Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Ния, и ма мен ми харесва идейката ти Peace
Димяни, добре, че вьв Форума се пише, да се оправяш бьрзо!
Ментина, вьрха е Рошлето Hug.А на"заспалата" си снимка сьм сигурна, че много ще се смее като порасне.Уловила си момента, дет се вика Grinning
Венера, аз си мисля, че са зьби.Много неприятно, но щом има нужда човечето-гушкайте се!Да не го боли някьде другаде?коремче например?
Сладкишче, много си сладка Grinning.Честито дипломиране и само напред да вьрвиш!Значи раждането по страшно и трудно от дипломирането,а? Wink
Крокодилче  bouquet

# 76
Di83, лепките са като имитация на сребро или камъчета, но единични, като кръгчета или сълзички.Продват се комплект
sladkish4e, гордост си, браво. Сега да си поиграете на воля с Калинката и после на пътешествие!!!!  Party
Niya, браво, бе!!! Как е бил Марти?  Grinning
masridi, дано бързо се разминат болестите и да посрещате пролетта здравички!!!!   bouquet
lulumba, ФранЧеска, ми те бебетата са с верният си цвят, но пред името на майката, т.е. бебето картинка след именцето на бебетата не е за тях, а се отнася за следващото мишленце
Димяни, всичко ще е наред.
На крокодил, една голяма  Hug , че ми е домъчняла!!!

От вчера моите мишоци са с нова по-голяма ваничка и леле каква игра пада.  Mr. Green Днес се къпаха заедно и ми проглушиха ушите от смях, викове и плискане. Трябваше ми подводна камера да ги снимам, и мен изкъпаха

# 77
Иииии Шоши верно бе ooooh! извинявам се Embarassed

# 78
  • София
Ей, човек една седмица да го няма и не може да ви настигне...Кви са тия уши...
Димяни, бързо да се оправяш...
Кроки, и ти...
Сладкишче, страхотно изглеждаш...
Хора, помагайте със съвети- най-кроткото дете на света /до оня ден/, моята Яна от два дни е неузнаваема. Досега си и знаех часовете за спане, слагах я в един кош люлеещ се и така заспиваше за секунди.
От два дни е нещо невероятно- изправя се непрекъснато, просто е като матрьошка- махнах коша, защото  е нестабилен, но в кревата е още по-зле. През деня почти не спи, слагам я, тя става, аз пак слагам, тя става и така...
Моля ви, дайте съвети какво да правя? Вашите деца как заспиват, имали ли сте такива проблеми?
Иначе вече имаме три зъба, ядем месно и зеленчуково пюре на обяд и през останалото време е само на кърма...все още.
Целувки на всички. Hug

# 79
Велева,голямо 4удо си имаш Crazy малкия сам заспива досега не ми е правил така ,но пък пове4е от седмица отказваше да яде Rolling Eyes зъби няма ме Peace

# 80
  • Ланкър, планините Овнерог
На първа стр. нарочно ги сбихме преди време нещата, защото беше прекалено дълъг първия пост. Целта беше да е възможно най-сбито. На мен ми се струва излишно да се отделят пак на отделен ред, но ако искате, веднага давам паролата на Август. Според мен има нужда от още сбиване инфото.  Peace

# 81
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох да се запиша и аз.
Честито на месечинките  Hug

Честито на Сладкишче и Ния- вие сте нашта гордост  Grinning

На мен днес ми бяха на гости две бебета едното на годинка и половина, другото на 4 месеца. Голям кеф, беше и на мойта мома и беше много интересно. Доста се измори и заспа рано рано- чак не ми се вярва. Преди няколко дни пък бяхме на гости на едномесечно бебе. Много ми беше интересно как се шашкаха родителите и майката как беше постоянно на трънми. С умиление се сетих за нашия първи месец и как аз бях по същия начин. Йована ми се стори толкова пораснала  Heart Eyes

Утре раничко, ще пътуваме до един град на 400 км от тук, да посетим приятели, които от 3 години не сме виждали. Малко ми е притеснено, защото досега не сме пътували толкова далеч с Йована.

Димяни, кофти за ушето. Да се оправяш скоро, че алергиите са гадна работа   bouquet

# 82
На първа стр. нарочно ги сбихме преди време нещата, защото беше прекалено дълъг първия пост. Целта беше да е възможно най-сбито. На мен ми се струва излишно да се отделят пак на отделен ред, но ако искате, веднага давам паролата на Август. Според мен има нужда от още сбиване инфото.  Peace

Oределено може да се сбие още!  Peace

# 83
Честити месечинки на мама ФранЧеска и бебе Теодор--мама Lily_dj и бебе Моника---мама mimiksim и бебе Милен---мама Оранжево небето и бебе Клементин---мама du6anka и бебе Даниел---мама Mirama и бебе Калина---мама elita_1 и бебе Величко!!!!Да сте живи и здрави ,много щастливи и усмихнати!!!!
bob4enka ---Лек път и приятно изкарване!!!!! travel
Димяни, кофти за ушето. Да се оправяш скоро, че алергиите са гадна работа Hug
Ми май няма друго!!!!Пожелавам лека нощ на всички!!!!!!!! smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 01:29 от navedi1

# 84
ДОБРО УТРО!!!!!СТАВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕТО ГО И КАФЕТО
С МЛЯКООООООООО
ЕТО И НЕЩО ЗА ХАПВАНЕ::----оСТАВЕТЕ ДИЕТИТЕ ЗА ПОСЛЕ!!!!!!!!!!
Ех тази зима не иска и не иска да си ходи!!Миналата беше толкова по хубава!Аз може да съм зимно бебе но хич не обичам студа!!!!!!!!!!
Забравих да чиститя пролетта!Да сме всички живи и здрави! Hug Peace Hug Peace Hug Peace Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 07:33 от navedi1

# 85

Хора, помагайте със съвети- най-кроткото дете на света /до оня ден/, моята Яна от два дни е неузнаваема. Досега си и знаех часовете за спане, слагах я в един кош люлеещ се и така заспиваше за секунди.
От два дни е нещо невероятно- изправя се непрекъснато, просто е като матрьошка- махнах коша, защото  е нестабилен, но в кревата е още по-зле. През деня почти не спи, слагам я, тя става, аз пак слагам, тя става и така...
Моля ви, дайте съвети какво да правя? Вашите деца как заспиват, имали ли сте такива проблеми?
И Калина така я хващат лудите от време на време. Зъби ли са, лигави ли се какво е, необяснимо е за мен.
Май няма лек, трябва да се надрасне.....
Благодаря на всички за пожеланията и чудесните думи.  bouquet

# 86
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Наведи, благодаря за кафето, ама можеше да е без тези изкушаващите неща в добавка  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛХИЧКА И LOLLY_ ! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Честито и на месечинките ни    bouquet

# 87
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!  Hug
ЧЕСТИТИ /МНОООГО/ МЕСЕЧИИНКИ И НА  ЛОЛИ И ЕЛХИЧКА!   bouquet Бъдете много обичани!
mentina досега не съм забелязала, ама Йоан ти е отрязал главата ... егати приликата. А малката ... кукла  Heart Eyes
много болни бе! ааааааа  Naughty Оздравявайте бързо  Hug

# 88
  • Видин
Честити месечинки на Теодор, Моника, Милен, Клементин, Даниел, Калина, Величко. Много да слушкате!!!
Честит рожден ден на Лоли и Елхичка. Много щастливи и обичани бъдете
Гита, знам че искахте да сбиете 1 стр, но ми се струва по прегледно. Не съм искам да се карам с никой Peace
Ментина, много е сладка Ния така заспала Heart Eyes
Дия, мерси за кафето и закуската chef

# 89
Честити ни рожденнички и месечета   bouquet
Рошлето е наистина голям бонбон. Отсега е със стилна прическа Heart Eyes Абе тези деца как така заспиват. Ей сега Гого заспа докато яде попара  Shocked. Просто не си отвори устата и затвори очи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт