Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 221
  • 399
  •   1
Отговори
# 300
...

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:00 от мими23

# 301
мими23, нищо не се чете...  Rolling Eyes

# 302
Момичета искам да ви питам нещо...по косата имам някакви малки бели точици и то само по линията до челото.Не изглежда на пърхот.Мисля че се появиха когато почнах да правя маската.Какво мислите че може да е?Може ли да е чувствителен скалп?  Weary

# 303
За тези балсами http://www.alenmak.bg/site/products/en/8/27  ли говорихте преди време- и аз ползвам същият балсам-антистатика  Peace

Аз имам с лилавата и зелената капачка/антистатика и Хидро-то/, но не мога да преценя кой е по-хубав.

Жасмина, аз мисля, че ако беше чувствителен скалп, белите точици щяха да са навсякъде. Все пак не слагаш маската само по линията на челото. Ползваш ли диадема?

# 304
Не не ползвам.Даже не слагам кой знае колко неща по косата си.Мазна е и не я товаря с нищо.Ще пробвам да сменя шампоана ама не мисля че е от това.

# 305
  • София
Tези балсами Импресия толкова ли са хубави Rolling Eyes Моята коса става мека само след много силно подхранващи продукти и се чудя дали да ги пробвам.
Видях ги вчера в магазина ама нямам вяра на българската козметика за коса Confused Каквото съм пробвала не е било хубаво.

# 306
  • През девет планини в десета...
  love001 Какво щях да правя без вас...на толкова много неща се научих.Ние сме "сестри по коси". Joy

# 307
Tези балсами Импресия толкова ли са хубави Rolling Eyes Моята коса става мека само след много силно подхранващи продукти и се чудя дали да ги пробвам.
Видях ги вчера в магазина ама нямам вяра на българската козметика за коса Confused Каквото съм пробвала не е било хубаво.

С балсам Импресия съм отраснала! smile3521
Повярвай - хубав е! (Може би не като преди 15 години, но пак е хубав.)
А ако не ти хареса - мисля, че 2 лева няма да ги оплакваш дълго време...  Rolling Eyes

# 308
  • София
Щом казвате, че е хубав, тези дни ще мина да си купя  Flutter Не питах заради друго ама толкова неща събрах вече за коса, че се чудя къде да ги редя. Място не остана в банята. #Cussing out Laughing

# 309
Брех момичета, с какви темпове пишете ...  ooooh!.
Вчера ми беше маскин ден, но доста скромно - витамини + стимуланта + ракия + розова вода(от мързел де  Blush). Но си купих шампоан Phyto с яйчен жълтък и ром и се поръчах ето това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=64&products_id=331 , но ще изчакам да минат няколко ползвания, за да споделя впечатления.
Относно връзването на косата - понякога я сплитам и на следващия ден я сресвам много по лесно, отколкото когато легна с пусната коса, на сутринта е като кошница.
Емел, имаш страхотна коса (п.с. ако може на лични да споделиш къде ходиш на фризьор  Praynig).

# 310
Този продукт на Керастаз звучи страхотно  Heart Eyes Точно за мен. Благодаря ти че го сподели Aera това е нещо от което имам страшна нужда а не мислих че съществува! Heart Eyes
мис арк а по принцип косата от какво може да изтънее?От неправилна грижа ли?В какво се изразява тя?Знам за изрусяването,пресата,сешоара...
Аз не съм се подстригвала от много много време(скоро обаче ще го направя)това лошо ли е?Имам доста нужда.
Забелязала съм и че имам 2-3 много дебели косъма на косата и се чудя защо и останалите не са такива.Какво може да е причината?
Извинявам се че пак засипах с моите въпроси но е много важно за мен  Hug

# 311
МОМИЧЕТА ЧУВАЛА СЪМ РАЗНИ НАЧИНИ ДА РАЗБЕРЕШ ДАЛИ КОСАТА ТИ Е НАЦЪФТЯЛА?ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ГИ? newsm17

# 312
МОМИЧЕТА ЧУВАЛА СЪМ РАЗНИ НАЧИНИ ДА РАЗБЕРЕШ ДАЛИ КОСАТА ТИ Е НАЦЪФТЯЛА?ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ГИ? newsm17

Да!
Хващаш кичур коса в най - долната му част и започваш да го оглеждаш! Като видиш разклонения - цъфнала е!  Crazy

# 313
  • През девет планини в десета...
Може и да не се вижда разклонение.Хващаш един косъм и дърпаш силно долния край на около 1 см. от края му/ амаче го обясних/ ако се скъса значи вече е цъфнал.Понякога се вижда с просто око една малка бяла точица на мястото на чупенето,преди да е скъсан косъма.

# 314
Игуанка, много се зарадвах и аз на линка, който даде, защото от известно време насам съм решила да позаменя маската Денис след къпане с някои балсам, ей така за разнообразие. И се сетих за Импресия, защото много ги хвалите. Hydro Energy като че ли най ми грабна погледа, но имам един въпрос - към [color=orange]~WOMANISH~, [/color] защото тя го е ползвала: понеже пише за мазни корени и сухи крайща, ти втриваш ли го в корените на косата си или само по дължината?

Лекси, за мен косъмът изстънява адски от пресата, това са думи от опит, защото преди години я използвах редовно и сега си сърбам попарата от суетата.

Общи условия

Активация на акаунт