ФЕВРУАРЧЕнцето мило, то на мама си е най красиво!

• 18 271
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Момичета и при нас бебка спи доста нощем даже ми се налага да я будя за да я храня иначе си пропуска 2 хранения.
Ние правим 40 дена  след 2 сед и се чудим как да ги отпразнуваме
Преди малко като и сменях пампито забелязах че в него има нещо като бели конци. Пипнах ги и се късаха и размазваха-сори за обясненията но на някой да му се е случвало нещо такова с бебка?

# 181
Момичета един въпрос, може ли  кенгуруто да се използва докато седим,че на указанията пише, че не може.Имам кенгуру на бертони за легнало и изправено положение.

# 182
Мери, честит рожден ден на Тян! Нека те направи най-щастливата и обичана майка!    bouquet  bouquet  bouquet

# 183
  • София
Честит Рожден Ден на Стоян! Да е жив и здрав! Да се радваш на внуци, Мериbouquet
Милагрос, според мен е нормално.  Rolling Eyes
Тани, нямам опит с кенгуру.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 20:57 от GoldenEyeful

# 184
Евелинка, Голденче, благодаря ви сърдечно! Hug
Бубе зависи кога ще се регулират хормоните мила, но най- много до към годинката изчезва напълно. При мен с Тян избледня до към 3 месец, с Ива я имах доста по дълго.

# 185
Мери,честит рожден ден на Стоян!Да е жив и здрав синът ти Мери,само радости да ти носи и много да те обича и слуша!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 22:25 от mama avi

# 186
Мери - Честит Рожден Ден на Тян!Да е много здрав ,щастлив, успех и късмет в живота!

# 187
Мери, да ти е живо и здраво момчето и много да те радва.

# 188
  • Варна
Мери, честит рожден ден на Тян!

# 189
Здравейте, маменца....
Първо да честитя рождения ден на Стоян на Меренцето.....Да ти е жив и здрав рожденика.....Всичко най-хубаво в този живот да му се стовари на главата... Hug
Ние се бяхме поизгубили малко, че бяхме със Стелко на гости на майка ми....Установих, че по-хубаво от при майка няма.... Tired В неделя ходихме на църква да ме пречастят....и така....
Евлелинар, страхотна си с тази прическа... Peace
Танинана, аз посядвам с кенгуруто...то не е точно посядване, а е по-скоро полягване... Joy с него се чувствам все едно отново съм бременна.... Blush

# 190
Мери, Честит Рожден Ден на Тян! Какви внуци, златце, аз му пожелавам...братче newsm30. Трябва да има синхрон в голямото и щастливо семейство.

# 191
Честит Рожден Ден и от мен за Стоян на Мери!!! Да радва много цялото семейство и да слуша повече майка си и да глези сестричките!!!

Да ви кажа - ние май пресякохме заразата.  Simple Smile Аз съм почти добре, Вики също не шмърка толкова, само се прокашля спорадично (няколко пъти през деня), а Алекс също почти не "хърка" с нослето. Слагах и по 1-2 пъти на ден кърмица и после с аспираторчето. Хич не й харесва на милата но определено й помага. Тази вечер й го промих с физиологичен разтвор и пак почистих и сега си спинка спокойно.

Mylagros - ние конци не сме имали, ама с първата партида памперси (на памперс 1-ката) имахме като бели гранулки понякога. Чувала съм че било от самата материя на памперса и като се напои повече и се получавало това. Ти не описват - това в самото "ако" ли е или ? Дано да не е нищо притеснително.

Пожелавам ви лека нощ момичета  smile3507 и приятни сънища (дано не са мокри нощи като моите снощи  Wink ).

# 192
Здравейте!
Как е настроението? Хи хи хо!
Ние сме добре. Ина вчера стана на 40 дена и хходихме на църква.
Тези дрешки са и подарък заедно с разни други. Много са хубави. Най-добрата ми приятелка живее в Гърция и ни изпрати капки NOPAR, против колики, заедно с това http://images24.snimka.bg/005419484-big.jpg.
Днес ходихме на ортопед в най големия дъжд и буря. Точно минаваме покрай едно училище и от покрива му се откъсня една ламарина към 8 метра беше и падна на земята в двора на училищетп. Добре, че валеше и нямаше деца на двора. Та продължихме, обърна ми дъждобрана на количката, но се справих, цялата мокра, отидох. Обадих се по средата на пътя, че няма да отида, но ми казаха че доктора идва специално заради нас и тича от операция. Отидохме, детенцето е добре, но ще носи ортопедични гащи профилактично и ще правим масажи на сухожилията и на стъпалата защото "правото ходило" е наследствено. И баща ми и аз и сестра ми, та тя е предразположена.

Milagros, Ина има често такива "конци", особено акото ако е по течно. Прилича на слуз или нещо такова като сопол. Още първия път като видях това в пелената се обадих на доктора, той каза че е абсолютно нормално и че червата произвеждат това един вид като смазка да се изака детето по лесно. Не е нищо притеснително ако е това. Ти си прецени и ако искаш се обади на вашия доктор. Стискам палци. Успех.

С всеки изминал ден гледам Ина и осъзнавам как тя е най хубавото нещо което ми се е случвало.

Дано утрешния ден е слънчев.

Хубава вечер!

Hug

# 193
Здравейте момичета!
Бързам да се разпиша в тази тема, защото в предната пропуснах. Ние вече сме на 2 месеца и 5 дена. На 19.03 бяхме на консултация, тежим 4.910 кг, 59 см, за два месеца сме наддали 2 килограма!
В предната тема бяхте засегнали темата за позата за сън. Моето момченце спи само по КОРЕМ. Слагам го по гръб или на страни, след 5 минути писва, и за да има спокойствие - по корем. Вече се притеснявам да не му се изкривят крачетата, защото ги свива, т.е тежестта на тялото му пада на коленцата Laughing За мамите, които се притесняват, че децата им спят по гръб - това е позата, която препоръчват тук, като крачетата да са в долният край на легълцето, за да не може бебенцето да се мушне под завивките и да се задуши. Иначе, ако върне храна докато спи по гръб, то автоматично ще си завърти главичката на страни.
Jjoy, аз давам капки Бейбинос, само вечер, след банята, преди хранене, 3-4 капки, разтворени в малко кърма (заради ужасният вкус). Давала съм и ако плаче, през деня, пак такова количество.
Мирка ив., и нашето пъпче ще го третират със сребърен нитрат. Дадоха ми рецепта за това "моливче", ще проверя, ако се продава свободно в аптеката, нямам нищо против да ти купя.
Приключвам, че поста стана много дълъг.
Поздрави!

# 194
За съжаление пропуска на нощни хранения е бил инцидентен. Като съм при майка ми ям по-пълноценно и явно има много кърма, но като се приберем нямам голям избор и днес съм на 1 филия, 1 сиренка, парче торта и няколко лъжици супа. Резултат  -пищящо бебе което от 1 час ми е на гърдите. А аз съм с адско главоболие, днес бях на очен и ми е запушен слъзния канал.
Евелинка да ти е жив и здрав именника предполагам, че днес празнувате  Hug.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 02:22 от jjoy

Общи условия

Активация на акаунт