БЕБЕТА ЮНИ 25

• 12 789
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • И аз не знам къде...
Антибиотика  е Оспен,но каза,че не била на 100% сигурна дали може от бременни да се приема newsm78.Ще се обадя да питам моя доктор.Той ще знае-надявам се.Иначе си ме боли.Ама май по-малко.Може и да си въобразявам де... Rolling EyesАко някоя от вас има инфо за Оспен,ще съм благодарна да сподели Hug

Оспен, мисля че е разновидност на Оспамокса, а той може да се пие  Peace! Е, вероятно на него не пише точно така, но активната съставка попада в група В за опасност при бременност, т.е. може.

http://www.safefetus.com/ - тук можеш да напишеш активната съставка и ще видиш дали може  Peace!

Добре дошла на Irinkula   bouquet!

# 256
dary75много ти благодаря за информацията!

# 257
MISHAa ,за Оспен не съм чувала нищо,но ще ти препоръчам освен приема на лекарства да приложиш и един бабешки метод,който при мои познати е бил особено ефикасен.Върху мястото постави парче намачкан локум и стой така колкото може по-дълго време HugУбедила съм се,че локумът е чумата на гнойта #2gunfire
Дано да съм ти била полезна! smile3525

# 258
  • София
Така изревах като мечка, че изкарах акъла на мъжа ми.

Ама всеки път като го прочета това изпадам в неистов смях. Просто ми оправя настроението. То сигурно защото аз не страдам от такова още, но знам какво е - като бях ученичка редовно с присвивах нощем от подобна болежка. А сега понякога усещам как аха да ме схване, но засега ми се разминава.

# 259
Здравейте и от мен,преди час се прибрахме от консултации с бебето всичко е на ред  Laughing ,пак не можа да ни каже какво ще бъде,каза,че може би момиче,но не е сигурно,абе важното че се развива добре  Grinning.Иначе теглото на бебенцето е 1383г. ,ако някои е ходил на консултация скоро и е покрай моите седмици,ако може да ми пише колко е теглото на бебенцето им,моя лекар каза,че е нормално,но за всеки случай да видя при вас как е  Crazy

# 260
  • Бургас
Misha Ospen'a е от групата на пеницилините-можеш да го пиеш.Но хубаво е с него да пиесх вит.Бкомплекс-срещу Кандида'та и разни чревни дисбактериози-3 по 1 Naughty
И моето бебе в 28седмица беше 1300г.,дори с 2-3 дни изоставаше,което е относително и идваше от малко по-малката феморална дължина.Заради това по4нах Пренатал,ама нещо не ми понася и го пия през ден,два Joy

# 261
Рони, нашата бебка я мериха точно в 28 седмица и беше 1400г. Според доки си отговаря точно на седмиците Peace

# 262
Здравейте тумбачета,
Добре дошла на   Irinkula!!! като за начало  Simple Smile
Незнам дали сте ме прочели като говорихте преди няколко теми за галенето на коремчетата, но на училището за родители ни казаха да не галим коремчето в горната част, а под пъпчето.

А за килограмите на бабчето, имам приятелка която работи точно на ехограф, и прегледите на  бременни са и специалност, а и тя има бебче. Та тя каза че да се казват килограми на плода било много порочна практика, защото било много относително и почти винаги неточно, защото се определя от софтуер според размерите. Важното било да отговаря на размерите, главата, костите и т.н.
Иначе за стягането на прасеца, и на мен не ми се беше случвало много отдавна, но в събота към 7ч. сутринта като ме стегна и будя моя слън4у да ме спасява с разтриване. Милия после номожал да заспи и до 9ч. се въртял и си мислил за банички и боза. Та ходихме сутинта до фурната да пазарим закуска Laughing. EmbarassedСтана ми много гузно Embarassed

Линийката ми е вече на 30та седмица #Crazy, много бързо сякаш мина това време!!!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 22:11 от ana_vandala

# 263
  • варна
 "...Милия после номожал да заспи и до 9ч. се въртял и си мислил за банички и боза..."
Сега вече съм сигурна какво ще сънувам след малко. Joy

# 264
Аз май ще си лягам,че нещо не успях да се наспя снощи.
Sunny-bs   и аз това точно търсих.Верно е от пеницилините!Мерси много! Peace
Айде лека!Да спите спокойно Hug

# 265
  • И аз не знам къде...
Момичета, при майските майчета вече се почна  Laughing! Имат си вече родени близнаци   bouquet!

# 266
Добре дошла на   Irinkula !!!  Hug

MISHAa според мен потърси мнение и при друг лекар преди да започнеш антибиотик. аз също имах такъв косъм ли беше незнам какво точно, но определено трябва да се махне гнойта от там, пък било то и с бабешки методи, дано утре си по добре.  Praynig

Ето ги тези прикрепящи се легълца
 http://zainteriora.com/index.php?option=com_content&task=vie … 243&Itemid=86

# 267
Милия после номожал да заспи и до 9ч. се въртял и си мислил за банички и боза. Та ходихме сутинта до фурната да пазарим закуска Laughing.

недейте така бе хора, тамън си ги изкарах от главата тези банички  Joy Joy че и като си представя една фурна, топли-топли, уххххх  preggo ама няма... за сметка на това се напуках здраво с тиквени семки  Crazy

А само аз ли съм лудата дето отсега си избира чанта за количка/ памперси?

# 268
Хахаха, Трънче, не знам кой е лудия.  Joy
Аз дори не съм  тръгнала  по магазини, нищо не съм гледала, на нищо не съм се спряла.

# 269
  • Разград
Добро утро, тумбачета! Добре дошла, Irinkula!   bouquet Виждам че пак е имало среднощен маратон. Аз пък тази нощ спах добре, което вече се случва много рядко. И за банички говорите, ама сега всичките бременелки ще търчим до баничарниците.  Joy Ама няма лошо де сега ни се е паднало. Аз не съм гледала скоро Майската тема, но да са им живи и здрави. Ами то идва така че близначетата са в 7-мия месец родени, но не е фатално де. Хайде лек и слънчев ден. Тук поне пече от рано, макар че цяла нощ валя, но много сладко и приспивно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт