Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Вече сме захранени и с глутен. Ния идеята е чудесна.  bouquet

# 61
Крокодил видях тееееееее Mr. Green

# 62
  • София
Валерия браво  Peace
Кроки... Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:09 от Д и м я н и

# 63
Сладкиш, Честита диплома, много щастите да ти донесе отсносно финансите  Hug.
Ния, Честити 4 от 5 изпита, как успяваш момиче  Heart Eyes, пу-пу все така, напред науката е слънце.
Гита бързо оздравяване на двете ти кукли. Дано Студала има ефект и аз не съм му фен, на мен лично не ми е помогнал, на Цвети бях дала Синекод, в краен случай и това е вариант!
Марти бързо оздравяване и на вас!
Мойта Цвета има пъпки на дупето, сега изглежда точно като маймунско  hahaha hahaha hahaha. А нали съм си умница хубавица, за два дни наблъсках сумати нови храни и сега не знам от какво са. Захраних с круша, глутен от каша, кисело мляко и бисквити Закуска. Много ми е хепи, кои храни да изключвам  newsm78.

# 64
Хелоууу!
Димяни ,стискам палци да се оправиш скоро и НАПЪЛНО!Ще изплозвам момента да споделя с вси4ки ,които са в те4ение за моята болест с ушите и страховете ми ,4е ще оглушея след раждането- Е ,НАЙ-ЛОШОТО НЕ СЕ СЛУ4И!НЯМАМ ПОНИЖЕНИЕ НА СЛУХА ,ЗА ОГРОМНА ИЗНЕНАДА НА ВСИЧКИ ДОКТОРИ! Grinning Но няма да се радвам твърде много ,4е да не дръпна дявола за опашката.Онзи ден с мъжа ми пяхме в операта ,като трябваше да следим към 40 души симфони4ен оркестър. #Crazy Страшно се притесних да не би да изпусна някой музикален акцент ,но страховете ми бяха напразни.Макар реално слуха ми да не е перфектен ,нищо не ми напомни за това-следих внимателно диригента и .... бях в пълна еуфория когато пеехме и играехме.Публиката също. Party Но да не си помислите ,4е сме изпълнявали ариии- не ,нещо дале4 по-простичко.
про4етох само последната страни4ка. Blush ей сега ще наваксвам

# 65
  • Видин
Кроки, браво на теб. Много се радвам че няма понижение на слуха. Дано да се подобриш Praynig
Елис, ами да ти кажа честно не беше лесно, но след като не успях да взема и петия значи не съм се била подготвила достатъчно. Но какво да се прави. На 7 май пак Mr. Green
Валерия, честито захранване с глутен  bouquet
Лоли много ме кефи задникът ти Laughing
И мен, и мен Mr. Green
Айде лека нощ от мен, че съм много уморена от пътя и напрежението. До утре Hug

# 66
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи.  bouquet
Направо още не мога да повярвам. Капнала съм от умора, а и като цяло от 1 месец ми беше доста напечено. Калина все не ме оставяше на мира и почти не можех да се съсредоточа за финалният изпит...но някак успях. Ния Петрова браво и на теб за успешно взетия изпит. Peace
Сега да ви се похваля още нещо. Началото на април ще ходим на почивка в Гърция с мъжо и едни приятели.... е заслужавам. Party
Заради лекции, нова работа, бременност и раждане даже меден месец не сме имали....за това пък сега след толкова тежка предходна година заслужавам почивка. Калина няма да я взимаме, ще я поверим на майка.
А ето снимки от днес на дипломирането, на който му се гледат. Лека ве4ер.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229528
 а да уточня, това съм аз: Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229528&photo=5

# 67
  • Златна Добруджа
Вижте една снимка от преди малко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168034&photo=38

Рошлето заспа в скута на Йоан, докато гледаше състезанието за Форт-а по Бтв  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 21:58 от mentina

# 68
# 69
Вижте една снимка от преди малко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168034&photo=38

Рошлето заспа в скута на Йоан, докато гледаше състезанието за Фотр-а по Бтв  Mr. Green
Joy
Жестока е тази игра!!!!!!!!!!!
Оле ,Рошлата е страхотна!И наистина е рошавка ,но по най-стилния начин! Sunglasses Мадама от класа - http://images24.snimka.bg/005363820.jpg
Niya_Petrova Hug
Сладкишче ,честито дипломиране!  bouquet Руса мацка си значи и то много сладка ,наистина! Flutter Heart Eyes

# 70
Ментина - Рошлата е знаменита, с лъжичка да я изпапаш Heart Eyes Heart Eyes
Niya_Petrova - не се подценявай 4 от 5 си е супер постижение, наслаждавай му се Hug

На мамите, които миличките имат проблеми с ушите, мноооого бързо да се възтановите.

Иначе ние сме си с 2 зъбчета от 2 месеца и чакаме нови Mr. Green В смисъл че аз ги чакам, Елисавет си хрупа бисквитки и сухарчета с 2-те зъбчета и хич не се затруднява Mr. Green

# 71
Рошлето е страшна мацка Crazy и батко и не лъже Hug

Жестока е тази игра!!!!!!!!!!!

4ак пък жестока Rolling Eyes

# 72
  • В светлината на слънцето
Ния, супер идея за първа страница!  Peace И честити 4 от 5 изпита!   bouquet  bouquet  bouquet
Кроки,  Hug Hug Hug
Ментинка, чудна е Рошлето на тази снимка!  Peace

# 73
Ментина - Рошлата е много сладка как е заспала!!!!!!Милото да го изпапкаш!!!!!пу-пу-пу-пу
И  ние гледахме играта готина е но ние пак се изложихме!!!!! Crossing Arms Crossing Arms

# 74

Общи условия

Активация на акаунт