АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 204
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
здравейте, какъв хубав неделен ден и аз пак отивам на работа...
еми и аз съм от нещастните дето още ни звук ни стон, а съм вече 20 седмица!!! така че не знам какви успокоения, до седмица-две, но аз аз съм пример, че явно няма постулати..коте марта, има и по-зле не се притеснявай:)
имам чуството, че никога няма да го усетя вече! в четвъртък бях на видеозон и си мърдаше, сърчицето тупка здраво, а аз нищо не усешам.. newsm78 newsm78 newsm78
кви сте беременни на срещата хехехех мноо гот браво на вас  bouquet

# 91
За тези които все още не усещат бебчето си въобще не се притеснявайте!
Аз Ивайла я усетих за първи път чак към 23г.с и като цяло не беше от най активните бебета и като се роди беше едно много кротко бебенце вдигала съм я от легълцето само за да я сменя и нахраня спинкаше си по цяла нощ, и  въобще не съм усетила никакъв зор с нея!
А сега това бебе като ме е заритало още от 15г.с и няма спиране постоянно се обажда,даже и през ноща като се събудя и пак го усещам,кой знае какъв нрав ще има Laughing

# 92
Здравейте и от мен! Много сте хубавки всички на срещата! Как съжалявам, че не дойдох...!
За ритането на бебчо, една приятелка ми беше казвала (от бабините истории), че като рита през 4-ия месец - е момченце, а като почне да рита по-късно през 5-я месец - момиченце. Не знам колко е вярно, моите и преди и сега ги усетих в 16 г.с., но сегашното е сравнително по-мързеливичко от Ники. Но май определено има връзка между вътреутробното и после след раждането държание на бебчо, т.е. което си е по-буйно вътре и после също.
Лек ден от мен и  preggo

# 93
Аз се чудя при тоя стрес, на който го подлагам всекидневно, как не се е разбунтувало още, ама явно ми се е паднало някое ултра-лежерно  Grinning Хич не се и оплаквам, де  Wink
Напротив, на мен ми липсва точно тази невъзмутимост, която е адски полезна в живота и съм си я изработвала дълги години с огромни усилия.Няма нищо по-хубаво, ако поне това съм успяла да му предам и да му спестя, че като е лъв-че и без това емоции ще си има(ме) в изобилие...

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 14:15 от Котката Марта

# 94
Здравейте, мами. Доста отдавна не съм се включвала, защото бях в провинцията и за това време дори успях да си организирам сватбата и да се омъжа и да отида на сватбено пътешествие .
 Виждам , че съм изпуснала и срещата, за което много съжалявам, но видях снимките и всички сте много готини. Следващия път ще се радвам да се запознаем.
Вече и аз усещам бебо, но все още не знам пола.
Някои от вас ходиха ли на фетална морфология? Аз исках да отида при д-р Марков, но изпуснах сроковете и не можах да се запиша по рано, а сего има места само за след 20 април, което ми се струва доста късно.
Препоръчайте ми някой добър лекар за това.

# 95
  • София
koteto55, доста от момичета тука са ходили на ФМ и като гледам доста ходят във МЦ "Фемина"(дано не бъркам, но поне така съм забелязала). Мисля,че ще можеш да си запишеш час по-рано от 20 април newsm53 Ето ти и сайта на Фемина http://www.mcfemina.com/index.php
Дано съм ти била полезна Hug

# 96
  • София
В Фемина лекарите са страхотни  Peace
Аз ходих при Виолета Димитрова,срахотен лекар Peace
Но за съжаление се чака много за час Rolling Eyes

# 97
koteto55  ЧЕСТИТО-пожелавам ви целия брачен живот за вас да е като меден месец!!!!!!!!!!!!!

мацки,качих още 3 снимки от срещата(останалите нещо не са ми се получили  newsm78)

# 98
Ех, маминкиииии, как ви завиждам! Браво на вас! много сте сладки! Обаче дали от снимките, дали на мен ми се струва така newsm78, вие бая сте понапреднали с материала! От към кореми имам предвид. Пу-пу, да не ви е уроки!
Коте Марта, Цвети я усетих чак 5-я месец, а сега ако искаш ми вярвай - още през 2-я месец. Питах АГ и тя ми каза че е напълно възможно при втора бременност.Аз доста се изумих, защото то във 2-рия месец.....няма как да ме ритне, ама пак се усеща. И така до днес!
За мамите и малтофера: искам да ви споделя личен опит , а вие както си прецените.Цвети беше на 1 год , когато казаха че има анемия и започнахме 3 месечен курс на лечение с малтофер. Няма никакъв ефект. След извесно време повтарямя курса, отново без резултат. И какво-какво - купих коприва от аптеката и всеки ден чайове. Нон стоп. След месец правим изследвания - всичко е в норма! За вас лъжа , за мен истина! Сега е сезона на зелениите, използвайте максимално времето да се лекувате по най-добрия начин - чрез природата! Peace

# 99
котка Марта да ти кажа че ми се иска да ми е по малък корема защото кожата ми отесня имам чувство че съм облечена с много тясна блуза...Та наи много да се сдобия с някоя стрия и едно диваненце.Щом дивчовците риткат от рано и постоянно моето ще е диваче..Та радваи се че ще си гледаш кротушанче и по бабини девитини момиченце каквото и искаш.Не се кахъри всичко по реда си.Аз като не знам пола но не ми се и ходи да го видя чак другия месец мисля имам си едно усещане и това е незнам защо съм така убедена и винаги съм била вътрешно чувство

# 100
Добро утро, момичета!  Laughing
Котето55, честито! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот и здраво и красиво бебче през лятото!  bouquet

Аз към края на седмицата сигурно ще изключа компютъра и ще ви изоставя за доста време, но ако всичко е наред, ще почваме ремонта. Тези дни като за начало събираме багажа и чак ме хвана шубето, какво ме чака.
 Laughing Лек ден и много, много усмивки!  Laughing

# 101
Здравейте от мен!
Много съжалявам, че не успях да дойда на срещата, но миналата седмица не бях на линия, а и се оказа, че трябва да лежа много-много...и други подобни здравословни...
Желая ви лека седмица, тази съм на работа, отново... а аз отивам да ви разгледам...
Поздрави:)  bouquet

И честито на всички омъжени наскоро:))

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 11:39 от PIPILOTE

# 102
Здравейте!

Аз се включвам след близо двуседмично отсъствие, през което имах контракции и уж трябваше да си почивам, а вместо това събирах багажи и се местих. Crazy

От миналата седмица вече усетих бебето. Доста е активно, милото. Все едно усети, че в момента ни занимаваха други проблеми и то остана на заден план и реши да обърне внимание към себе си  Simple Smile  Heart Eyes Е, успя - даже от два -три дни ме буди и нощно време.  Simple Smile

Иначе разгледах снимките от срещата ви и аз също се постреснах дали ще раждаме всички през август.  Thinking    Моят корем хората го забелязват, само ако самата аз кажа, че съм бременна...  Confused

Пожелавам хубав ден на всички!
  bouquet 

И честито на всички нови булки!!!  Hug

# 103
Добър ден и от мен!

Така като чета, май на срещата основно големите кореми сме отишли  Shocked

# 104
Привет и от мен!
Пак се губите нещо днес Sad
Аз качих снимки в албумчето с коремчетата ни,да видите и моята пупа в 20седмица Laughing
Мика радвам се че се появи  bouquet,

Общи условия

Активация на акаунт