Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Абе какво правите с тези зъби,ние нямаме ни един Rolling Eyes

Лулу признавам си АЗ БЯХ Hug  АМА ОЩЕ ЛИ СА РОЗОВИ еййй мамиии ша има санкции

Димяни мила кво е станало с ухото ти не съм 4ела Rolling Eyes

# 46
Споко и ние нямаме ние един, а на долния венец пет и се виждат, дет са-аха, аха.........

# 47
  • София
Лулумба,мерси! Hug
Вале,не чувам хубаво или въобще понякога с едното ухо!

# 48
  • В светлината на слънцето
Оооо, и ние сме без зъби. Но за сметка на това така са ни се подули венците, че сигурно като тръгнат ще никнат един след друг.  #Crazy

# 49
Лулумба,мерси! Hug
Вале,не чувам хубаво или въобще понякога с едното ухо!

Много неприятно,бързо въстановавяне  bouquet

# 50
  • София
И ние сме  с издути и побелели венци на 6 зъбета и ще ги подпукваме здраво ooooh!
Вале,мерси! Hug

# 51
Момичета, благодаря, че ми избрахте заглавието  bouquet.

Димяни, бързо възстановяване Hug.

Сладкиш, честито!

Да ви се оплача: Алекс от 2 дни е супер крив и плаче по неясна за мен причина. Не ми изглежда да му растат зъбки, но знам ли Cry. По време на сън също проплаква и цяла нощ иска да яде и да го гушкам. Не е отпаднал, няма сополи, кашлица, температура, не е гладен, спал е и си  ходи по голяма нужда...Имате ли някакви предположения на какво може да се дължи неспокойствието и плача му?

Днес педито мнооооого ме ядоса. 1. В кабинета нямат топла вода. 2. Каза ми, че 400 грама наддаване е малко и трябвало да наддаде 500-600. 3. Пита ме колко кърма имам като количество и колко кърма му давам, но не в смисъл колко често...4. При стойности на хемоглобин 111, които каза, че са в нормата, искаше да предписва лечение с Малофер. 5. Каза, че желязо имало само в месо и жълтък и да му давам месни пюрета три дни, а само един ден зеленчуково...Имаше и други изцепки... #2gunfire

# 52
Ех,тези педиатри!
Нашия хемоглобин е 112-каза ок,нищо не ни е изписвала.400 грама сме наддали-каза ,че е мн добре и това.
Незнам що се правят на луди с това препоръчване на месо за набавяне на желязо!

# 53
НИЯ-МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ СИ ВЗЕЛА ПО -ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ИЗПИТИТЕ!ЩЕ СИ ПОСЕДИМ ПАК КАТО ДОЙДЕШ ДРУГИЯ ПЪТ И С МАЛКИЯ!!! Честито зъбче на Марти!Да са бели и много здрави!!!Crazy Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
СЛАДКИШЧЕ----БРАВО   bouquet
SHOSHI-Изварата е домашна ама не я правя аз а свекърва ми и ми я праща!Отива ми 1 буркан за две седмици!Ако искаш мога да я питам как точно я прави и да ти кажа! Hug
Гита,МАРСИДИ --БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!!!!!!! Praynig Praynig

# 54
  • Видин
Венера, дано да са зъби Praynig
Взех от тази каша за спокоен сън. Как да я давам, като каша или да слагам по малко в млякото? Защото в нея пише, че улеснява храносмилането newsm78
Наведи, следващия път може би ще дойда само с Петьо. но тъкмо ще запознаем половинките си Mr. Green
А относно 1-ва страница, имам предложение. Понеже така ми изглежда малко разбъркано, може да сложим датите една под друга и пак да си изреждаме всички бебета родени на датата едно след друго. Пример:
24.08.2007г мама Niya_Petrova и бебе Мартин, мама muna33 и бебе Константин, мама -Arwen- и бебе Мариела
25.08.2007г мама mari_eta и бебе Андриан, мама veneci9 и бебе Стефан
26.08.2007г мама Arven и бебе Александър, мама Curlicue и бебе Калина    и т.н.
Ако не приемете няма да се сърдя Heart Eyes, просто ми изглежда по прегледно Blush

# 55
Ния, допада ми идеята с датите една под друга Peace

# 56
# 57
Лоли много ме кефи задникът ти Laughing

# 58
  • София
Ние се изкъпахме раничко днес,но просто от 3 дни е малък АД пак в нас ooooh! Twisted Evil
Ния,супер идея  bouquet

# 59
Ния идеята е много добра !!!!!! Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт