Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 244
  • 399
  •   1
Отговори
# 195
Шушулче, ти питаше на предната страница с какво да си стилизираш косата. Та затова реших, че питаш за стилизанти.
аз писах още в предишната тема, но никой не ми отговори.
Имам мн гъста и дълга коса (до кръста ми е), със страхотен обем, с който се боря много упорито. Процедурите по косата ми включват 2 шампоана, балсам или маска (в момента съм с маска на Керастаз), като излезна спрей-балсам на Глисс, ако не мога да я среша. Псоле следва сплитане, като преди това слагам 1 крем на Гарние, пробвала съм и на сън силк за къдрици. И след като я разплета -> малко масло от гроздови семки, вместо кристали. Въпросът ми е с какво мога да сменя този крем, така че косата ми да е с прилични къдрици и на 2 ден? С пяна не искам да си я тормозя.  I dali грижите, който полагам за косата си не са прекалени? А, пих и фитовал таблетки допреди 3-4 дена, но ми свършиха.  bouquet

# 196
Днес най-сетне успях да си накупя маслата, които ми бяха свършили. За пръв път взимам две неща - маслото от карите и стимуланта на Икаров  Flutter  Прочетох подробно листовката и разбрах, че се втрива 15-20 мин. преди къпане, но мисля да си го прибавям в маската, както повечето момичета тук. Въпросът ми е, понеже вечерта преди да мия втривам в корените кокосово масло и така преспивам, дали ако на следващия ден за 15 мин. подържа и стимуланта, преди да сложа маската, няма да е прекалено?

# 197
kafe   bouquet мерси..!!!! Heart Eyes
Да питам нещо за кокосовото масло: задьлжително ли е да го слагам вечер и сутрин да се мия..всмисьл един и сьщ ли е ефекта за 2 часа и за 12
примерно .. Thinking[/b]

# 198
Вики, аз го държа цяла нощ, но не мисля, че е по-малко ефикасно, ако се държи дори 1 час?! Не за друго, а аз просто обикновено, когато ми е маскен ден, ставам, правя маската и си върша друга работа. За да не губя време да втривам първо кокосовото, да чакам и едва след това да слагам маска, правя това предната вечер.  Peace Може би Сладурчето ще каже, защото и тя е заложила, доколкото си спомням на това масло преди маската.   bouquet

# 199
  • София
Веднъж само спах с кокосово масло, надругия ден си измих косата, но още същата вечер се омазни. При мен ефектът е по-добър, когато го добавям просто в маската.

# 200
Веднъж само спах с кокосово масло, надругия ден си измих косата, но още същата вечер се омазни. При мен ефектът е по-добър, когато го добавям просто в маската.

Още не ми се е отдавала възможността да мога да преспя с нещо на главата си  Twisted Evil, но веднъж си сложих кокосово масло половин час преди да влезна в банята (на една от почивките), и после и при мен по - бързо се омазни косата!  Thinking

# 201
Цитат на: Шушулче
Въпросът ми е с какво мога да сменя този крем, така че косата ми да е с прилични къдрици и на 2 ден? С пяна не искам да си я тормозя. 
http://www.kosata.com/bg/curl-jelly-waver/detail/57/
http://beauty.market.dir.bg/xoffer.php?cat=3255&shop_id=12&xoffer=60173
http://hair2007.bg/product_info.php?products_id=806&osCsid=7 … 3873ffcd9f9612792

Ето две-три неща, но не съм ползвала никое от тях. Дано ти свършат работа линковете. И ме извини за острия тон преди това!

Днес си взех това / на Р.Ф./

Okara спрей- подхранващо-хидратиращ, 2 фазен, действие в дълбочина
Използван ежедневно, този спрей улеснява отличното разресване на косата, като същевременно я защитава. Той я хидратира и подхранва, за да може по-добре да я реструктурира в дълбочина. Вашата коса си възвръща силата и здравината.

И това

Реакционен и внезапен косопад : RF 8
RF 80 е продукт за третиране при косопад, на базата на растителни пептиди, етерични масла, олигоелементи и витамини. Той е особено препоръчителен в случаите на реакционен косопад (раждане, стрес, хирургични интервенции…)

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:41 от мис арк

# 202
  • София

Още не ми се е отдавала възможността да мога да преспя с нещо на главата си  Twisted Evil, но веднъж си сложих кокосово масло половин час преди да влезна в банята (на една от почивките), и после и при мен по - бързо се омазни косата!  Thinking

Joy Joy Joy
Усетих се аз как прозвуча ама ме домързя да редактирам  Twisted Evil

# 203
Сега пьк не сте доволни..  

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 18:59 от BuKu :)~

# 204
Сега пьк не сте доволни..  

Ами аз съм много по - доволна от кокосовото масло, когато си го мажа на лицето.
Вечер след почистване на грима нанасям с кръгови движения да попие добре... После не абсорбирам остатъка и лягам да спя. На следващия ден кожата ми е изключително мека и чиста!  Heart Eyes

# 205
Хайде и аз да се представя Simple Smile Чета ви от месец може би и по ваши препоръки си купих кокосово масло и стимуланта на Икаров( бадемово масло ползвам отдавна).От няколко години използвам къна "Афродита", която покрива и белите коси и много добре се отразява на косата ми.Последния път в къната сложих бадемово масло, стимуланта и кокосово масло още докато къната беше топла.Стоях може би над 3 часа и след като се измих ефекта беше невероятен Simple Smile Прекрасен тъмен махагон и блестящ косъм.  Simple Smile

# 206
Въпросът ми е, понеже вечерта преди да мия втривам в корените кокосово масло и така преспивам, дали ако на следващия ден за 15 мин. подържа и стимуланта, преди да сложа маската, няма да е прекалено?

Аз лично стимуланта бих го прибавила към маската.

# 207
Въпросът ми е, понеже вечерта преди да мия втривам в корените кокосово масло и така преспивам, дали ако на следващия ден за 15 мин. подържа и стимуланта, преди да сложа маската, няма да е прекалено?

Аз лично стимуланта бих го прибавила към маската.

Мерси за отговора, ще пробвам, както казваш - в маската. После, ако ми хрумне да правя разни комбинации, ще ви кажа...   bouquet

# 208
и аз стимуланта в маската го слагам защото като че ли като се мажа само с него ми седи по мазна косата.

# 209
Аз пък едвам изхабих първата опаковка. Миризмата му не ми понася и много ми падаше коса от него, като че ли...  Thinking
(А дори и да не е било от него, свързвам периода със стимуланта и не смятам да си го купувам вече!!)  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт