БУРГАСката дружина дами на отчетен сбор ви кани - 49

• 12 003
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Заспах дИтето и идвам ...
Ко прайтИ?

# 151
Без майтап, диетата - ябълки и бяло вино била даже пречистваща организма..Аз не съм я пробвала, щот нали карам..

# 152
Без майтап, диетата - ябълки и бяло вино била даже пречистваща организма..Аз не съм я пробвала, щот нали карам..

Може ли бира вместо бяло вино? newsm78

# 153

Може ли бира вместо бяло вино? newsm78

Точно бира ще може, така да знаеш...  Joy  ще си прочистиш бъбреците поне.

# 154
Знаете ли заведение (с кухня) в което да има детски кът?
Или по-просторно заведение в което децата да си играят без да притесняват посетителите.
Къде ходите да вечеряте с децата?

# 155
Или по-просторно заведение в което децата да си играят без да притесняват посетителите.

Най-много семейства с деца съм виждала на Хепи и на ресторант "Зорница".

# 156
Извора (родевата къща)

# 157
Мойто чеве винаги ходи по масите да си проси храна, дори в България като ходим в кафето, уж има детски кът, а тя обикаля покрай масите и посяга да докопа нещо. Голям срам, и горчиво кафе пие

# 158
Мойто чеве винаги ходи по масите да си проси храна, дори в България като ходим в кафето, уж има детски кът, а тя обикаля покрай масите и посяга да докопа нещо. Голям срам, и горчиво кафе пие

Joy А ние снощи вечеряме на Сръбския и дойде едно семейство - мъж и жена с дъщеричка,тя на около 5 6 годинки. Като застана до музиканта и йониката му,100 въпроса в минута  Joy  Много беше сладка.

# 159
doreta , за такива екстри чак не се сещам  newsm78

На Родевата къща /Извора/ ходих веднъж и като се срещнах 2-3 пъти с безцеремонно разхождащите им се домашни любимци си казах, че повече няма да повторя  Peace
Моя мъж ме обвини, че ми се привиждат плъхове и не може да бъде, нооооо аз като му показах един да танцува наред с гостите в краката на певицата от механата и той спря да яде  Mr. Green  
... зимно време - "Къде ходите да вечеряте с децата?" - ми никъде, в хола или на гости
 лятно време из морската

# 160
doreta , за такива екстри чак не се сещам  newsm78

На Родевата къща /Извора/ ходих веднъж и като се срещнах 2-3 пъти с безцеремонно разхождащите им се домашни любимци си казах, че повече няма да повторя  Peace
Моя мъж ме обвини, че ми се привиждат плъхове и не може да бъде, нооооо аз като му показах един да танцува наред с гостите в краката на певицата от механата и той спря да яде  Mr. Green  

newsm09  Майтап ли си правиш...???

# 161
не разбира се, ако не бях на Рожден ден щях такъв скандал да направя....
но просто Иван ме спря и аз вдигнах краката и чаках да си глътнем спиртните напитки
нямах търпение да си тръгна...ама нали бях бременна с дете успях да се измъкна без много да се обяснявам

само не можах да разбера 3бр. ли бяха или един и същ обикаля и три пъти се появи на различни места

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:37 от Amelia

# 162
  • Бургас
Уиш, какво се чудиш? Вие нямате ли плъхове в мазата?  Да ти кажа ли че и долу в магазина  - хранителния има. Колко отрова изядоха плъхоците от нашата маза, просто не е истина, а да не ти казвам че са големи, колкото котки. Напоследък ги поизтровиха мъжа ми и брат ми, поне в магазина  горе да не разнасят зарази, че той собственика един ... като се раждал забравили да му изкарат ръцете от д-то. Такива неща. Хайде за хлебарките друг път ще ви разправям ...

Шушона, не знаех от къде те познавам, как да те дръпна "йок, коя си"?

# 163
  • Burgas, Bulgaria
ами ние от село какво да кажем  Crossing Arms .Че и муите като ни нападнат лятото моя Крум откача нправо е ужас не комарници ми направо ......

# 164
... а да не ти казвам че са големи, колкото котки....

мда същата порода бяха и там  Rolling Eyes

ама защото у наше мазе няма, ама нямаме заведение, ни магазин ... дано Смарти Парти не ми докарат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт