БЕБЕТА ЮНИ 25

• 12 797
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • по света
Добре дошли на katentze и kaka Maya Hug
И мен ме е налегнало безсъние,много ми е неприятно. Исках да чистя сериозно,а то се оказва че аз лягам на обед преди каката Confused

# 241
И на мен н ми се е появила тази тъмна линия на корема все още?Ама аз знам,че не е задължително.
А някой знае ли,защо се появява??? newsm78

# 242
  • И аз не знам къде...
И на мен н ми се е появила тази тъмна линия на корема все още?Ама аз знам,че не е задължително.
А някой знае ли,защо се появява??? newsm78

Чувала съм ,че е на хормонална основа, ама не съм сигурна, че съм права  newsm78!

# 243
честно да си призная и аз цяла нощ почти не съм спала.То не беше въртене, то не беше пуфтене, ставане до тоалетната....абе ....ужас. Нещо никак не ми е удобно. Явно възглавниците ми са ми неудобни, та..ще ходя днес да купя други и дано довечера да поспя.
Относно възглавниците и аз го имам този проблем от време на време, то не бяха анатомични, и ниски и високи или пък от силиконовите, по едно време си внуших, че като дете съм спяла много добре на дунапренена..... възглавници да искаш и малки и големи, но като те хванат дяволите..... сега гледам да не обръщам много внимание, но винаги имам по 3 възглавници на разположение  Laughing

Никаква енергия нямам, даже на работа не ми се ходи, а съм обещала до Великден да стоя на бач, докато си предам нещата на заместника. А казват как трябвало много разходки Shocked - аз едва из къщи се търкалям вече, за разходки незнам, но явно ще трябва да се взема в ръце де.
За разходките и на мен почти всеки ми повтаря, че трябвало да се движа, щото как съм щяла да раждам! Когато се чувствам добре се разхождам, но предимно гледам да си почивам, дори до преди месец и половина прекарвах почти целия ден в легнало положение /страх! че то от много ходене и работа и болните племенници на моя предния път стана белята, а имах и страшни контракции, но както и да е/ Почивка, не се натоварвайте, въпросът е като ходите на ЖК да ви казват "Бебчо е добре, развива се отлично! Браво, гледаме едно хубаво и здраво бебе!"

# 244
Здравейте, мами! Болните да се оправят бързо, а Миша, дано това не те боли, като го махнат!
МериЛу, каквото такова! Пък и има още време! Peace

Аз също една нощ имах страхотно болезнен крамп на прасеца. Така изревах като мечка, че изкарах акъла на мъжа ми. Оттогава, всяка нощ (аз спя по много малко), в полусънно състояние дебна за крамп и профилактично опъвам крака в контрашпиц...

Днес пък ме боли глава, може би е и от пълнолунието, гледам повечето не сте спали...

В петък, ако знаете само как ми призля - излязох за обяд и понеже сега работата ми е близо до нас, реших да мина да си облека нещо по-така, че вечерта трябваше да съм на едно индонезийско тържество, за което бях забравила. Та, добре, че се прибрах, реших да се опъна за 10тина минути и ме унесло... Но изведнъж като се събуждам задавена от киселини ли какво ли, като ми призля, като почнах да повръщам  Sick Добре, че се бях прибрала! И не се върнах на работа - легнах и повече не мръднах до вечерта!

Оправих се де  Blush 

А вчера, се разходихме до Панчаревското езеро, много беше приятно - и там да знаете какво се случи! Докато търсехме с мъжа ми да си полегнем на някоя зелена усамотена полняка, гледаме едно три-четиригодишно хлапе на срутения покрив на една полусъборена къща, а наоколо никой друг не се вижда! Малчуганът се беше хванал за някакъв кол на покрива и по едно време завика "мамооо"! Викам си, ясна работата, мъжът ми се завтече да го сваля, то се дърпа, но накрая успя да го хване  Wink После пък не щя да върви с нас! Та добре, чесе появи един тичащ татко, а след него и майката, обляна в сълзи... Абе, бая им изкара акъла това хлапе Simple Smile Та след някоя година, живот и здраве, и нас това ни чака!!!

# 245
Цитат
Катенце, ти за какво беше в болница, не разбрах. Всичко опиши - ти ли нещо почувства, на ЖК ли нещо ги притесни?
Почна да ми се втвърдява корема, ама без да се отпуска..тоест в постоянна контракция. Пих си магнерота , ама оправяне нямаше и аз отидох на преглед. Като ме видя лекарката ми и ми каза да не чакам и ми написа направление за болницата, защото имало опасност да ми се спука мехура Sad В болницата бях на системи- вливаха ми магнезий, глюкоза и отделно и желязо. Малко се възстанових, ама се оказа, че от много движение получавам контракции. Казаха ми да не си пипам корема. това го беше казала и Слийпинг Бюти.
Сега съм на 3 по 2 магнерот и 3 по 1 но-шпа и трябва да лежа. Няма да се предавам, ще изкарам до края и това е! Вие също се пазете и си почивайте, не се натоварвайте...
Meg_H, горките родители..Изкарали са си акъла хората ooooh!
Моето пъпче леко се е разтегнало, ама още не е изпъкнало нацяло Wink

# 246
Здравейте мамички,

Аз засега се движа и и даже на работа ходя пеша (30-40 мин бавничко). Надявам се, че като нямам болки или други неприятни усещания и бебка е добре.

И аз тази нощ трудничко заспах, но пък после сутринта не ми се ставаше за работа Sad

Приятен ден на всички Hug

# 247
Да се отчета и за пъпчето - моето само се е разтегнало, май няма да изпъкне, но си имам едно кафяво петънце около него, може би е свързано с тази кафява черта  newsm78

# 248
Здравейте и от мен  bouquet!Поздравявам katentze и кака Maya с прибирането в къщи и им пожелавам леко и безпроблемно бременеене до края Flowers Bouquet !
И сега да ви се оплача!Вчера, нали времето беше прекрасно,мъжа ми ме измъкна да ходим на разходка.Отидохме до Jumbo(няма да ви казвам колко време изгубихме в бебешкия сектор, има сумати полезни и сладурски работи)и три часа обикаляхме магазина.Прибрахме се останали без капчица силици,вечеряхме и си легнахме да гледаме филма.До тук добре, ама като ми почнаха едни конракции и няма спиране.Това разхождане, лягане, нищо не помага!Че и на мама шошката  Heart Eyes така се беше разритала явно в знак на протест!Най накрая след половин час  тормоз се предадох и изпих 2 но-шпа, та ме отпусна.Днес през деня съм добре,обаче знае ли човек какво го чака?! newsm78 Напоследък си мисля лека полека да започна да си стягам багажчето!
А що се отнася до пъпчетата мойто още не е изскочило,ама то и преди си беше по-навътре,а черта имам съвсем леко забележима.

# 249
Каква къща с Офиоли пак! нали я купиха преди няколко месеца, втора ли етова?!?
Те май я бяха капарирали преди, а сега явно са я купили. Simple Smile

# 250
Здравейте, всички бъдещи юнски мами!
Ние чакаме нашия бебко на 24 юни Hug
Ще ми бъде приятно да участвам в този форум newsm53

# 251
Irinkula, Здравей и Добре дошла!   bouquet

# 252
  • Miami
Здравейте момичета  Hug
Аз днес излязох уж за малко до личната лекарка да си взема едно ЛКК за болничния, но се прибрах чак сега Grinning С една приятелка и нейното бебе голяма разходка направихме.
katentze аз пия гинипрал, магнерот и верипамил и за сега нямам контракции или поне не усещам. От време на време ме наболява кръста от дясно и то като се поуморя от ходене. Така че наистина май трябва повечко да почиваме.
MeryLu представям си как си се почувствала като са ти казали, че може и да е момче, но и аз казвам да е живо и здраво Simple Smile
MISHAa какво стана, ходи ли на док?
Meg_H браво на мъжа ти, че е спасил детенцето Peace Наистина това ни чака и нас, трябва очите ни да са на 16  Shocked
Всички болни мами да се оправят бързо Hug
Добре дошла на  Irinkula
Хайде чао за сега от мен, отивам да готвя нещо Grinning

# 253
MEG H,това,което ти се е случило в петък на мен ми се случва по 2-3 пъти седмично,така че не го смятай за нещо инцидентно.Случва ми се винаги по време на сън,което е мн.опасно.Спасява ме това,че спя на 3 възглавници та не съм се задавяла до сега.Съветвам всички мами като усетят силен прилив на киселина в стомаха незабавно да се изправят докато всичко се поуспокои.
Дано не съм ви уплашила момичета,но смятам,че е добре да сте предупредени newsm17 newsm17

# 254
Провет отново момичета!
Да!Чак сега се прибирам.Ходих в една клиника.Там имах час при дерматолога.Тя жена слава богу се оказа(че иначе...голям срам Embarassed).Видя ме и каза,4е не бива да се цепва,което много ме изненада newsm78!!!Та нали е пълно с глой...Щяло да предизвика контракций и т.н.Предписа ми две кремчета,да правя бани със смрадлика и ако не съм по добре до утре да почна антибиотик.Не е хемороид,не е херпес.Каза,4е е забрало косъмче или възпаление на някаква маста жлеза.Абе с две думи-и тя незнае какво е.Каза,че често се случвало,ама това много не ме успокои.Нали си ме боли... Sick
Антибиотика  е Оспен,но каза,че не била на 100% сигурна дали може от бременни да се приема newsm78.Ще се обадя да питам моя доктор.Той ще знае-надявам се.Иначе си ме боли.Ама май по-малко.Може и да си въобразявам де... Rolling EyesАко някоя от вас има инфо за Оспен,ще съм благодарна да сподели Hug

Добре дошла на   Irinkula!!!

Общи условия

Активация на акаунт