АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 142
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
Котката Марта, романът си заслужаваше да го изчакаме. newsm10

# 241
  bouquet УХАААА браво браво браво коте марта! много се радвам за теб:)

на мен до утре ще ми треперят коленцата  #Crazy, не знам що така се притеснявам, сигурно защото сънувах един ужасен сън преди няколко дни натази тема и съзнавам, че е само сън и са глупости но се събудих посред нощ в ужасен стрес и не посмях да заспя повече, не знам откъде дойде този кошмар..мн гадно. да минава утре и да сме добре, че напраооо Shocked
айде тичам сега да работя още малко Simple Smile

# 242
  • София
IntRiGa_GirL миличка искам нещо да ти кажа по въпроса за пазенето от 6 години пия противозачатъчни стриктно ходя редовно на прегледи такава жена съм че не бих си позволила грешка но ето че съм бременна така както се пазех и пиех хапчета и си мислех че съм отговорна.та дори и да вземеш мерки не си застрахована че няма да ти се случи не съжалявам за нищо тъи кото бащата на бебето ми е наи голямата ми любов и така или иначе щяхме да имаме бебенце но може би в по късен етап но да ни е живо и здраво.Против съдбата си не можеш да вървиш някои неща се случват без да имаш вина за това.Искам пак да кажа че не съжалявам за решението си че съм оставила бебока.И въпреки че се пазех сега някои ми ритка в тумбака.
Да така е..права си, но си си го задържала, за което те   bouquet...вярно в всеки има право на избор и никои никого не трябва да съди за това..всеки според разбиранията си и желанията си..
И при мен е нещо подобно, защото съм на 17 и ми е още раничко, но си е моето си бебче..като ми каза доки, че има сърдечна дейност толкова се бях зарадвала..сама се усмихвах без да усещам и тя с мен..веднага се обадих на мъжо да му кажа..

Котката Марта, честита ти дама..нека да ти е жива и здравичка..и да те радва много.. Hug

# 243
[Понеже всички около мен все повтаряха, че ще е момче и аз вече бях свикнала и бях 99% убедена, че ще е момсигурно, то на добрите ехографи всичко се вижда, можеш да му преброиш пръстчетата.
котката марта браво и 4естита ти мома newsm44 stork-girl, от сто 4аса чакам да се включиш и се похвалиш, и за мен беше изненада че е момиче всики ми казваха че е момче и ходя като луда и сехваля цял ден Joy да са ни живи и здрави бебчетата

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:01 от shiiila

# 244
Браво!Супер!Днес е ден на розовите щъркели! stork-girl stork-girl stork-girl
Добре дошли в розовия отбор! Радвам се,че всичко е наред с бебките!
Да са ни живи и здрави на всички малките душички!!! newsm17  love001

# 245
  • София
Котка,разказа ти прилича почти на моя Mr. Green
Само,че на мен всички ми казваха : Момиче ще е а аз си усещах,че ще е момче Crazy
Така каза и Виолета Димитрова Peace

# 246
Честит розов щъркел и на Марта   bouquet днес наистина е ден на малките дами!  Mr. Green
Марта, моля те, кажи ми, че доцентката прави запис на диск или поне снимки на бебето! аз съм на ФМ при нея в понеделник.

# 247
caprice, снимки прави много, а със сигурност има и опция за запис на диск там, където ти ще ходиш. Мен ме гледа на ехографа в болницата и аз бях толкова притеснена, че съм си оставила клиниката без дежурен лекар, а после и от изненадата, че съвсем изключих да я питам за запис. Иначе е страхотна, адски е прецизна, всичко показва и обяснява, ще се шашнеш какво се вижда! Чак аз се впечатлих, дето по принцип разбирам от тия неща...

Димяни, да е жив и здрав баткото  Heart Eyes След има-няма десет години нашите госпожици ще го омайват Wink

# 248
caprice, снимки прави много, а със сигурност има и опция за запис на диск там, където ти ще ходиш. Мен ме гледа на ехографа в болницата и аз бях толкова притеснена, че съм си оставила клиниката без дежурен лекар, а после и от изненадата, че съвсем изключих да я питам за запис. Иначе е страхотна, адски е прецизна, всичко показва и обяснява, ще се шашнеш какво се вижда! Чак аз се впечатлих, дето по принцип разбирам от тия неща...
Чудесно!  Grinning Grinning Grinning и ти ми я нахвали лекарката, надявам се и аз да остана доволна. досега лоша дума не съм чула!  Grinning аз дори я сънувах  Laughing гласа и наистина звучеше като в съня ми, ако и изглежда така, както я сънувах  Shocked  Laughing Laughing Laughing ама няма да ти я опиша, че ще вземеш да ми разбиеш илюзиите  Laughing
хайде лека нощ от мен  Sunglasses
п.с. днес най-накрая си взехме печата за восък за поканите за сватбата и събота и неделя ще си доизкусуряваме поканите  Heart Eyes

# 249
  • София
Котка  Mr. Green Hug

# 250
  • ....от ляво до десния завой...
Честита розова новина на Котката Марта и от мен! Hug
Верно имаме бум на розови щъркели в августовската темичка! Grinning
Аз утре отивам на преглед във Варна при доктор Танев, може и мен да ме изненада вече новина какво расте в корема ми?! Wink
Изследванията ми...днес ги взех, някои от показателите надвишават референтните стойности, други са под долната граница, не знам обаче съкращенията какво означават и не съм се впрегнала предварително с тревогите, утре като ги покажа на доктора ще имам осветление по въпроса трябва ли да откачам..... Rolling Eyes
Хайде спокойна нощ на всички от мен! Peace
~~

# 251
Мамита,

Тъй като ми нарави впечетление, че вече сме на 13 страница накрая, направих новата тема. Предлагам да си изпишем тази и тогава да започваме новата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279077.new#new

П.П. И моля бъдете снизходителни, за първи път ми е  Embarassed

# 252
  • Лондон
Марта, браво! Хубави неща се случват през имения месец! Дано малката Августинка е много красива, щастлива и стане пич като теб!

Аз колекционирам прасета Simple Smile Първото ми беше синичко Simple Smile Синьо прасе просо не пасе Simple Smile)

# 253
Добро утро, поспаланки! Надявам се няма обидени от "поспаланки", но просто сутрин като съм първа и ранна и това ми идва да кажа.
Честито за всички розови гащи. Много се радвам за вас. А тъкмо се притеснявахме какво става, че само момчета в отбора  Wink и то... хоп - почнаха пък само дами. Моята доки най-първия път като му видя пишлето на мойто и каза, че момченцата се виждат по-рано от момиченцата. Може би затова досега преобладаваха мъжките атрибути.
Ася, справила си се страхотно, даже повече от страхотно. Няма за какво да сме снизходителни.   bouquet  Hug Heart Eyes

Аз днес ще ходя на ФМ след обяда, така че довечера ще ви се отчета.
Изпратих си синчето на София и после на Монтана да играе и лудее на воля с племеничката ми при баба им (майка ми). А се бях настроила да го водя с мен днес, да се кефи и той на бебо. А вместо утре, така стана че отиде днес и сега ми е криво и пусто. Аз май-напоследък само развалям настроението тук  Cry, вместо ... Много се притеснявам за този ремонт, поне да почва, че каквото има да излиза - да излиза, да става, и най-накрая да се свършва. Моят най-голям недостатък е нетърпението (във всяко едно отношение) и това много ме яде от вътре. Хем знам, че накрая всичко ще се оправи и подреди както аз искам, хем не искам да дочакам края, а дерзая да стане сега.

Успешен ден на всички!  Heart Eyes И не забравяйте да си намирате поводи да се усмихвате по-често  Laughing! Изпращайте усмивки и за мен, че моят повод днес ме остави!  Laughing

# 254
Добро утро!

Валени мила стискам палци и съм уверена, че всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт