Евелинка беше споменал,че знаеш на какво се дължи слуз в акито.От няколко дни забелязвам в акито на Габи нещо подобно на сополки, но не е на бели конци.Това слуз ли е и има ли място за притеснение?Ако някой знае моля да даде съвет.

Понаплачи си се, олеква! 

. Честит Рожден ден на гросмайстора Божидар и на голямата кукла на мама Alex! Честит имен ден на Блажко! Само хубави емоции и много здраве!
През нощта Калоян пак ми спретна номера с напишкването и наакването на почистено дупе и то така, че посред нощ разбутах мъжа ми да сменям чаршафите върху спалнята (повивалникът не спаси положението). Иначе от чайчето от семе на копър му се успокои коремчето и не се е гърчил и напъвал.
Беше му се разранило дупето та имаше и кръв
Абе гадна работа. На майка си се е метнал ракъв задръстен 

Честит имен ден на Блажко на Евелинка!Да оздравява бързо,че да не и е толкоз мъчно!Знам какво е,ние бяхме така,докато бях в МД,сърцето ми се късаше!Що сълзи изплаках...

Много успехи в шахмата му желаем
Да расте чаровен и грижовен батко 
) 160км момчетата се държаха страхотно-малкия спа, големия зяпа през прозореца, само че като сложихме двете седалки отзад едва остана място за моето голямо Д 
( а бе щом имам време и за форума 
"Нещо ми стана топло на главата !Нещо ми мирише на изгоряло!!!" И като се обърнах бретона му поизтънял
Преди малко постригахх изгореното и го къпах, че в 17.30 сме на тържество им за буквите
Пух, имаме си котарак у дома, така че има си равноправие
, нищо че таткото се надява на още една поправка, но при сегашния ми акъл няма да го огрее, макар че голяма дума не казвам