БУРГАСката дружина дами на отчетен сбор ви кани - 49

• 11 990
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
заслужавали счетоводителя да го гръмна
Определено #2gunfire

# 106
Добро утро на всички! Днес се чувствам по-добре,да видим..  Thinking

КатКа, винаги може и по-зле,нали знаеш.  Hug Времето също "помага" днес да е кофти настроението.  ooooh!

# 107
  • Burgas, Bulgaria
може ли утре да се уговора с някой някъде че сама ме е срам  Blush
шегичка ама няма да откажа компания  в колко часа беше.А и последно уточнение нали това е едно дървено
аааа и паролата ми е -кака Мичка  Mr. Green

# 108
  • На морето!
Стрелба в "Славейков"....
Ми "Славейков". За там е нормално да има повечко боища и подобни инциденти.Особено сега колко още надъхани и ненормални тинейджъри се появиха.... ooooh!
Айде болните, оздравявайте  HugТова отвратително време и гадните вируси ще ни довършат, да се пазите!И както казват бабетата "да си обличате кръста, че с тези голи кореми деца ще раждате"  Joy
Аз втори ден няма да излизам и ще откача вече  Rolling EyesГоляма скука вкъщи.Не че нямам изпити, за които да уча, но винаги намирам нещо
по-интересно и безполезно, което да свърша  Embarassedнали знаете как е по сесия.
Мама21, ако ще гърмиш да ти докарам и моите счетоводители, че и те са едни бързи и експедитивни ...  добре че не разчитам на тези пари, защото досега щяхме да се озъбим с малкия. Mr. Green
За утре може би с Маги ще се видим някъде преди да отидем и като се уговорим ще ти пиша на ЛС.
Катка, времето ли ти скапа деня?
bsmama1973, ще се ослушвам и аз.Дано се намери нещо, ще стискам палци  Praynig

# 109
  • Burgas, Bulgaria
и аз искам работа но за вкъщи  Confused

# 110
 Ооох, аз май снощи попрекалих, сега ставам, обаче ми е едно Crazy.Добре че днес идва мама. Laughing
 А за Славейков, почти всеки ден ми се натрисат разни дрогирани, дето не знаят на кой свят са.Имах и един случай, дето ще го помня винаги.Не беше нещо гадно, но много много странно.
 Катка, какво ви казаха на прегледа, добре ли е малката?
 Айде, лягам да почивам.Добре, че са ми добри дечицата. Laughing

# 111
Ооох, аз май снощи попрекалих, сега ставам, обаче ми е едно Crazy

Добро утро, пияницеееее...  Mr. Green

# 112
  • Burgas, Bulgaria
мисля че това си е жив алкохолизъм ден през ден че и утре пак  Thinking кръсника на вуйчо ми е завеждащ на отделението за алкохолици-по една почивка там на 13-тия етаж е  Mr. Green

# 113
  • На морето!
Ау, Уиш защо така се изгаври с нас?Аз на вс отгоре увеличих почти до край и отидох до кухнята и  тая мома като изрева толкова страшно направо ми уплаши детето  hahaha

# 114
Защото, в такива сутрини като на Ji, много обичам да си я слушам тая песен и да се самобичувам с нея...
Особено ако ме боли главата ефекта е поразяващ! Wink

Днес съм едно кило нагоре - бахти!
Умрях от глад и какво?
Свалих 3 кила за 10 дни и качих едно ...

Утре започваме да правим стая на малкия! Simple Smile

# 115
Защото, в такива сутрини като на Ji, много обичам да си я слушам тая песен и да се самобичувам с нея...
Особено ако ме боли главата ефекта е поразяващ! Wink

Днес съм едно кило нагоре - бахти!
Умрях от глад и какво?
Свалих 3 кила за 10 дни и качих едно ...

Утре започваме да правим стая на малкия! Simple Smile

Аз какво да кажа като от лятото насам съм качила вече 6кг  #Crazy  И то въпреки движението и т.н.  Сезона работех,по цял ден седях и пак свалях,а тази зима  #Cussing out

# 116
  • Burgas, Bulgaria
 hahaha няма угода цял живот гладни и дебели му викам аз
wish-о ма понеже май съм те виждала ти какво имаш за сваляне
аХ`Не!-ми ти бе моме мноого си добре 40кг. ли искаш да станеш
оффф аз като дойда утре ще ви демонстрирам пояса който ме пази да не ми настинат яйчниците  Joy тоест яйчника

# 117
wish-о ма понеже май съм те виждала ти какво имаш за сваляне
Дека си ме виждала ма...?

Имам!
Поне да си върна килограмите, с които ме изписаха от болницата!

# 118
  • България
Бихте ли погледнали Петицията за добро на онова място  Mr. Green страшно обяснение ама речника ми е сведен до -мам та да ба и тва е без тва е
Аз малко късно,ама не разбрах нещо  newsm78 Айде утре ще ми разясниш  Laughing
bsmama1973  Hug

# 119
  • Бургас
Здравейте, пиянки и кривундели! Ji, кажи странния случай че много ми възбуди любопитството.
Болните да се оправят че и аз май клоня към тях ...  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт