Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 10 763
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Germany
ФранЧеска, моя телефон от около 2г е такъв. Хич не ти го препоръчвам. Сега април ще го сменям, но още не съм решила с какъв.

# 271
ФранЧеска, моя телефон от около 2г е такъв. Хич не ти го препоръчвам. Сега април ще го сменям, но още не съм решила с какъв.

Пише 4е се лющел newsm78 ами това е което ми харесва,другите модели нещо не ме кефят Outta Joint кажи пове4е за телефон4ето Praynig

# 272
  • София
mentina,мисля да дам с Йогурт,ти на коя фирма даваш?

Вале,снаха ми имаше такъв но нещо и даваше някакви дефекти и 2 пъти беше в сервиз и в крайна сметка го продаде и си взе друга Нокиа Peace

# 273
Добър вечер !!!!
ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАГЛАВИЕ:ПТИЧКИ ПЕЯТ ВЪН ,А АВГУСТИНЧЕТО СЕ МРЪЩИ ,ЧЕ СЕДИ ОЩЕ В КЪЩИ!!!!!!!!! Peace Peace Peace

# 274
  • В светлината на слънцето
Франи, като тръгнах да си сменям миналата зима телефона и се бях насочила към няколко модела на Нокия. Този не беше сред тях. Аз съм голям фен на тази марка. Но като поразпитах - имам колега, който се занимавам точно с мобилните комуникации и операторите все му правят подаръци най-новите марки, та е пробвал какво ли не, каза, че в последно време Нокиа не отговаря на името си. Последните модели са умишлено направени по-крехки, софтуерът им не издържа дълго,... абе цялата идея била да си сменяш по-често телефона.  Mr. Green Той ми препоръча Сони-Ериксон, защото за момента за най-добри като качество. Е, не са толкова елегантни като Нокиа, но аз взех Сонито и съм страшно доволна.
Ментина, и аз давам пюрета със сметана, извара, мляко и каквото още там има. Grinning
Димяни, това с черния пипер изобщо не е хубаво. Thinking Знам, че той е забранен до 3-годишна възраст, тъй като натоварва черния дроб и не може да бъде обработен от детето. Виж, девесила не е проблемен. Той е просто по-миризлива подправка и може да не допадне на малчо. Аз съм давала и мюсли, и овес, и нямах проблеми. Щом си въвела глутена мисля, че спокойно може да даваш.

# 275
  • София
Лулумба,мерси ще си взимам мюсли с плодове и йогурти а за на Литъл Би много странно защо го правят с черен пипер Thinking да ги изхвърля тогава Rolling Eyes

# 276
  • Златна Добруджа
Димяни, с йогурт и т.н. съм давала на Семпер, Хаме, Овко  Peace
Наведи, хубаво заглавие  Grinning

# 277
  • Germany

Пише 4е се лющел newsm78 ами това е което ми харесва,другите модели нещо не ме кефят Outta Joint кажи пове4е за телефон4ето Praynig

Моя се олющи на първия месец. Нищо особено - само дето камерата му е много добра, Нокиа е все пак - аз съм им фен, до сега не съм ползвала друг телефон, но вече мисля да премина или на LG Prada или I-phone ако си намеря на нормални цени, защото все пак 800Е за телефон не ми се дава.  Но факта, че е Нокиа е добре, но вече не са онези супер телефони, които бяха. Ако държиш на Нокиа препоръчвам горещо N95 - мъжа ми има такъв и е супер доволен и в работата му върви работа - работи в моб. оператор  Wink издържал е много този телефон и има какви ли не функции  Whistling

# 278
Ох, едни пържолки ми се въртят тука.. Mr. Green

Ментина, как да се обиди човек. Аз за кво съм я родила.. Laughing /шегувам се ест./

Телефоните разисквате. ФранЧи, ако те кефи си вземи Нокиа 65 00 слайд. Peace

# 279
Абе искам телефон с капак тов прада на LG не е ли плъзга4 newsm78 сега съвсем ме от4айхте Tired искам д ае нокиа и да е с капак! дали няма да попадна на готин телефон да взема от мтел д аго купя,4е ако му стане нещо направо д ами дават нов Mr. Green

Дезита ,а тел. не се ли продава с калъф Thinking

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 20:42 от ФранЧеска

# 280
Прадата за нищо не става.
Поне според 2ма мои колеги. Много са недоволни.

# 281
  • Germany
Не, в комплекта няма. Ама аз и не съм виждала такъв телефон с калъф  Thinking малко странно като си го представя  newsm78

А от олющването няма да избягаш - само при самото търкане като говориш и ще се олющи - аз моя много го пазех в началото и въпреки всичко, може да си смениш капаците евентуално.
А с капак имах преди Нокиа 7200 - пак много добро телефончето, но и то се олющи на първия месец. После започна да забива и т.н....камерата му беше зле, никакви снимки не правеше

# 282
  • Germany
Прадата за нищо не става.
Поне според 2ма мои колеги. Много са недоволни.

И аз само такива мнения чувам  Confused Confused

# 283
# 284
Момичета изпращам Ви снимка с Дениз отпреди два дена.ЗУЗИ62

Общи условия

Активация на акаунт