Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 11 045
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
У наше село дали ще има ...
все се каня да питам-  кое е ваше село  Mr. Green

# 121
  • Златна Добруджа

Добрич  Whistling

# 122

Добрич  Whistling

Mr. Green Яни е наполовина Добричлия  Mr. Green Татито е от там, преди месец бяхме за 2 дена там - другия път като идваме ще се обадя да се видим  Party За нас ще е чест да се запознаем с незнайната красавица  Heart Eyes
Между другото - не съм виждала друг град, в който да има тооооолкова много бебета  Mr. Green Crazy Mr. Green

# 123
  • Germany
Преди 2г като си бях в Русе - всички бяха с колички, ама всяко момиче и жена с количка - толкова хубаво ми се видя, сега това лято ще видим дали ще е така  Flutter

# 124
Моето лъв4е днес навършва 7 месеца

# 125
Преди 2г като си бях в Русе - всички бяха с колички, ама всяко момиче и жена с количка - толкова хубаво ми се видя, сега това лято ще видим дали ще е така  Flutter
Оппаааа  Mr. Green а пък другата половина на Яни е от Русе  Mr. Green

# 126
Добро утро, момичета.Благодаря Ви за честитките за моята месечинка.

# 127
аз докато по4ерпя вие ве4е сте ме поздравили Blush

# 128
  • Златна Добруджа

Добрич  Whistling

Mr. Green Яни е наполовина Добричлия  Mr. Green Татито е от там, преди месец бяхме за 2 дена там - другия път като идваме ще се обадя да се видим  Party За нас ще е чест да се запознаем с незнайната красавица  Heart Eyes
Между другото - не съм виждала друг град, в който да има тооооолкова много бебета  Mr. Green Crazy Mr. Green
Да не забравиш какво си обещала  Hug За бебетата - наистина от 1 година насам страшно много бременни и бебета има по улиците и което е по-хубаво - много жени се решават на 2-ро дете  Peace

# 129
  • Germany
И половината на Мони и Саши - тоест Аз съм от Русе  Flutter много си го обичам  Heart Eyes

Честити месечета на Бебчетата днес   bouquet  bouquet

Аз вчера дадох месце - пуешко  Crazy много добре го прие.
Някъде мога ли да прочета по колко грама трябва да ядат бебоците според възрастта?  newsm78

# 130
...............

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 21:32 от Оранжево небето

# 131
И половината на Мони и Саши - тоест Аз съм от Русе  Flutter много си го обичам  Heart Eyes

Честити месечета на Бебчетата днес   bouquet  bouquet

Аз вчера дадох месце - пуешко  Crazy много добре го прие.
Някъде мога ли да прочета по колко грама трябва да ядат бебоците според възрастта?  newsm78

Ми хайде дано и с вас да се видим  Hug
за грамажа педи ми беше казала, че ако е на 6 месеца тябва да изяжда 160 +10 = 170гр, ако е на 7м -> 170 + 10 = 180 гр. Такава е формулата, ама Яни изяжда повече - особено ако е сладичко  Mr. Green

# 132
Curlicue, благодаря ... ти по колко даваш за дохранване и кога - преди или след кърмене?

# 133
Честита Ви първа пролет на всички.Вчера не можах да се включа защото имах тежък ден.
Франческа Честита месечинка и от мен .Да сте живи и здрави.Сладкишче след токъв резултат те обявавам за отличничката на августинчетата.Заслужила си почивката.
Франческа какви са тези помисли относно дупето на ЛОЛИ,Че ехубавичка да ама НАЛИ??????????????
Момичета не бързате ли с тези захранвания.Аз съм предпазлива защото тези алергии ме притесняват много.Понеже имам педиатърка пенсионерка да ми помага и тя ме кара да не бързам много с новите неща.Рядко давам още яйце ,глутен не сме въвели,попара смятам от новата седмица .Все още сме на кърма три пъти ,пюрета редовн
о каша преди лягане.
Относно заспиването нощем не помня откак се е родил да е заспал преди 22.30.Аз вече свикнах със 5-6 часа сън през ноща.Може би и заради това смъкнах още на втория месец всички кг.-10 кг.ЧОА ЗУЗИ

# 134
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛХИЧКА И ЛОЛИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт