде навън на разходкаааа newsm08

Общи условия

Активация на акаунт