17.05 - 23.05

• 6 275
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
  • anywhere
Цитат на: Anonymous
здравеите
Наи-после се прибрах в къщи - отслабнала, стегната и почерняла..Самочувствието е на много добро ниво - започвам да меря летни дрехи....Меденката ме зяпаше с очи - паници - изобщо не ме позна - забравила ме е .И на мен ми се струва, че намерих друго бебе - ужасно пораснала и надебеляла - трябва и лека диета..

Здравей, мамо Кенга!  Grinning Честита нова фигура!  Wink Да си я носиш със здраве и самочувствие!  Laughing

# 31
В Лъки се запознах с една лаборантка, която работела в Поморие на калните бани - каза, че имало страхотни резултати за т. нар. безплодни двоики - абе с две думи забременявали като бесни и им изпращали снимки с бебетата - помислете си.....

# 32
С Луиза се оказа, че живеем в един блок на съседни етажи....

# 33
Добре си си дошла у дома мамо Кенга.Радвам се чи си в добро настроение,добра форма,и по всичко личи че си на ниво-БРАВО
По въпроса за калните бани в Поморие,аз си мисля,но все не ми остава време,но .....трябва май да се опита.Чувала съм ,че е най-добре да се ходи в края на лятото.За да се избегнат горещините.Процедурите били изтощителни май????

# 34
  • с/у ОколоМръсТното
Мамо Кенга -- разкажи ни повечко за Лъки!  Rolling Eyes
Аз лично съм цялата в слух и с ококорени очи  Shocked (не съм шокирана)...
Моля те - интересно ми е!  Bulb
 Grinning  Grinning  Grinning
 Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses

# 35
Шани
Беше като в казарма - в 7 ч. звъни звънец - скачаш, оправяш се набързо и в 7,30 си на стадиона - една обиколка и после до 8 физзарядка.В 8 ч. т. нар. закуска - 5 маслини и малка филиика черен хляб или 1 варено яице и 1 киви, или парче шунка еи такива неща.
после от 9 ч.тренировки до 12 ч. - 2 почивки по 15 мин - направо ти се взима акъла - коремни преси (около 500 ), медицински топки, упражнения на дървени пеики, гири.Изобщо не можех да си представя какви неща могат да се правят с тези уж простички уреди
12 ч. обяд - наи-често пил.пържола,риба, кебапче, кюфте + зел. салата..До 14 ч свободно време
От 14 ч. дори да вали дъжд или да падат камъни - поход поне до 17 ч.(около 10 - 15 км.)
18 ч. вечеря - ориз със зеленчуци, леща, грах и др. подобни.Може и ивесени ядки без нищо или жито.
!8, 30  - танци - хора, ръченици, рок, диско и т.н. до 19, 30.
Горе долу е това, като в неделя е разтоварването - 8 ябълки за целия ден, а във вторник 1 кис. мляко и 1 активия.
Четвъртък и неделя има походи по цял ден - ходихме до Чудните мостове, Кръстова гора, Пампорово - роженските поляни и един развъдник за мечки.
Не знам дали бих издържала втори път такова нещо - натоварването е много сериозно.Последните дни друсахме сланини с Кръстю Лафазанов и жена му.
Битовите условия не са добри, което засилва усещането за затвор.Спи се в една бивша болница.Иначе природата е страхотна - невероятно красиви места.
Натоварването има добър ефект - в см. много се прибираш, кг. не толкова - свалих 4 кг..

# 36
  • с/у ОколоМръсТното
Много ти благодаря мамо Кенга!  Simple Smile
Беше хубав разказа ти! Не съм сигурна,че и 100 коремни преси мога да направя...  Embarassed , камо ли 500  Shocked ...
Честит нов взгляд!  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses
Дано го запазиш-пожелавам ти го искренно!  Laughing  Laughing  Laughing
Лек ден на всички!
 Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses
И накрая--не е ли по-важно как изглежда човек, а не колко тежи!!!

# 37
Хайде и от мен : Добре си си  дошла у дома, мамо Кенга!
Поздравления за постигнатото !
Нацелувай сладката меденка, ама преди диетата !

# 38
  • Враца
мамо Кенга привет. имаш загар, а?
да ти кажа липсваше ни тук, разбра ли новината за ФЪН?

# 39
Мамо Кенга....къде си....(Тия обикаля и се взира)....а...ето те....ти си се стопила....!!!

Честито ти завръщане от казармата. Сега ти е ред за блаженна почивка.

# 40
Цитат на: mama kenga
Шани
Беше като в казарма - в 7 ч. звъни звънец - скачаш, оправяш се набързо и в 7,30 си на стадиона - една обиколка и после до 8 физзарядка.В 8 ч. т. нар. закуска - 5 маслини и малка филиика черен хляб или 1 варено яице и 1 киви, или парче шунка еи такива неща.
после от 9 ч.тренировки до 12 ч. - 2 почивки по 15 мин - направо ти се взима акъла - коремни преси (около 500 ), медицински топки, упражнения на дървени пеики, гири.Изобщо не можех да си представя какви неща могат да се правят с тези уж простички уреди
12 ч. обяд - наи-често пил.пържола,риба, кебапче, кюфте + зел. салата..До 14 ч свободно време
От 14 ч. дори да вали дъжд или да падат камъни - поход поне до 17 ч.(около 10 - 15 км.)
18 ч. вечеря - ориз със зеленчуци, леща, грах и др. подобни.Може и ивесени ядки без нищо или жито.
!8, 30  - танци - хора, ръченици, рок, диско и т.н. до 19, 30.
Горе долу е това, като в неделя е разтоварването - 8 ябълки за целия ден, а във вторник 1 кис. мляко и 1 активия.
Четвъртък и неделя има походи по цял ден - ходихме до Чудните мостове, Кръстова гора, Пампорово - роженските поляни и един развъдник за мечки.
Не знам дали бих издържала втори път такова нещо - натоварването е много сериозно.Последните дни друсахме сланини с Кръстю Лафазанов и жена му.
Битовите условия не са добри, което засилва усещането за затвор.Спи се в една бивша болница.Иначе природата е страхотна - невероятно красиви места.
Натоварването има добър ефект - в см. много се прибираш, кг. не толкова - свалих 4 кг..

Това на разделно хранене ми намирисва Wink  Sign Exclamation Пък съчетано с много движение е супер за ново тяло Sign Exclamation

# 41
Цитат на: mama kenga
В Лъки се запознах с една лаборантка, която работела в Поморие на калните бани - каза, че имало страхотни резултати за т. нар. безплодни двоики - абе с две думи забременявали като бесни и им изпращали снимки с бебетата - помислете си.....

Ако се поразровите назад ще видите, че това съм го писала в другия форум много в началото...Тук във Варна на плажа има калолечение. Всъщност и аз го посетих месец преди да забременея, не знам от това ли ще да е...

# 42
Какво е станало с Fun? Нищо не знам - бременна ли е?

# 43
Да , мамо Кенга, Fun е бременна ! Grinning  Grinning  Grinning

# 44
Ето сега ще си ударя дупето в тавана - вече е лесно.Браво, супер новина, а вие другите нещо няма ли да кажете?Само 2 седмици ме няма и вече има бременни - може би пак трябва да отида в Лъки....

Общи условия

Активация на акаунт