БЕБЕТА ЮНИ 25

• 12 824
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Simple Smile И аз се разболях и днес съм си вкъщи.Цяла нощ не можах д аспя,мн ме болеше гърлото и тая сутрин се надигнах за работа.....но нямам сили и си останах вкъщи....Дано ми се размине по леко.Ще пия днес фрешове ,пък дано се пооправя и утре да съм във форма.Хайде лек ден.
Катенце по4ивай си пове4е и вси4ко ще е наред   bouquet и пове4е да не ни изоставяш  Naughty
Офиоли къде си ? Thinking

# 226
Здравейте и от мен.
Навън е страхотно ай де на разходка.
А за тези които са на работа все още лека седмица.

# 227
Здравейте Simple Smile И аз се разболях и днес съм си вкъщи.Цяла нощ не можах д аспя,мн ме болеше гърлото и тая сутрин се надигнах за работа.....но нямам сили и си останах вкъщи....Дано ми се размине по леко.
panterkata66, взимай мерки веднага, че преди 2 седмици и при мен се случи подобно нещо, след което 12 дни не можах да се отърва от адска кашлица и хрема. Явно вирусът е такъв, дано при теб да не е това и да е временно неразположение за 1 ден!  thumbsup

Хубав и спокоен ден, момичета!  bouquet

# 228
Добро утро  bouquet
Тук съм си и толкова се радвам WinkСамо, че ще пиша по малко, че ще пазя леглото. Благодаря ви на всички за топлото посрещане отново, да знаете, че много ми липсвахте всички  bouquet
Мишаа, дано да се оправяш скоро. Това е много гадно, ама ти се е възпалило от много ходене и стоене права. На мен така ми беше излязло и от лежането сега се поприбра, е естествено и го мазах, ама това е от тежестта и ти като си права още повече ти се притискат органите в долната част. Хайде , ще стискам палци всичко да е наред.
Видях от предната тема ,че Миленита има проблем с ускорен пулс. И аз съм такаи трябваше да ходя дори и на кардиолог ,ама сега няма да мога. Единствено ме гледаха с ехограф да не би да имам възли на щитовидната жлеза, ама за щастие нямам... Ти как си и какво ти казаха?
Кори, а ти как си? Нали имаше контракции ,минаха ли ти?Я сподели, че нали и аз съм със същия проблем...
Гледам има много нови снимчици и са супер сладки и дрешките и коремчетата.
Хайде ,ставам и лек ден на всички...

Ох, тоя вирус и аз го лепнах и то в болницата, много е гаден...кашлям като някаква стара пушачка и пия Стодал..

# 229
  • София
Здравейте,

да се пооплача и аз малко. Откакто миналата седмица боледувах се чувствам доста скапано - все ме боли кръста, отпред ниско долу костта - явно се разширява таза. Нощем не мога да се обърна от ляво на дясно и обратно, пишкам по 100 пъти - абе гадост. Никаква енергия нямам, даже на работа не ми се ходи, а съм обещала до Великден да стоя на бач, докато си предам нещата на заместника. А казват как трябвало много разходки Shocked - аз едва из къщи се търкалям вече, за разходки незнам, но явно ще трябва да се взема в ръце де. Напоследък поне успявам да спя що-годе нормално, което пак е добре.  Пак ми се появи хемороид, но поне не ме боли. Оххх, в Петък ще ходя на ЖК да си порева на докторката. Искам вече да идва време да излиза бебо, ама още месец-два ще се носим /дано/. Ужас ме обхваща като наедреем още какво ще се прави.
А сега да ви пожелая една хубава седмица   bouquet
И ще гледам да пусна снимки - нашата стая е готова, но още не съм я снимала. И добре че се развъртях отрано, че ако трябваше сега да я почвам нямаше нищо да направя Sad

# 230
Бързо се оправяйте, че няма време. Не остана до раждането. Ние така бяхме през февруари и сега малкия спи с отворена уста. Иначе нищо му няма вече.

# 231
ofiolly e добре и сигурно сега скача от щастие! Тъкмо са си купили къща!   ura   bigdance2  newsm18   Party Time  Tada   costumed034   party006  Чакат майстори! След малко ще пътува обратно към София! Довечера ще се включи!
Праща поздрави на всички!

# 232
  • И аз не знам къде...
Здравейте  и от мен!
Айде и аз да ви оплача  Sad! Боли ме гърлото и накашлям, което се надявам да е от гърлото, ама де да знам  newsm78! Около мен почти не остана човек не прихванал гадния грип. Уж нямам температура и се надявам да мина само с Био парокс-а дето го пръскам в устата. Подута съм като плондер и така ме болят ръцете като ги свивам, че нищо дребно не мога да хвана  Sad! Ужасно гадно е ooooh!! Още толкова време как ще се търпи не знам  ooooh!! А и като клекна и стана ставите на коленете ме скъсват от болка. Това явно е от тежестта ми Blush!
Оплаках ви се  Embarassed!

# 233
Здравейте!

Първо да кажа, че в петък бях на лекар и.....ИЗНЕНАДА - нашият памперс от розово се оцвети в синьо. Не мога да скрия, че бях разочарована. И двамата с таткото даже. Че и бабите и дядовците...Всички се бяхме настроили за момиче. Къде ги видя тези "топки" лекарят? Абе да е живо и здраво, ама....искаше ми се да купувам роклички и кукли. Добре, че изчаках с пазаруването на дрехи и други бебешорски неща . Няма да бързам, не се знае - може пък да е девойка...Simple Smile

Миша, и аз често се събуждам с подобни крампи в прасеца. Ужасна болка наистина.
А тази нощ пък се събудих с  усещането, че сякаш кожата ми на корема се разтяга като ластик...не беше болезнено, но беше много неприятно. А бебо от няколко дни е активен дененонощно и на моменти все едно ме почесва от вътрешната страна на корема.

За възрастта да отбежа и аз - през август ще навърша 32. Синът ми го родих на 23. За разлика от тази бременност - първата не беше планирана и ми дойде като гръм от ясно небе. Изобщо не бях готова да ставам майка. А сега не мога да си представя живота си без Мартин.

Лек ден на всички. И се пазете!

# 234
Нас ни държаха суполите цял месец.Беше ужасно. И докторката ни казва без антибиотик и ние с спрей морска вода и капки изкарахме. И 4римата се тръшнахме в къщи.
MeryLu не се притеснявай като родиш ще стане ясно за третия крак на бебцо. До последно никога не се знае освен ако не си ходила на триизмерен видеозон.

# 235
И намен мн ми се иска да имам момиче, все пак да са различни, но април пак ще попитам. Мойта докторка имала предчувствие че е момче пак.

# 236
Добро утро момичета!  Hug
Уф...Аз след малко отивам на доктор,че хич не съм добре.Явно от гнойта и болките почнах да повръщам и вдигам температтура Cry.Направо ми иде да се гфръмна.Какво ми дойде на главата ooooh!.Но по-добре да го цепнат от колкото да ме боли.Ще помоля да ме напръскат с някакво обезболяващо,че то не може да се докосне иначе мястото... Cry katentze и аз предполагам,че може и да е от тежеста.Дано попадна на готин лекар който да ми обясни от какво се е получило.А как ме е срам... EmbarassedНаправо ужас Embarassed
geneva2008 надявам се дда съм ок вечерта.Ще ви пиша как е минало Praynig
РОНИ 23 дано утре и вие видите бебчо какво ще е!Стискам палци! Peace
marvele   и  dari75 дано се почуствате по-добре!Този грип наистита е гаден.Моя приятелка се тътри от 1 месец и не може  да се излекува.Бързо оздравяване ви желая
MeryLu това с крампите е голяма гадост...

# 237
  • София
Здравейте!

Каква къща с Офиоли пак! нали я купиха преди няколко месеца, втора ли етова?!?

Да ви кажа, молят корем вече толкова осезаемо се движи, че не мога да повярвам - особено като легна вечер пред телевизора по гръб и като запознат да си плават едни остри подутинки - лакът ли е, коляно ли! Много е интересно! Обаче вече със сигурност не мога да лежа по гръб.

Ние последните 2 седмици правим едни леки размествания и ремонти вкъщи и уж ни е по-широко, а все не ми харесва. Много празя да се налага 100 неща да ги направя наведнъж, а те са наистина 100. Като сменяш мястото на 2 неща и едно го махаш тотално, трябва да смениш местата на хиляди предмети. Бях се амбицирала за доста работа, но с това частично хубаво време тия дни, реших, че ще е грехота да оставя детето си вкъщи и излизахме по 2 пъти на ден на въздух и в крайна сметка за най-приятното разместване не остана време. Да разтворя 2 чувала с най-малките дрешки на Билянчето, да ги наредя в чекмеджетата, които старателно иначе опразних, и да преценя ще се нуждаем ли от още нещо за сестричето.

А, ама не така! Какви са тези смени на полове в последните седмици при някои от вас - другата седмица съм на преглед, дано даняма много чакащи пред кабинета и да измоля аз една бърза проверка, ако не ми се е полагала по план!

Катенце, ти за какво беше в болница, не разбрах. Всичко опиши - ти ли нещо почувства, на ЖК ли нещо ги притесни?

Аз се чувствам добре, хремата взе да ми преминава - добре че само с това се отървах след тежкото боледуване на каката. често забравям че съм бременна, даже май този пъти хич не ме тресе нищо от вълнение. сещам се за положението си в транспорта - когато някой ми отстъпи място или когато не ми отстъпват. Ама може ли така - последните 2 пъти дори жени се правят на ударени. Стоя й аз до носа с корема си и тя не става, щото явно е прецелина че има по-млади в маршрутката!!! Накрая все сядам, е - и не на края, де, но отдавна нямам хич вид на преяла и неспортуваща - това си е жив бременен корем, дето се вика на него съм се видоизменила (всички ми казват, че им изглеждам в лице и крака отслабнала, снощи даже мъжът ми ми направи комплимент по свой си начин, че не съм била отекла като с миналата бременност!) А по-късон даже в маршрутката се качи една баба с бастун и на нея никой не остъпи място, а вече имаше само 1-2 правостоящи, т.е. вече видимост (след като аз седнах  Mr. Green) имаше! Срамота!

# 238
здравейте мами Simple Smile

като гледам май не съм единствената която не е спала снощи, ама аз го отдавам на това че беше пълнолуние или поне на мен така ми се стори  newsm78 newsm78 newsm78, а може би пък и от това че цял ден все лежа и дремя... сигурно съм си взела съня. незнам ако постоянно е така  #Crazy #Crazy #Crazy

rallii много да внимаваш с това кръвно че аз така се наплаших  Shocked не е шега работа

айде аз отивам пак в леглото....

# 239
Здравейте, мамчета  Hug

Първо да кажа добре завърнали се на katentze и kaka Maya. Дано и purshing скоро да се върне и без повече болници, докато не влезем в 9 месец  Praynig Peace

Моето пъпче също не е изпъкнало още, а така ми се иска да щръкне  Crazy То по принцип е доста вдлъбнато и сега поне вече му се вижда дъното  hahaha Линия още нямам, обаче за сметка на това по краката ми са се появили няколко стрии  #Cussing out

Mery Lu, може доки да се е объркал. На мен също първо ми казаха момиче и аз се настроих за щерка, а после на един преглед ми казаха, че можело да бъде и момче, ама на последния ехограф ми потвърдиха, че е бебка. Така че и при теб може да е станало объркване и пак да си е момиченце. То в крайна сметка до последно нищо не се знае  Peace

MISHAa, дано се оправиш бързо, че със сигурност е много неприятно това, което ти се е случило  Hug

Аз днес ходих до Шейново да ми правят изследвания за кръв и урина. Утре ще бъдат готови, но се надявам всичко да е наред. Добрата новина е, че секретът, който ми взимаха в сряда е чист. Явно съм изтребила гъбичките  Mr. Green

Моята бебка не спира напоследък да се върти и да ме рита. Дори нощем не спи  Joy maia_a, аз също се притеснявам като легна на една страна да не й смачкам главичката, обаче тя ме рита постоянно - независимо дали съм на ляво, на дясно или по гръб. Дори понякога се притеснявам дали не се чувства зле, но да се надяваме, че просто ще бъде голямо диване  Grinning

Ох, много се разписах. Нали няколко дни само четох и сега си наваксвам  hahaha Приятна седмица на всички много целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт