АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 170
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!!!!

Леле,  колко емоциии от вчера!
Първо Аsija с това стихотворение- и аз надух гайдата Simple Smile  Hug

След това всички прекрасни розови новини и изненади!!!
Марта - голяма гушка за тебе и за малкото момиченце!!! Hug Hug Heart Eyes
Много се радвам за вас!!!

На мен също всички наоколо ми повтарят, че ще е момче - кой го сънувал, кой на кафе гледал  Crazy Някаква истерия и езотерика от всякъде  Laughing  А аз в момента съм загърбила всички предчувствия и предзнаменование и само искам бебето да е здравичко.

Eya, стискам палци да са останали едни синички ританки и за тебе  Hug

Valeni, успех на теб. Като видиш днес бебето, ще ти стане хубаво и щастливо! А за ремонта не се притеснявай много. Просто се подготви, че може да трае по-дълго и не всичко да е по план (казвам го от личен опит след безброй ремонти...) Но на края нещата се оправят и ще се радваш на новичка и красива къща Simple Smile

Май исках и друго да пиша, но стана супер дълго. Надявам се скоро да се сдобия с възможност за писане и през деня, а не само за четене... Че е малко странно само да следя дискусиите, без да мога да се включа своевременно   Mr. Green

Много, много усмивки на всички!!   bouquet

# 256
Добро утро щастливки !
Не визирам никого конкретно, защото като гледам май всички влизаме в тази категория  Simple Smile

Бре, бре бре...ама то вие женските мами да не видите, че ние мъжките наддаваме превес и хайде хоп-отпор давате  smile3533 и то какъв при това....

Хей момичета, да са ви честити щастливите розови новини   bouquet

Тази еуфория в последните дни лично на мен ми се отразява страхотно, вече почнах да свиквам с това, че нося мъжленце в мен и на дневен ред са именцата, че за мома имах готово, ама за момък-не.

Valeni, успех ти желая в новото начинание, и да се пазиш ужасно много, че с тези бои и химикали...Желая ти мисълта за чисто нова къща, която да донесе едно ново още по-хубаво начало, да те крепи по време на ремонтите.

Ами това е, исках да ви поздравя за хубавите новини...и да не се отпускате-чакаме още други такива  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Слънчев ден на всички! Hug

# 257
Добро утро  мили  мами   bouquet

Честито за всички розови гащи  stork-girl stork-girl stork-girl 
  Вчера  и  аз  бях  на  ФМ   Laughing   всичко  е  наред  и  ще  си  имаме  още  една  мома  stork-girl  newsm44 smile3501

# 258
Ха-ха:))
Честито за розовите щъркели:)
И аз се надявам на такъв, но уви, засега ми казват момче, но ще чакаме...Simple Smile)
Поздрав на всички и по-слънчеви и усмихнати дни:)

Хубав ден!
  bouquet

# 259
  • Бургас/Пз
СЪОБЩЕНИЕ ЗА МАЙКИТЕ НА АВГУСТОВСКИ МЪНИЧЕТА ОТ БУРГАС!!!!

На 29.03.2008г. , в 16 часа - срещичка пред входа на кафе НАТАЛИС /хотел България/

Надявам се че ще се съберем и ще конкурираме Софийските мами по тумбаци.  Heart Eyes

# 260
Честити розови панделки Heart Eyes
Успех и на останалите за фетална!
Пипилота, благодаря за първия поздрав Grinning
Хубав ден за всички!

# 261
Здравеите мамчета  моя бебок много ме развесели тая сутрин с един номер които ми показа.Събудих се пуснах телевизора и неволно оставих дистанционното на корема ми по едно време поглеждам то се клати а бебока си играе и го ритка отвътре и го разлюлява.Та даже и клипче направих много бързо заякна на мама мишката какви номерца прави вече голям кеф много се смях като го няма татито и сами си правим смях комшиите ще си помислят че съм изкукала smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 262
Добър ден и от мен щастливки!  Hug
Много се развълнувах от всички тези розови щъркели! Честито мамита на момичета! Аз ,обаче продължавам с опитите, защото ще си имам второ момченце, да ми е живо и здраво! Днес съм на ЖК и пак ще го видя, от което съм много ХЕПИ!  preggo Аз да ви се оплача, имам чувството, че с всяка глътка въздух качвам килограми - вече съм +15. Направо е нещо страшно, а гледам да се ограничавам максимално. Дали нямам някакъв мед. или хормонален проблем, не знам! newsm78 А страшното тепърва предстои..........  #Crazy newsm50. Целувам ви много и приятен ден! Успех на всички, които са но ФМ! Стискам ви палци  Praynig

# 263
... Аз да ви се оплача, имам чувството, че с всяка глътка въздух качвам килограми - вече съм +15. Направо е нещо страшно, а гледам да се ограничавам максимално. Дали нямам някакъв мед. или хормонален проблем, не знам!
Mamadona, защо не питаш лекаря си за това? И наистина ли смяташ, че имаш нужда от Materna-та...според мен това много влияе за качването на кг. Ако имаш нужда от витамини пробвай да ги замниш с някакви други, примерно...

# 264
Аз незнам въобразявам ли си, но като си пия Пренатала не качвам килограми или поне не толкова, колкото качвам като не го пия. На опаковката пише, че регулира метаболизма  newsm78

# 265
Аз миналата бременност пих Матерна и накрая като раждах бях +25 кг. Тогава изобщо не съм си и помислила, че е възможно да има нещо общо с витамините. Но сега след всички неща дето чух за витамините и помпането на майката и на бебето и се стреснах. Но тогава храненето ми беше такова еднообразно и не много добро, че ми бяха нужни витамините за бебчо.
Сега ям плодове като за световно, ама много - по 3-4-5 плода на ден. И от това хем проблемите със запека ми се пооправят, хем от това и не качвам толкова, хем и се надявам да смогна и без да пия допълнителни витамини. Ама просто ми се ядат повече в сравнение с преди. Но - само да не се заредя за 1 седмица с достатъчно количество плодове и веднага - хоп - ето ги килцата отгоре. И всъщност истината е, че пак съм вече +10 кг. Уж не качвам толкова много като преди; уж не се помпам с витамини, а с плодове; уж...  newsm78 А сега като си прегледах старото дневниче - ама точно същите кг. в същите седмици.  Thinking
Може би най-вече си има значение структурата, а не витамини, ядене, или каквото и да било друго (или поне при мен е така).  #Crazy

# 266
Mamadona,
За витамините не знам, аз ако трябва да избирам бих пила Пренатал, но досега нямам проблеми, опитвам се да си набавя повечето неща с храната, а и моята лекарка някак не държи да ми дава витамини:)
Една моя приятелка скоро се оплака от Матерна и реши да я спре, аз лично знам, че е спорен въпросът точно с тези витамини.
Както и да е, по-добре е да се консултираш с лекар, за да не се притесняваш...

В интерес на истината нещата наистина са много индивидуални.
  bouquet

# 267
Аз откакто спрях да пия фолиевата киселина преди 1 месец , от която почти не ядах, а само повръщах и вече се чувствам човек. С това обаче дойде и ГОЛЕМИЯТ ГЛАД!!! И аз гледам да ям повече плодове и зеленчуци, не ям шоколад и сладки, но пък сутрин винаги си взимам една топла закуска и резултата вече беше на лице  Confused Така, че сега гледам да наблягам основно на зеленчуци и по малко манджи, а тестено почти никакво, въпреки, че без него си се чувствам гладна  Cry

# 268
Днес на ЖК ще питам доки. Само за сведение-аз не пия нищо друго, освен фолиева киселина. Първите ми иследвания бяха добри и доки каза, че нямам нужда от нищо допълнително. И аз ям много плодове и зеленчуци. Тестото и сладкото съм ги ограничила до минимум и въпреки всичко.....не знам! newsm78 С предната бременност се тъпчех с пици, мак доналдс, сандвичи, баници и т.н + Матерна всеки ден и качих +40. Сега почти не ям ,не пия витамини, наблягам на плодовете и зеленчуците и културата ми на хранене значително се е подобрила и пак същото. Е!  newsm61

# 269
Хм Thinking,
Това е озадачаващо наистина...
Разбирам тревогата ти...
Ами може наистина нещо на хормонално ниво да ти се отразява, а може просто да си е моментно състояние...
Няма да го измислим тук обаче:)
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт