Февруарчета игриви правят всички ни щастl

• 10 071
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Ееее, страхотни са! Мерси!  Hug

# 151
Виктор пак е с Т... Ох не знам какво е това чудо.... ТУк във форма прочетах, че ваксината МПР, можела да даде реакция след 9-12 дни. Виктор вдигна Т точно на 9-тия ден. Даже можел да се появи обрив заради рубеолната съставка....Чудя се дали е това, ама 2-ри ден реакция от ваксина

# 152
  • София
Нашето педи беше категорично, че Т от тази ваксина не се вдига. Единствено можело да се подуят лимфните възли, но и това напоследък рядко се случвало. С две думи не би трябвало да има странични реакции. Тъкмо се бях успокоила, а сега ще взема да мисля за тия 9 - 12 дни да не стане нещо...
Реимунизация с пентаксим между 19 и 24 месец.

# 153
Ето тук го прочетах това - в последното мнение http://archives.bg-mamma.com/archive/000/012/720/12720/12720.html

# 154
И мойто педи каза същото като на Софи, една година след последния пентаксим, реимунизация.
И после до 6 години нищо Peace
Никол също е цар на белите. Вчера успяла да влезе в тоалетната (изправя се на вратата, думка, натиска и вратата подава).
Извадила ролката с тоалетна хартия и я пуснала вътре в гърнето явно е и ровила вътре, но майка ми ми го спестява, докопала джапанките и ги огризала целите. Ровила из килера и всичко е  Sick Отваря си кутииката с пенатения крем и маже навсякъде. Сутринта я бях взела в леглото, между нас и тя си спеше. Отидох до банята да се оправям за работа, като се върнах тя се събудила, докопала крема, отвила баща си и маже...Всичко беше в крем и в устата даже имаше  Twisted Evil А той спиии, после се сърди, че е омазан целия  hahaha
Момичета на Никол и е пробил единия кътник( десен долен), а двата предни зъба до кучешките още ги няма  newsm78 И още три кътника са наболи, нормална ли е тая работа, аз си мислех че растът подред, а не зъбче...дупка..зъбче

А вчера детето яде палачинки Simple Smile На обяд палачинка с сирене, на вечеря половин палачинка със сирене и половин със сладко. И е много интересна, седи и сочи от коя палачинка точно иска Simple Smile , с двете шишета в ръка, хапка палачинка, глътка вода Simple Smile

# 155
  • София
като тази ваксина за хепатит А не е от задължителните ако искаме да я слагаме трябва ли да я плащаме newsm78

# 156
като тази ваксина за хепатит А не е от задължителните ако искаме да я слагаме трябва ли да я плащаме newsm78
Да, разбира се , всичко различно от задължителния имунизационен календар е по желание и за твоя сметка...

# 157
  • София
Офф еми явно ще се наблюдаваме...още 9 дена поне...няма начин...Еми и аз да се оплача, Кати се катери навсякъде...и 1 минута немога да я оставя сама...всичко в/у което може да стъпи е под краката й..Сега се е научила и в/у камиончето да сяда и в/у кончето...и обикновено е в някаква разкрачена поза, защото още неможе добре да си координира движенията и почва да писка. Освен това явно си пробва гласа и направо си крещи/ама силно и ги нарежда някакви крещейки/...ама се кефи като вика и си пляска...Сутринта набара кутията с цигари на баща си и си хапна тютюн...вече се надига на пръсти и докопва и неща за които не предполагам, че може да хване...всички шкафчета съм ги увързала за да не ги отваря....
Зъбите яко я мъчат, досега мажех с калгел, но от вчера дентинокс...имам чувството, че действа по-бързо и по-добре.
Купихме и паста за зъби nenedent-baby вътре има и гумен накрайник и е голям кеф...
Вече заспиването ни е кошмар....неще да заспи и това си е...играе й се, закача се и така...
Всички препоръчителни ваксини се плащат от родителите...
joya   ще падна Joy и какво татито спи..а беба го маже хахахаха...

# 158
Радостче, как е Вики?
Скай и аз благодаря за линка, чудесна гледка!
Аз пък вече съм на кичури  Flutter...не знам доколко съм по- Уба'а, но поне поосвежих малко "фейсА"   Wink
А на Марти освен 4-ия е пробил и 5-ти зъб, явно заедно, снощи го видях. Нали не очаквам по 2 наведнъж...Щях да питам сега кои следват, но явно няма ред (...и дисциплина  Joy)

# 159
  • София
Цвети, сним-ка, сним-ка  newsm18 newsm18

# 160
 Ние също  сме с nenedent-baby  Peace Голямо щастие е!
Аз мажа Никол също с Дентинокс, детето даже го сочи, не знам дали има файда, ама много и харесва Simple Smile
Калгела не го хареса, а и след като една нощ аз го лапнах, щото тя се въртеше и не го искаше, кашлях много време сякаш ми отече гърлото, от тогава калгел не  Naughty

# 161
искам да ви попитам какви играчки купувате за тяхната възраст?И  на нас ни илизат яко зъбчетата.мажем с детинокс и ние )

# 162
искам да ви попитам какви играчки купувате за тяхната възраст?И  на нас ни илизат яко зъбчетата.мажем с детинокс и ние )

Имаме количка за бутане, която вече влиза в употреба, дървен камион с фигурки на животни, автобус с човечета, къща, която издава разни звуци и доста други, но с тези си играе най - много. Вчера се учихме кравата и патето - кои са и какви звуци издават. Много сладко мучи ууууу и казва па-па.
Аз отдавна се отказах да мажа венци, просто няма ефект. Всяка нощ се буди поне по 5, 6 пъти и това е.

# 163
  • Стара Загора
И аз мислех, че подред излизат зъбите, ама йок  Mr. Green Ивка има два долни резци и сега й проби ляв кучешки  Joy Като вампир ще е след някой друг ден като порасне зъба . Laughing
Абе я ми кажете да се шашкам ли, вчера бяхме с едно детенце, на което днес му е избила варицела.Има ли опасност за Ивка, или не е било заразно преди да са избили пъпките? newsm78
Цвети честити ти кичури и чакам снимкиииии  Hug

# 164
  • offshore & overseas
....
А и още за онаова майче на Магдалена, дето е на 2г и 3м. много ми е жал за нея.. тя милата бременна във втори месец и работи и тази нейната дъщеря е много изобретателна.. направо бая да не ме хваща мен.. Ето още един от нейните номера:(поста е само ден преди този който ви изложих по горе..)

'afternoon, ladies!

Аз влязох само да скивам нещо "препоръчано", но се вчетох в ситния шрифт на Скай Wink Признавам, драмата ме впечатли, но не заради белИте на Маги, които са си съвсем в реда на нещата -- всяко 1-3 годишно тодлърче, оставено без надзор, дори и за сек., е способно да ти скрие шапката с чудовищни номерца от подробно описаните.

Но мисля, че "магарицата" не е виновна (сори, че вмъкнах и вина Mr. Green) и не мрази мама си, което тя (мама й) добре знае, защото се вижда, че пише с любов!! Heart Eyes Но какво прозира под живописаните драматични събития. Много простичко -- това са главните действащи лица: една преуморена мама, все на ръба на нервна криза (и на която сън не й достига, камо ли почивчица), едно палаво, игриво Маги, един леко-безхаберен тати и един добронамерен, но все пак епизодичен деди.

Кой е защитен от преумора и апатия при тези обстоятелства, кой е способен зорко и неотлъчно да следи едно пълно с енергия и любопитство същество, при същите тия обстоятелства? Има само един отговор, и той е: НИКОЙ, роден от жена.

Айде, направих един литературен разбор и изчезвам за много дълго. lovekiss

М/у другото, ние сме добре: и аз и Кали и татко й и се надявам на добри дни и занапред.

Общи условия

Активация на акаунт