АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 194
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
мамадона, благодаря ти и стига с тези глупости, ти си толкова слънчева, не може да си лоша майка. Ти си един неземен сладур:)! Е да остарях и аз с още една година, а как си минава времето. Не искам да заемам много място с картинки на торти, затова само съобщавам, че виртуално ви черпя с най-вкусната(дето от нея не се дебелее въобще)торта. Много усмихнат ден. Аз снощи изпаднах в паника и цялата се тресях, не знам от какво, но много се уплаших. Сега съм добре  ooooh!! Бебка много ме рита снощи. Цяла нощт се обръщаше:)целувам ви. Благодаря на всички и пожелавам на всички мноооооого хубави и здрави бебоци август месец.

# 151
мама Дона и аз съм така все му говорим с мъжо в мъжки род но не знаем какво ще е.Просто всеки които ме види вика момче ще е и аз взех да си го втълпявам но гледам да не се навивам защото стават доста изненади знеш.Цяла нощ го сънувах едно сладко момченце с големи бузки и сучеше много лакомо.Към 5 часа се събудих от   бебока така риткаше и и се въртеше сякъш се мъчеше да ме върне в деиствителноста.Та това е първи признак че почвам да изкуквам.Какво става с мен не знам почти не мога да заспя спокоино то въртене то чудо е малко ще будувам после с бебеока ами и сега.От хормони ли е незнам но е кошмарно скъсвам се нервите и пижамата от въртене... CryЧестито на всички които знаят пола а на тези като мен ще си почакаме още малко.Отивам да ям че съм умряла от глад.Тук маи сините щъркели са все с големи пишоци покраи коледа какви работи стават бреи Joy
graciana ЧРД да си жива и здрава и много щастлива  bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:54 от bobito81

# 152
Грацияна Честит Рожден Ден мила! От сърце ти желая от щастие, радост и любов да не се отървеш и август да родиш най-грациозната девойка  Hug newsm51

# 153
Грациана честит рожден ден!Всичко най хубаво ти пожелавам и едно хубаво момиченце през август!
P.S Бобито аз съм чувала,че ако сънуваш бебчето по време на бременноста ще имаш обратното на това което си сънувала,аз няколко пъти сънувах,че ще е момиче,а то маи друго ще излезе,макар,че никога няма гаранция всичко си е божа работа!

# 154
Грациана,
Честит рожден ден и от мен!
С най-добри пожелания и лека бременност:)  bouquet

# 155
Грацияна Честит Рожден Ден мила!Пожелавам ти да си много здрава ,за да гушкаш август една малка чаровница(също като теб) ,а преди това да си най-красивата и щастлива булка(в което съ сигурна)!!!  Hug

# 156
Честит Рожден Ден на graciana!

Честито и на всички, които са имали поводи за празнуване през последните дни!

Бъдете здрави и щастливи!

Честито на всички, които знаят пола на бебето си. Аз все още не съм сред тях.  Rolling Eyes

И не на последно място, видях снимките от срещата. Всички сте много чаровни и слънчеви усмихнати мами.  Hug

# 157
Грациана,  newsm59Честит Рожден Ден и от мен   bouquet Желая ти цялото щастие на света и да си родиш едно здраво и красиво бебенце newsm30
Sonaschi можеш и мен да ме запишеш с едно синьо щъркелче stork-boy, първа бременност! Аз ходих на 5март на ФМ всичко беше нормално, беше много вълнуващо, малкия бандит не спря да шава! Би ми се искало да мога да го гледам всеки ден на видеозона Blush  
В четвъртък ще ходя отново на консултация, за кръв и урина и чакам с нетърпения да си го видя отново!
И честито на всички мами, които вече са разбрали пола на своите дребосъчета newsm51

# 158
Здравейте и днес момичета!

Graciana, да си жива и здрава и да те радва най-сладкото момиченце ти пожелавам   bouquet
Mamadona и на теб честит един бъдещ мъж...Леле как ще се оправяш  с тези мъже в твойта къща, незнам...
Аз много искам момиченце, мъжа иска момченце, сънувах, че имам момченце, ама незнам защо му говоря в женски род, абе объркана работа....Утре съм на преглед и най-накрая ще чакам и на мен да ми кажат нещо за пола, а не като миналия път.... Praynig

Аз вчера бях на очен лекар, за ми дадат една предварителна диагноза как е по-добре да родя и нещата се очертават за секцио. Не мога да кажа, че съм разочарована, защото и аз клонях на там от време на време. Но то времето и бебето ще си покажат, както каза самата лекарка.

Иначе за течението, аз ползвам Лактацид Фемина по препоръка на лекаря и съм доволна, т.е. не съм имала проблеми преди и микробиологичните го доказаха, въпреки че си имак леко, но явно не е проблемно.

А нали ви казах, че в неделя се събудих, цялата изтръпнала и от тогава ме боли дясната гърда и ми леко подута, та утре ще го питам и затова...Много странно как стана така изведнъж, въпреки че сега ме боли по-малко и болката като че ли се "избистря", ама продължавам да се притеснявам що не минава  Confused

Наистина много чакам утре  Crazy да ми се сложи и на мен едно щъркелче накрая!

# 159
  • В чуден свят с четири Слънца
Graciana , Честит Рожден Ден!!!. Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана жена и майка, и лятото да даряваш и да те дарява с любов едно прекрасно, малко създание sling!
newsm59 newsm67 baloni 

# 160
Много Ви благодаря. Много сте мили. Всичко, което ми пожелавате да бъде и пожелание от мен към всички вас. Много здраве и късмет и хубави палави бебета Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:49 от graciana

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН НА ИМЕНИЦИТЕ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БРЕМЕННИ БУЛКИ !!! baloni ДА РОДИМ ЗДРАВИ И КЪСМЕТЛИЙСКИ БЕБЕТА!!!

ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ - АРХАНГЕЛ ГАВРАИЛ СЪОБЩИЛ НА ДЕВА МАРИЯ, ЧЕ ЩЕ ЗАЧЕНЕ С БОЖИЯТА НАМЕСА И ЩЕ РОДИ СПАСИТЕЛЯ НА СВЕТА. ПО "ХОРИЗОНТ" ОТДЕЛИХА ПО ТОЗИ ПОВОД 30 МИН. ЗА ПРЕНАТАЛНАТА ПСИХОЛОГИЯ, РАЖДАНЕТО В ДОМ. УСЛОВИЯ И Т.Н. ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПРАЗНУВАТ И ЧЕРПЯТ! НАМЕРЕТЕ НАЧИН ДА ЗАПАЛИТЕ ПО СВЕЩИЧКА /ИЛИ НЯКОЙ ВАШ БЛИЗЪК ПРАТЕТЕ-АЗ ПРАТИХ ЩЕРКАТА/.

П.П. ЧАКА МЕ ЯКО БАЧКАНЕ. ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ПОЗДРАВИТЕ!

# 162
  • Бургас/Пз
На майките с момиченца да знаят, че днес е деня в който се пробиват ушичките и се слагат обички. Grinning

# 163
Честит рожден ден,graciana  newsm59 smile3510
Желая ти да си много здрава,обичана и щастлива съпруга и майка!Бъди все така чаровна и усмихната!Пожелавам ти най-щурата и весела сватба,лека и спокойна бременност и през август да посрещнете здрава и щастлива малката прекрасна принцеска!!! newsm51
Мила mamadona,не се тормози така за тези неща!Бебчето едва ли разбира в какъв род го слагаш-според мен най-важното е да  усеща нежността и любовта,с които му говориш,за да бъде щастливо и спокойно!  love001
Дай Боже на всички да са ни живи и здрави бебчетата,пък дали ще са фръцли или хулигани няма значение!!! smile3503
П.С.Надявам се,че НЕ съм те натъжила допълнително,казвайки че Крис се фукаше,че ще имате момиче...Моля те да ме извиниш ако се получило това... Weary newsm51 

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 14:06 от kameto79

# 164
 nbirthday, Graciana.

Желая здраве, безброй щастливи мигове, много любов и една малка принцеса която да изпълва дните ви!

Весел празник и много, много изненади!

Общи условия

Активация на акаунт