БЕБЕТА ЮНИ 25

• 12 797
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!

Аз пак съм недоспала. Незнам защо, но почти всяка нощ някъде около 2.00 часа се събуждам и около час, час и половина пада голямо въртене из леглото. И сега ми е едно сънено и криво, а съм на работа...

Вчера моят лекар ми се обади, че иска в петък пак да отида при него. А нали онзи ден бях при него, и имах час чак за 18.04 (тогава се разбрахме да ми даде болничен). За 30 секунди какво ли не ми мина през ума, докато накрая  уточни, че около великденските празници щял да отсъства и затова ме викал - да се разберем за болничните.
Нямам търпение вече да си остана вкъщи. Макар че пак ще ставам рано сутрин да будя детето за училище. Остават ми още 24 работни дни...броя ги вече.

Миша, ако продължава да те боли ще ти кажа много ефикасна и изпитана рецепта.

# 271
Добро утро!
Мамчета я ми кажете вас риткат ли ви бебчетата много ниско долу, близо до срамната кост и отляво и отдясно на нея? newsm78 Еее ...цяла нощ нашият малък Наско не спря. При вас така ли е?
MeryLu и аз съм като теб -то не беше въртене, то не беше ставане отново. Цял ден си почиваше и си спеше бебока, а цяла нощ не можеше и явно не искаше да спре с ритниците,....и то ниско долу, което ме притесни! Shocked
Вери и аз съм като теб-нищичко не съм му купила на Наско,но....има доста време.Една приятелка която живеее в Испания само като си дойде преди 2 месеца май и ми донесе една жилетчица и това е всичко Peace
Здрасти Irinkula!
 _ALISA_ добре че си по интериора и даваш по някоя идейка  bouquet HugЛегълцето си го бива!
Айде отивам за банички!  Mr. Greenana_vandala ти си виновна! hahaha Joy Embarassed

# 272
 Добро утро момичета! Аз днес имам рожден ден smile3510  ставам на 25 г.   А също честито и на всички именници.
Днес ще бъде натоварен ден трябва да ходя на консултации и при акушерката и при доктора.....
geneva2008 и мен ме рита много ниско долу понякога,а снощи, където потропа мъжът ми там го риташе и той беше на върха на щастието. Каза че толкова силни ритници не е усещал.
Аз също нищо не съм купувала,само се кефя на вашите сладурски покупки.
Чао от мен засега

# 273
Elly24,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много любов и щастие ти желая и бързо и безпроблемно раждане  bouquet
 _ALISA_ ,благодаря ти много за линка,аз сериозно съм се навила такова да ни е легълцето.Само никъде не видях цена newsm78
Мен също ме рита ниско долу бебка,а с Ния не беше така и в началото се притесних,но според Марков всичко е ок.

# 274
elly24, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! bdbaloni baloni baloni Tada
Жива и здрава, много обич, топлина и късмет и сладко, здраво бебоче през юни!   bouquet

# 275
Elly24, честит рожден ден!!!Вече трябва да си elly25 nbirthday
И мен ме рута ниско долу и според мен е така понеже още не се е обърнала...
И аз още нищо не съм купувала - само си набелязвам разни неща и като изляза в болничен ще се започне с пазара.
вече нямам търпение да изляза в болничен, но пък и тук (на работа) имам достаоще неща за довършване...и ми е съвестно, но все пак бебка е по-важна, разбира се
Хайде желая на всички лек и усмихнат ден (напук на мрачното време) и ще се видим в новата тема!!!

# 276
  • Бургас
Elly24 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! smile3525
Ако не можем да намерим такова легълце по магазините,поне по линка евентуално дърводелец би се ориентирал по-лесно какво искаме newsm78
Лек и усмихнат ден Mr. Green

# 277
  bigdance2 elly24 Честит Рожден Ден newsm59

Да си жива, здрава, много обичана, вечно влюбена и съвсем скоро да се радваш на едно хубаво, здраво и много щастливо бебенце  Hug
Ох като гледам колко сте писали  ooooh! 2 дена Ви чета, сега тъкмо свърших, ама така е като нямам компютър вкъщи. Вчера мрънках на моя и сигурно скоро ще ми вземе лап топ за у нас, защото като изляза в майчинство искам пак да мога да свързвам с вас, а не да съм изолирана от света.  tv
 ooooh! Като гледам вие колко сте напред и направо полудявам. Аз май май последна ще раждам от вас. Накрая ще си пиша сама във форума  Cry

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕLLY24 Малта естествено че няма да си пишеш сама.Даже ще си най - информирана за раждането и новороденото. Та нали тоя форум е и за майки, не само за бременни newsm51

# 279
сАМО ДА КАЖА ЗА МАМИТЕ, на които не можах да пратя съобщения, за лекцията в събота 29.03, от 10.00 :
на 8-ми етаж, пред неонатологията
Ще ни вземат оттам.

Аз днес моного бач, и после ще чета пропуснатото от събита-беделя-понеделник...!

# 280
Elly24  newsm59 Най-искрени благопожелания за здраве и сили; за ползотворни дела; за топлота и доброта – дарявани и получавани; за дни на радост с усмивки и веселие; за мигове на сбъднати мечти. А скоро да си най-щастливата мама на света!  baby

Малта, споко! Аз нищо, че съм определена за 27.06., моята надежда е да родя на 29.06.  Simple Smile, за да си направя огромен подарък точно на рождения ми ден /живот и здраве ще стана на 27/  Simple Smile, е има време има надежда  Laughing

Относно не-спането ни вечер, породено от игрите на малките съкровища, четох някъде, че при тях денят е нощ и обратното и това е причината за тяхната активност нощно време  Simple Smile

# 281
geneva2008 Внимавай какво обещава, че ще си го търся като наследство. Ние с теб като гледам сме и наборки.   bouquet
rallii поне ти мила ще си с мен до края за утеха. Ще си ближем бременните рани заедно  newsm47 А в интерес на истината още не е ясно дали наистина това ми е термина, тъй като цял живот не съм имала редовен цикъл( одебеляване на единия яйчник) , а последния ми цикъл не беше точно цикъл, а по-скоро като ръждиво течение. Та може и да ви изпреваря  smile3534

# 282
Добро утро девойки!
Честит рожден ден на elly24!!! newsm59 . Пожелавам ти да си много обичана жена - от съпруг, деца и приятели!!!!
Виждам, че и вие не можете да спите - аз вече ще се побъркам - не мога да спя, не мога да дишам, през 5 мин. съм в тоалетната, всичко ме дразни. Мъжът ми милия иска да се гушне, а аз полудявам. Успявам да заспя чак на сутринта. Добре, че не съм на работа ....
Аз съм купила единствено комплекта за изписване - просто не се сдържах. Дрешки други няма да купувам, че имам много от племенницата, от една приятелка, а и от баткото. Другата седмица живот и здраве, обаче, съм решила да купя количката и кошарата.

За протокола - аз имам рожден ден на 06.06, но сякаш не искам да е на моята дата - нека си има своя собствена ....

Хайде слънчев ден от мен   bouquet

# 283
  • София
Здравейте! честит рожден ден на Ели! бъди жива и здрава и много щастлива!   bouquet

Аз снощи отворих няколко чувалчета с дрехи от Билана и първо такова затруднение срещнах да определя кои са най-малките дрешки и това ли са всичките, а после такова разочарование преживях - ама това ли е всичко!?! Имаше толкова дрехи детето, вярно че точно първата година имах масово дрехи от други майки за ползване и после им ги връщах (после дълго се чудех защо вече не ми дават или са в такова малко колбичество, но ми се изясно след време - като се започнат едни пюрета или пълзенето, дрехите така бързо се изхабяват докато се израстат за месеца, че после ако въобще си ги запазиш за второ дете, те е срам да ги дадеш на някой!!!). на всичкото отгоре, защо не ми изглеждаха така прекрасни както преди - може би от стоенето в чувалчетата - при всички случаи щше трябва пак да ги изпера, а се надявам като ги изгладя да приемат и по-търговски вид. И такива ми ти вълнения. Е, поне знам какво имам. Като количество трябва де достатъчно за първите 3 месеца, ама пусто око ненаситно...

# 284
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички,които съм пропуснала и извинете за засъснението, но от петък съм вечепо майчинство и разбрах колко било хубаво да си си в къщи Joy

Сега отивам на ЖК ,като севърна ще се включа по-активно!

Сладък ден мамета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт