ФЕВРУАРЧЕнцето мило, то на мама си е най красиво!

• 18 270
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Стоян на Мери. Извинете за закъснението.
Честит имен ден на Благовест на Евелинка. Със здраве да си носи името. Още един именник имахте нали  newsm78, ама нещо ми убягва. Честито и на него.
Танинана защо да неможе да седнеш  Thinking само гледай бебето да не сяда, че май са мали още.
Чао и слънчев ден на всички.

# 196
HugМили мами искам да ви почерпя виртуално Hug
Батко Божидар става на 8 години!
Честит именник на Евелинка Hug Нека малкият голям батко Благовест расте здрав и послушен за радост на мама, тати и Маги Peace
Честита Рожденничка на Алекс 99 Peace Бъдете много много щастливи Hug

newsm67 newsm67 newsm67

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 08:46 от rosi_bosi

# 197
Здравейте момичета,
да ви почерпя, че днес дъщеричката ми става на 9 години, а Пламен на два месеца.

Честито и на всички, които празнуват имен ден днес. Да са весели и щастливи и много слънчеви.   bouquet

Росенце, да ти е живо и здраво момчето и все така радост и награди да ви носи.

# 198
Евелинка - Честит имен ден на Благун!Да ви е здрав, много да ви радва и много много щастливо детство!!!
Роси - Честит Рожден Ден на Божидар!Да е здравичък  и да ви носи много щастие!Успех в шаха и късмет в живота!
Алекс - Честит Рожден Ден на дъщеричката ти!Да е и жива и здрава и много щастлива!!!
Хубав ден на всички!

# 199
  • Варна
Днес много поводи за празнуване.
Първо честито на батко Божидар.
Честит рожден ден на дъщеричката на alex99.
Честит имен ден на Благовест.

# 200
  • Варна
Ние вечер си пропускаме нощното хранене в 00.00ч но затова пак ядем в 3.00 ч. мислех си да я будя в 00.00 за да спи от 1-5ч но май ще се откажем. Сърце не ми дава да я будя-така сладичко спи

# 201
Добро утро в този слънчев ден   Nature Sunny
Много поводи за празнуване днес Laughing
Честит рожден ден на батко Боби на Роси Боси bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на дъщеричката на Алекс99 bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден на Блажко на Евелинка  bouquet  bouquet  bouquet

Алинка,страхотен подарък ти е направила приятелката ти Peace
Jimmy_H,браво на твоят юнак Hands Clap ама не е ли опасно да спи по корем newsm78Аз съм чела че бебчето така може да се задуши и затова не се препоръчва ConfusedИначе ние си спим по гръб,но си обръща главичката на една страна.
Драгонче и Бубе,радвам се че сте добре вече Hug Hug,хайде вече да няма болнички.
Вчера обсъждахте отбиването и връщането на работа.Аз ще съм в майчинство живот и здраве около 6 години smile3556 smile3556 smile3556Петър го пуснах направо на градина на 2г и 9 месеца,Мони също мисля направо на градинка на 3 години да я пусна.Нямам какво да губя от професионалното си развитие досега ,защото преди да забременея първият път бях студентка и работех като сервитьорка,няма да се връщам пак към това.Така че живот и здраве като ми пораснат дечицата тепърва ще започвам да работя,тогава ще съм на 30 JoyНапълно обаче разбирам майките,които се връщат рано на работа,защото не могат да си позволят дълго отсъствие,защото все пак са постигнали някакъв напредък в работата си и не могат да си останат 2 или 3 години вкъщи и после да започнат отначало.  Hands Thumbsup
За отбиването-мисля ако имам кърма да кърмя поне до годинката. breastfeeding
Днеска пак се очертават разходки,отивам да си приготвям дечицата и излизаме на чист въздух.Слънчев и приятен ден Heart Eyes

# 202
Jimmy_H - много ти благодаря миличка, на мен ще ми е достатъчно да провериш дали се продава свободно и колко струва. Hug Моя свекър пътува всеки месец до Англия и може да ми вземе, просто не знаех, че и там има, бяха ми казали, че го продават само в Русия.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР  Tada- ДА ПРОДЪЛЖАВА ВСЕ ТАКА ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА  ДЪЩЕРИЧКА НА  АЛЕКС99 [/b] newsm59
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ БЛАГУН[/b] - ДА РАСТЕ И ДА СЛУШКА, И ДА ПАЗИ МАЛКАТА МАГИ!На Евелинка - честита прическа - просто страхотна, нямам думи..пу,пу много си се разхубавила... Flutter
[b]Алинка [/b] - много са ти готини подаръците - със здраве да си ги ползвате, а малката Ина е такава кукла...пу,пу
Хайде стига, че оплюх целия пост Crazy, ама какво да направя като нашите гарджета са най-хубавите Hug
Желая лек ден на всички!

# 203
Здравейте, момичета!
Благодаря за поздравленията за Блажко! Ето почерпка:

Честит рожден ден на Божидар на Роси!
Честит рожден ден на дъщеричката на Алекс!
Желая ви децата да са здрави, щастливи и много усмихнати, а вие бъдете най-обичаните майки!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз по повод на празника хубаво си поплаках, че днес няма да видя Благунчо. Вече е добре, но решихме и тази вечер да е при баба си, защото хремата му спря вчера. Митко довечера ще се прибере в къщи, той също е добре след като изпи антибиотика. Но не е същото без Блажко и сърцето ми се къса.
Като се наревах и кърмата ми намаля, та сега имам още един повод да си поплача и си гушкам Маги, роня сълзи и я кърмя постоянно.

Поне майка ми ще дойде днес, че вчера си купих пердета и се уговорих в магазина да подкъсят и едно от пердетата у дома, та да го вземе и да го носи. Вчера ходих с колата и с Маги, търсих половин час място да паркирам (при това на синята зона), докато обикалях по магазините и тя ревна гладна, а една продавачка така ми се скара като я помолих да седна и да я накърмя, търчах обратно до колата (щото пейки няма) и днес съм убедена, че предпочитам разходките в парка.
Нека всички болнички майки и дечица да оздравяват! Този грип е ужасен!
Алина, честити подаръци!
Отивам да кърмя Маги, че милата пак е гладна и после ще се разкисна в банята.

# 204
  • sofia
Колко поводи си имаме за почерпки
Мери, да ти е жив и здрав Стоян, да ви радва и да се гордеете с него!
- Евелинка, честит ти именик! Между другото ти е "одрал" кожата - все едно сте братче и сестриче!  :lol:
 - Алекс 99 - честитат ти и на теб рожденичка! Много да те слушка и да ти помага!
- Роси, честито и на теб! Нека детето да расте здравичко и будничко!

bouquet  bouquet  bouquet

Милагрос, а защо трябва да будиш бебчето, за да го накърмиш. Просто я вземи и й дай да суче както си спинка - при мен поне никога не е имало проблем - нито с каката, нито с бебчо. Пробвай - може и при вас да подейства тази система. Wink

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:13 от emi_bademi

# 205
Здравейте момичета.
Честито на рождениците, да са живи и здрави и много щастливи.
Честито и на именниците.
Аз не съм в крак с темите които обсъждате в момента. Още не мога да ви настигна./все още съм на 5 стр.на темата Embarassed/ Нещо не мога да се организирам тези дни, а и чичото на Пламенка си дойде от Испания и то ядене и пиене...... А така се зарадвах на подаръците, които и донесе от там. Супер сладки дрешки - роклички и комплекчета. Лятото ще сме като куклички. Ще направя снимки и ще ги кача когато имам време. Материята на всички дрешки е супер хубава, такива в България като качество е трудно да се намери /поне аз не съм попаднала на такива/
Вчера бяхме на първата си консултация. Малката е вече 4300кг и 56см /т.е. 800гр и 5см отгоре за един месец, струва ми се малко с това ядене което прави но..... да е здравичка, важното е че наддава грамчета/ И на нас ни изписаха Деавит по 1 капка на ден. Мисля, че беше обсъждано назад в темите,  Embarassed но може ли да ми кажете пак с водичка или кърма ги давате. Извинявам се че се повтарям.

# 206
  • Варна
ние днес правим 1 мес-много сме горди но като за празник ще ходим на доктор Cry
И на нас ни изписаха Деавит по 1 капка но аз и давам директно в устата-не са ми казали нито за вода нито за мляко. Малко ни е трудно т.к. тя се върти и ми е чудно тази капка като е капна къде отива-един път е на езика, друг път под езика. Тя като писне става една....

emi_bademi не мога без да не я събудя-тя свива устни, нацупва ги, върти глава на една страна и спи-не яде. Трябва да и сменя пампито или друго да направя че да се събуди малко

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:42 от Milagros

# 207
Здравейте!
Честит рожден ден на Божидар и Алекс
Честит втори месец на   Пламен и на всички други, ,първи и втори
Честит Имен Ден на Благовест!

И не на последно място ЧЕСТИТ ДЕН НА МАЙКАТА на всички! То е ясно, че сте най добрите майки за вашите дечица, за това пожелавам на всички ЗДРАВЕ и на мама и на бебе и на татко и на братчетата и сестричките.

Вчера започнах да пиша оня пост заради едно нещо, и забравих от умора.
Питах изрично ортопеда за кенгурото, шезлонга, столчето за кола и количката ни, която няма напълно легнало положение. Той каза, че вече може да използвам всичко без проблем и да се притеснявам, че той самия ползва всичко това за неговото бебе.

Хубав слънчев ден!

Hug

# 208
  • Варна
alina_si не разбрах от кога може да се ползва шезлонг или столче за кола. Ние сме на 1 мес и се чудех дали не е вредно за гръбчето и, вратлето и др.  да я слагаме в шезлонг за около 10 ч. на ден

# 209
alina_si не разбрах от кога може да се ползва шезлонг или столче за кола. Ние сме на 1 мес и се чудех дали не е вредно за гръбчето и, вратлето и др.  да я слагаме в шезлонг за около 10 ч. на ден

Разбира се, че не 10 часа на ден. Аз редувам шезлонга и креватчето. И шезлонга и столчето за кола са твърди на гъбчето и имат възглавнички за новородено.  За кенгурото трябва да има нещо твърдо да държи главата на бебето и пак няма проблем. За това от кога може, докторът каза "вече може". Ина е на 42 дни. Сама реши за себе си или се посъветвай с ортопед като отидете.

УСПЕХ!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт