ФЕВРУАРЧЕнцето мило, то на мама си е най красиво!

• 18 246
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
По този повод Пави04-и аз бях на Памперс2и не са му малки,апостоянно трябваше да го преобличам ,защото пропущаха и акото също му излизаше и целия се цапаше.Но прочетох тук в темичката,че много майки са доволни от Либеро и от 2 дни сме на Либеро-направо съм възхитена.Нямат нищо общо с онези боклуци. Peace

# 76
  • Бургас
Падна ни пъпчето най-после newsm44. Във връзка с това питам, трябва да поизчакам още малко да завехне напълно раничката, та да се излягаме вече във ваната, нали?
За синята устичка На нашия пич леко му лилавее понякога горната устна, зоната на устака, сякаш след кърмене.
Много пръцкаме бе, като голям човек, и миризливо, на сяра. Има ли и други пръдливи?
Засичах си кърмата днес, 60 мл от двете цицки. Малко е, но пък компенсирам с по-често хранене и резултата до сега е + 940 грама наддаване. Дано да потече най-после материала. Днес направи юнака 3 часа пауза и ми се сториха безкрайни, свърших цялата работа в къщи - чистих, подготвих вечерята, поизгладих най-необходимото, чак за телевизия на диванчето остана време. Ай дано да влезем в някакъв график, че се задават и хубави дни.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 19:34 от vivi.vivi

# 77
  • Варна
Здравейте.Отчет днес от консултацията:За 40 дена сме наддали 1600кг.,4 см сме пораснали и вече сме 4600кг. и 54см.Биха ни хепатитната ваксина и много плака милия,чак моите очи се насълзиха.Питаха ни каква ваксина ще изберем тази по З.К. или Пентаксим.Казах й че ще си помисля,но май клоня към Пентаксима.Вие решихте ли вече?

# 78
  • София
Здравейте и от мен в Родени вече Simple Smile
Гледам,че обсъждате пропускащи памперси - и нашите така пропускаха, но от баткото си знам - смених номера и вече не пускат. Сега сме на Памперс от новите с лайка N3.

Момичета, как така пиете кафе? Нали то увеличава коликите или аз бъркам.Обожавам кафе, но не смея , заради малкия.

И нашето дупе е доста подсечено. Не се оправи с Бебетан и Бочко.Педиатъра ни даде противогъбично Дактакорт и положението се подобрява с всеки ден.
Ние вече тежим 5400 и сме 59 см  Shocked
Имам си кюфте, че и е дълго Simple Smile По-скоро кебапче значи Simple Smile
Поздрави на всички от нас. Ето го Никола http://bgphoto.net/photos/3546/o633417049737343750.jpg

# 79
  • Варна
Льонеберя може да пиеш по едно кафе на ден и е препоръчително да го пиеш след като си накърмила.

# 80

Абе защо не се обаждате и аз вчера бях около мола.
[/quote]
Малеееееей какъв отбор щеше да стане. Ето ти моя тел. 0888/793-781 Милена. Да можем да се уговаряме. Аз имам телефоните на Дездемонка и Лейди Ви. Хайде другата седмица като се пооправи времето всички в морската. А ти някъде около нас ли живееш? Ние сме в Младост и трите.

Момичета, днес щях да се отчитам за ортопеда, но той отмени часа за другия вторник. Иначе аз днес бях на лекар за себе си. Матката се е прибрала напълно благодарение на кърменето. Операцията е добре.
Това е за сега.
Лека вечер Hug

# 81
vivi.vivi - изчакай още малко с ваничката, че аз може и от бързане да я цамбуркам да си докарах хиляди главоболия .... ooooh!...уж подсушавах и почиствах...ама знае ли човек....
Аз вчера ходих до Метро и взех от новите Slip end Play на Памперс.Изненада ме не друго, ами цената им - нашия размер(3-6кг.) излиза по 0,20лв., а има и един друг(4-9кг.) - той е на 0,22лв. Интересното е че на тази цена е само малкия пакет - по 31-37бр., а големия излиза по-скъпо newsm78...незнайно защо....
Смятам да ги пробвам и двата размера, а ако пропускат - просто ще ги сменям по-често...то на тая цена си струва....
Малката бубка за съжаление прихвана от каката вируса и днес ходихме при док да й чуе гърдичките, че кашля и ни изписаха Стодал - толкова я пазихме  и в крайна сметка пак успя да й се лепне гадния вирус Tired
Лека и спокойна нощ на всички!

# 82
  • Варна

А ти някъде около нас ли живееш?

Аз живея във Възраждане,точно над газостанцията.Обикновено слизам до базарчето на Младост,защото гледам повече движение за отслабване.

# 83
  • София
Прибрахме се! Tired
Днес беше голяма лудница, на консултация, в общината и социални грижи, до майка ми, да напазаруваме, на фризьор с Лили и накрая на сладкарница, че големият звяр - каката пожела торта. Crazy Crazy Crazy И така, кило и 60 сме наддали и само два см. newsm78 Направиха ни хепатитната ваксина, а следващия път ще правим Пентаксим. Милото ми бебешорче, така се разплака, че направо сърцето ме заболя. Sad А като отидохме, така сладко си спеше и ние я събудихме за преглед.  Sad Всичко си ни е наред, здрави и прави, да чукна на дърво. Каката малко покашля, в понеделник и нея ще мъкна при педиатърката.  #2gunfire Аман вече от болести!
За ваксините, както написах по-горе, спряла съм се на Пентаксим.
Да питам мамите на две дечица, на вас искаха ли ви за еднократната помощ копие от акта за раждане и на първото дете? newsm78 Е, за какво ми вадят удостоверение за родствени връзки? Както и да е.....Малката маймунка досега мрънка нещо и сега заспа, а така й се спеше и не може да заспи. Вися на гърдите ми сума ти време.....
Виви, хайде честито паднало пъпче. Ако сълзи, изчакай още някой друг ден. Това е моят съвет! Peace
Льонеберя, браво  smile3501, голямо момче си имате вече...... Simple Smile
Мозила, ужасно преживяване!  #Cussing out
Лека нощ, че героите са уморени! Tired Много  Hug!

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 21:48 от GoldenEyeful

# 84
  • София

Да питам мамите на две дечица, на вас искаха ли ви за еднократната помощ копие от акта за раждане и на първото дете?
Да искаха ми копие от акта на 1-то и оригинала на 2-то дете.

# 85
 GoldenEyeful  добър вечер ,да искаха ми и на мен  копие от акта за раждане на първото дете и свидетелство за брк и какво ли още не.........
Момичета , чета ви редовно, но не мога да пиша често ,много искам и аз да драскам по някой ред ,но .........и това ще стане скоро ,а и сьм малко болна -по този случай искам да питамМери -влияе ли понякакъв начин температурата на кьрмата  newsm78 не мисля ,но и двете мрънкаха  много снощи ,благодаря ти предварително , целувам ви и отивам да кърмя ,че иначе много се крещи в къщи Grinning Laughing  bouquet

лек нощ на всички   bouquet

# 86
  • Sofia
GoldenEyeful, искали са на мъжа ми и копие и оригинала от акта за раждане на първото дете + същото и за второто дете, само че оригинала остава при тях.

Чета ви сега за пъпчетата и добре че не съм ви чела по-рано детето месец щеше да си ходи некъпано а само наплискано с вода. Пъпа и падна на 20-тия ден и в момента в който и падна я цъмбурнах във ваничката, хич не съм се и замисляла че нещо може да и навреди това. И лепенки за сефте чувам, че се слагат за да се прибере /така и не разбрах с какво точно помагат тези лепенки/.

Днес бяхме на ортопед, детето поспа 40 мин пред кабинета на Драганов, че подранихме доста сакън да не вземем да закъснеем нещо. А после явно въздуха беше доста студен, защото дишаше все едно се задушава, пътя до такситата ми се видя безкрайно дълъг. После направихме дълга разходка до Хиполенд с кенгуруто, за да свиква в него, че от понеделник каката започваме да я водим и да я взимаме от училище сами понеже най на края отпуската на бабата взе че свърши.
Утре ще пътуваме до Пловдив и се надявам ако не през целия то през половината път да спи, че противно на всички теории, че от друсането децата се унасяли в сън, моето по-скоро се събужда.

Да ви питам за акането, че вече започвам да се притеснявам. Преди не акаше с дни, но от една седмица насам на всяко хранене памперса е пълен а доста често и по 2 памперса пълни на хранене. Акото е жълто, но ми се виждат едни такива като шлюпки из него, това нормално ли е според вас, че взех да се замислям нещо.

# 87
  • София
Благодаря на всички!  Hug
Валериа, това което описваш е неусвоена кърма, която се изхвърля в този вид. Поне така разбрах от обясненията, които Мери ни прави за кърменето. Hug

# 88
Здравейте  Peace
Няколко дни не бях се разписвала.
Първо да се отчета: зъболекарят ще ме прави царица - ще ме "коронясва" hahaha Иначе учудващо и за мен и за него нямам нищо друго за правене newsm44.
Изгубих се, защото ми се наложи малко да поработя тези дни, а вечер се трупясвах от умора. През 2-3 часа снова до дома да накърмя Алекс и после пак по работа Whistling Много ми е уморено, но тази седмица беше така - другата ще почивам повече. Да ви се похваля: заминаваме другата седмица след Рождения ден на Боби за Смолян цялото семейство. Нашият шахматист- гросмайстор Joy има поредния турнир по шах и 7 дни ще сме там. Заминаваме всички (с Алекс имам предвид). Няма да ви кажа как ме изкараха луда бабите, според тях в Смолян деца не се отглеждат no В хотела в който ще бъдем ще ни осигурят кошара - специално щели да я купят за нас. Мисля че ще имам интернет там и ще си имам връзка с вас Simple Smile
Голдънче, другите мами са ти отговорили вече. Голяма бюрокращина #Sniper
Виви, нашето пъпче падна на 7-8 ден и веднага се цамбурнахме във ваната bath1 , но после задължително със спирт и пудричка thumbsup
Valeria няма за какво да се притесняваш. Ние от както сме се родили пълним на всяко ядене памперса. Голямо акане, голямо нещо. Аз за какво ходя на работа, то пари не ни останаха да купуваме памперси smile3532
Бубенце оправай се бързо Praynig Температурата не пречи на кърмата. Аз също питах Мери и четох доста.... така че проължавай да си кърмиш принцеските, но се грижи за себе си и оздравявай  Praynig Hug Praynig
Като ви чета си мисля че ние най малко сме наддали за 1 месец - само 850 гр и 2 см Sad Може би щото не задържаме храната и имаме право черво. Както Виви по долу е писала - голямо пръцкане... Joy а при нас в комплект с голямо акане tooth
Хайде лека и спокойна нощ. Praynig
 Hug Hug Hug

# 89
Добро утро!
Мили мами, аз ви чета постоянно , но и аз като повечето мами гледам слънчицето си сама(което и аз го искам) и почти време не остава.А другото е , че нашата кукла се научи свекърва ми като бе тук да се носи на ръце и сега мрънка понякога ей така просто да си се гушне в мен.
И да ви се похваля и мойте колеги ни изненадаха миналата седмица шофьора на шефа дойде до вкъщи да ми донесе подаръците от целия колектив: люлка на Graco , walker(като проходилка),сребърно колие с кръст за беба и с детелинка за мен.А също и букет за мен Simple Smile . Бях направо повече от щастлива!
Рождения ми ден го изкарахме вкъщи само със сестра ми и нейното семейство.Благодаря още веднъж на всички за поздравите!
Бързо оздравяване на всички болнички!!!
Хубав ден и спокойни бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт