АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 161
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Asija,
Това гледах вчера, но там пък става дума за 43 седмици, което леко ме озадачи.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

Я да ви попитам, трябва да ходя на сватба, и се чудим за някакъв по нестандартен подарък?!?!?
Тъй като е близък човек, и ще има кой да купува традиционните сервизи:)) мислехме за някоя екскурзия или някой пакет екстремни преживявания, но ако дадете друга идея, ще се радвам да я чуя.
Благодаря предварително:)

# 226
  • София
Неискам и неисках да съдя никого, защото това си е лично решение все пак, но според мен, когато човек не е готов за дете и не иска трябва да се пази, за те не се стига до там, защото поне според мен е жестоко..
Valeni, много съжалявам за това, което ти се е случило, но доколкото разбрах не е било по твое желание..прегръщам те силно Hug
Asija, честита ти гостожица..нека ти е жива и здрава  bouquet

# 227
Днес ходих на ЖК. Всичко с бебето е добре.
Сега разбрах странното ми влечение напоследък към розовия цвят.
Цяла зима си купувах розови неща - вече имам розови сенки, розова блуза, а днес се сдобих и с розова туника.

И август месец живот и здраве - ще си имам дъщеричка Grinning

# 228
оууу, колко розови щъркелчета  Heart Eyes честито на всички мами на мадами!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 229
Ихаааа, днес има бум на розови щъркели-Честито!!! newsm44; сега чакаме Котката Марта да се отчете... newsm12

# 230
Момичета сега се замислих.. мислите ли да замразите стволови клетки на бебоците? newsm78
ние сме решили да замразим,но още не сме мислили къде
една приятелка ще ражда в Св Лазар и там са и поставили ултиматум,че може да използва само тяхната банка за стволови клетки,което мен много ме възмути-как те ще решават вместо родителите  #Cussing out .Ние може би ще предпочетем банка в чужбина,но не сме взели решение,защото има време

# 231
IntRiGa_GirL миличка искам нещо да ти кажа по въпроса за пазенето от 6 години пия противозачатъчни стриктно ходя редовно на прегледи такава жена съм че не бих си позволила грешка но ето че съм бременна така както се пазех и пиех хапчета и си мислех че съм отговорна.та дори и да вземеш мерки не си застрахована че няма да ти се случи не съжалявам за нищо тъи кото бащата на бебето ми е наи голямата ми любов и така или иначе щяхме да имаме бебенце но може би в по късен етап но да ни е живо и здраво.Против съдбата си не можеш да вървиш някои неща се случват без да имаш вина за това.Искам пак да кажа че не съжалявам за решението си че съм оставила бебока.И въпреки че се пазех сега някои ми ритка в тумбака.

# 232
Здравейте мамчета!Много се радвам,че  stork-girl стават все повече!
Честито на тези които ще имат дъщерички!
За абортите по принцип съм против,но въпреки това не мога да съдя никой на коита му се е наложило до го прави,на мен слава богу не ми се е случвало да попадна в такава ситуация и се надявам и за напред да е така!

# 233
  • Бургас/Пз
Ние с мъжа ми също говорихме по въпросите за стволовите клетки. Но тъй като не сме от София, нямаме много информация как стоят нещата когато си в друг град. Ако някой е запознат моля ви да споделите малко повече информация.

# 234
 Hugчестити мацки:) и аз съм утре на ФМ и си стискам палци всичко да е наред, много се притеснявам...
чакакаме и котето марта да се отчете в близките часове Laughing

за абортите ще ви кажа само, че според мен най-важното е че имаме право на избор, човек може да вземе цивилизовано решение за себе си, аз лично се радвам, че имам такъв избор, как ще постъпя е моя работа и зависи от много неща, но свободата, най-важното е че я имаме. свобода да изберем. и супер ме дразнят такива пропагандиски клипчета..не може да ме трогне грам, защото е направено с умисъл да осъжда постъпките на хората. а не трябва. кой век сме?!?!
преди няколко века не са правили операции или не са лекували болестите по религиозни причини, суеверия и дрън дрън глупости - и сега ли трябва да е така? да умираме на 30-40? защото така било писано? абе яя. вярно да не сме в средновековието? добре, че не сме и в силно католическа страна..то и религията е една кръвопиеща и мозъкопромиваща напаст..ама айде тая тема не тук.

оффф чудя се много с тези стволови клетки..за съжаление не знам откъде да намеря пари точно в момента и за това, а то си е доста скъпа процедура, трябва да се информирам повече за да реша..като цяло е добра идея newsm78

# 235
За стволови клетки ако има човек възможност е чудесно да се направи,на за съжаление не знам в другите държави как е,на в България все още не е достъпна за всеки,парите са си доста и ние най вероятно няма да се възползваме от тази услуга!

# 236
как успявате да смените заглавието!!!!??? Thinking

# 237
ася, стелияна честито ви и на вас за мадамите, днес май поведохме хорото с момиченцата че го бяхме закьсали от кьм моми, браво newsm10 smile3501 благодаря на сонаши за щьркелчето и промната в термина, ма аз като видях 2 мами колко им тежат бебешоците маи моита манекенка е най-дребна Sad

# 238
  • Бургас/Пз
Котката Марта все още си мълчи, дали нещо не се случи пак непредвидено при нея и пак не е успяла да отиде на ФМ?? newsm78

# 239
Леле, девойкиииииии... какво ми се случи днеска, още съм на режим "информацията търси мозъка". Гледа ме доц. Томова и нарежда това така, онова еди-как-си, пет пръстчета тука, пет пръстчета там, сърцето, камери, предсърдия... и както си нарежда, казва момиче и аз  Shocked #Crazy Shocked и после само дето не ревнах и не я напрегръщах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Понеже всички около мен все повтаряха, че ще е момче и аз вече бях свикнала и бях 99% убедена, че ще е момче. Даже не си представях момиче. Обаче щях да падна от кеф  Two Hearts тя каза, че е 100% сигурно, то на добрите ехографи всичко се вижда, можеш да му преброиш пръстчетата.
Стандартните параметри всички са в норма, измисли му някаква "особеност", заради която иска да се консултирам с Виолета Димитрова, ама... честно казано, аз не знам дали искам пак да се стресирам... сега да се втренчвам във всяка светлосянка на ехографа ми се вижда малко прекалено...  newsm78

После ходих нахилена като пипон и оставих специализантите да ми свършат всичката работа  Mr. Green А след работа му купих една дрънкалка (много смешно синьо прасе) и една шапчица с чорапки и ръкавички  Grinning Ей така, това беше повече покупка за мене си. Като се сдобия с апарат тия дни ще документирам всичко Simple Smile

Толкова се ошашках покрай това, че е мома, че забравих да се информирам за размерите, а на листчето не ги пише, ама на 7.4. и без това ще ходя при моя си доктор, ще го питам него. Иначе си върви точно според дните.

Честито на всички останали мами на дами  Heart Eyes и дано да е останал един малък джентълмен за eya Simple Smile Моля, моля за един  stork-girl и стискам палци на всички, на които ФМ тепърва им предстои. Аз уж не съм от много емоционалните, гледам да не се отпускам, ама днеска и мене ме догони тръпката. Може би, защото още не я усещам и не ми личи и някак си понякога чак се съмнявам, че в мене наистина има цял един друг самостоятелен човек с неговото си сърчице и мозък и всичко... А така като го видиш бяло на черно, друго си е  Grinning

Бубка, стискаме палци  Hug ... ще вземеш да преживееш и ти някоя изненада...  Wink

Хубава вечер на всички   bouquet  bouquet  bouquet
На мен ми се очертава тежка седмица, в събота съм цял ден дежурна по клиника сама (и само с една сестра) и после имам две седмици с по само един почивен ден. Здраве да е... Simple Smile Вчера заспах преди да чуя времето по новините в 7.30  Mr. Green

Котката Марта все още си мълчи...

Просто трябваше да сътворя роман... Wink

Общи условия

Активация на акаунт