Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Sladkish4e браво на теб!   bouquet Правилно си му казала на доцента наистина има такова нещо с раждането Simple Smile
Ние сме също от болните от 01.03 се влачиме, отлагахме антибиотика, отлагахме и от вчера сме на антибиотик Sad Първо бяхме само с хрема, после кашлица, но ни се появиха и хрипове направо му свирят гърдите  Sad и вчера се предадох за антибиотика, просто защото той видимо уж е по - добре, но хриповете си стоят и няма как.Аз също съм се побъркала с тези сиропи, давам "Вентолин", "Ердомед", давах "Флудитек"/който не ни помогна/и сега антибиотик "Сумамед" нито едно от лекарсвата не познавам, като беше малка каката нямаше такива сиропи и антибиотици. започнах да давам и витамини"Саностол", питайте ме като всичко това го давам със спринцовката и още щом я види и стиска устата #Crazy  ooooh!, няма ли вече да ни минава, през ден сме в поликлиниката, а там болни колко щеш и ме е страх да не докараме нещо друго, а д-ката пък го следи да не направиме пневмония /не дай боже/ Praynig
АААА ЗАБРАВИХ ДНЕС СТАВАМЕ НА 8 МЕСЕЦА /ама то покрай тези болести/  #Cussing out

# 31
  • Видин
Мале ма съм и аз smile3555
Честити месечинки на всички които са празнували м/у 17-ти и 20-ти. Както и на всички които са имали повод за празник

# 32
  • В светлината на слънцето
Гале, ха честито!

# 33
  • София
sladkish честито бе! Да си жива и здрава и да си ползваш дипломата!  Моят бебок е инженер 2 пъти един път с мен и един с татко си....   Whistling Сега като знам че сеп. ме чака магистратура не ми се мисли...  Rolling Eyes
 Аз въведох сухари... няколко дена по малко и така... към 10ч. ми давах малко сухар малко сирене и маргарин (попара) и си дохранвах с Ам... така 1 седмица...

Ох много ми е тъпо сега...  ooooh! Утре трябваше да пътуваме за Габрово при свекърва ми, но тя е болна... Аз съм твърда против да ходя: едно че е болна и второ трябва да събирам цялата къща, а и само дупе път да види... Мъжът ми твърдо настоява да ходим, майка му щяла да спи еди къде си и т.н.... просто ще се избием... не знам какво да правя... Като ви слушам как боледувате...

# 34
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 35
  • Canada
А за клипчето на Х.Бери, да има реклами отначало(досада), но после си трьгва.
Много я харесвам тази мацка! А бебето кой знае какво сладурче ще е! Таткото - Gabriel Aubry - е от Монтреал и тук наблегнаха на новината за бебето, а не само да я споменат.  Simple Smile

# 36
Sladkish4e - Поздравления   bouquet

Ние се напапкахме и сега си играем , а аз издебнах момента та да седна малко на компютъра. Как сте днес момичета ? И да ви питам вие колко зъбчета имате ?

# 37
  • София
Hug
до колкото знам формулата за зъбите е месеците - 6 или ако сме на 8месеца - 6 трябва да имаме 2 зъба, но това е общоприета формула, има някой който имат повече или по малко зъби на 8месеца Simple Smile

# 38
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

Сладкиш, честитоооо   bouquet Ния, честито и на теб взимането на 4 от 5  Heart Eyes
Гита, прегръдка за болните момичета  Hug
Марсиди, и вие да оздравявате  Praynig
Лоли, моята Рошла е беззъба  Mr. Green

Днес госпожицата отново ме изненада - успя да се покачи на 1-вото стъпало на стълбичката, която е до подиума /ако си спомняте - тази, която е също склад за играчки/. Та покачила се наш'та, сложила ръце на другото стъпало и се мъчи да се изправи  Crazy

# 39
  • Видин
Ментина, браво на адашката Hug
На нас пък днес ни изби 2-ро зъбче Mr. Green. За сега никакви проблеми нямаме със зъбите пу-пу-пу

# 40
  • Canada
И Раян е с 2 зъба  Mr. Green

Димяни, все се каня да пиша, ти сигурно си знаеш де, ама и аз да кажа  Simple Smile
Много е важно да се пие вода, особено когато хапват месо, защото месото може да ги запече. Така че давай на всяка цена, да не се мъчи после адаша  Simple Smile
Аз дори понякога давам с лъжичка, когато вече нямам нерви за настояване с чашка.  Mr. Green

# 41
  • София
Niya_Petrova,ха честито второ зъбе!  Mr. Green

Сладкишче,честито!  Hug  bouquet

Така.......
Бях на лекар ясно си е,че имам проблем с ухото и най-вероятно е предизвикан от алергия която е засегнала и носа и ухото Rolling Eyes
То за това и носа ми се запушва и сърбеж по лицето имам ooooh!
Сега ще пия 2 вида лекарства и едни капки + дъвчене на твърда дъвка само в дясно постоянно от сутрин до вечер за да се стимулирало не знам си какво там/забравих/ и да си запушвам носа и да се опитвам да изкарвам въздух от ушите Tired Тя ми вкарва въздух през носа и ме караше да казвам на срички: ПА-РА-ХОД  Mr. Green но беше ужасно,в смисъл много неприятно!
В понеделник съм пак не лекар,защото тя има притеснения за тов,че аз съм така повече от месец! Каза,че се надява да подейства нещо и да се пооправя ако не .........  Confused
Ще се ходи и на алерголог другата седмица  Tired

Мрск,не иска и това си е и с лъжичка пробвам Crossing Arms
Беше пропил за известно време и тва е  Rolling Eyes

# 42
ша ма извинявате ама аз не съм спазвала таквиз неща,направо му дадох попара с сухари и сирене без да ги въвеждам поотделно Mr. Green

а добре съм ви дошла  вновата тема Laughing

Гита,хихи мойто татуу го направих на 15 Laughing на най видното място,сега как ме е срааааааааам Blush

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 18:57 от ФранЧеска

# 43
Нас ни мъчи 3 зъбче вече  Grinning

Айде отивам да правя вечерята
Чао засега

# 44
  • В светлината на слънцето
Димяни, много гадно това с ухото.  Confused Дано лекарствата оправят положението. Аз съм страдала от уши, така че напълно ти влизам в положението.  Hug Само че при мен не бе от алергия, а от пустата ми лакомия към море. И по-точно от навика да си правя кълбенца във водата, ама на плиткото, защото аз по принцип плувам като айсберг. И от кълбетата си вкарах песъчинки и в двете уши. Стана възпаление, мина, но лека-полека започна да ми намалява слуха, докато с едното ухо почти престанах да чувам. Накрая един възрастен доктор от първа градска ми видя ушите, каза да стисна здраво зъби и ...ме оправи. Но как само болешееее.  #Crazy Оказа се, че вътре нещо от възпалението е срастнало и човекът буквално дра кожа на живо. Голяма гадост, но ме оправи веднъж завинаги. А колко лекари преди това бяхме обиколили, колко диагнози чухме, не е за разправяне. Оттогава обаче ми остана една хронична болка в костта зад ушите, което се проявява много рядко - един или два пъти в годината, винаги когато се променя рязко времето. Незнам дали този доктор още работи, защото беше много възрастен - става дума за много отдавна, над 20 години. Беше някакъв професор, даже името му не помня, но помня че беше светило за онези години. И много добре помня колко гадно ми беше преди да ме оправи. Стискам ти палци да се оправиш бързо и само с лекарства. Peace Peace Peace
Франи, и аз направо дадох попарата. Глутенът го въведох с каша с глутен. Не съм делила сиренето, сухарът... Абе нали ти се оплака, че имаш розово бебе до името на Теди. Ей сега видях, че и Сашун е с розово бебе, пък и други момченца са порозовели, а пък момиченца са посинели. Явно нещо се е разместило при новата подредба на имената на мамите с бебоците. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт