Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 18 141
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД на Али,Маги и Стела!Да бъдат здрави и безкрайно щастливи!  Hug

Герда Hugмного е хубава Никита! Hug

Явно вече всеки си организира тържествата в клубче и са наистина пълни през уикендите.
Дано поне във Фъни да имат свободни часове  Rolling Eyes

Момичета  Hug още веднъж ви благодаря за поздравите  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
Аз пък цяла нощ кашлях ужасно Confused и тази сутрин се чувствам не много добре  Whistling надявам се да не ме събори някой вирус сега  ooooh!
Поне вчера бях добре и успях да отпразнувам рд много хубаво в задушевна обстановка  Heart Eyes

Зори  Hug дано Ани бързо се оправи Hug

# 91
Благодаря, милички, за поздравите  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ НАБОРЧЕТА!!!

Имате виртуална почерпка от мен и Маги

С резервациите за общия РД явно тотално сме закъсняли за Джулиленд. Дано поне във Фъни да има повече свободни часове.

Аз сега нямам време да дочитам, че ще се събираме последно в нас довечера. Ще трябва ад чистя и пооправя.

Приятно празнуване на останалите рожденници днес  Hug

# 92
  • Варна
GerDa, ние ходихме есента в с. Аспарухово. Бяхме в комплекс Камелия. Не беше луксозно, но става за една-две вечери. Сами си приготвяхме храната и нямам поглед за храната в ресторанта. Бяхме голяма компания, от офиса на мъжа ми. Супер си изкарахме. Peace
Честит рожден ден на Маги, Алис и Стела!  bouquet Дейзи, Веси, Анетка, честити ви рожденички!  bouquet

# 93
  • София
Честит Рожден Ден на Али,Маги и Стела!!!!Мнооого здраве,късмет и безкрайно щастие,мили принцески!!!!Дейзи,Веси,Анетка ,Честит празник!

Дейзи ,наистина ако ти е удобно попитай какви са свободните дати и часове във "Фъни" и да преценим какво да направим,че както се мотаме,май никъде няма да има места newsm78Сигурно и там е същото положение...

ГерДа,много е сладка Ники! Hug

Зори,сигурно е настинала Ани,дано бързо се оправи! Hug

# 94
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИС, МАГИ И СТЕЛА  Hug

Жалко за Джулиленд, дано във Фъни да успеем  Wink

# 95
Честит Рожден ден на малките принцеси Али, Стели и Маги! Да са живи и здрави, много щастливи и послушни  Grinning

то ако партито е към 20ти април и аз ще дойда  Joy наистина май навсякъде всичко е заето, дано някъде успеем да се вредим до края на април....

Джеси, дано не е вирус, оправяй се бързо!

Зори, дано и Ани оздравее бързо и стискам палци да не е нещо сериозно!

Герда, много си се променила от лятото! А и Никита страшно е пораснала, колко е висока само!

# 96
Аууу ама то  фул по клуб4етата. Дейзи 4акаме ти да звъннеш да питаш Наско  Peace

Джеси, дано не е вирус! Пий яко фреш4ета и ще се оправиш.
Анна-Мария е настила определено, не е вирусно според мен. Няма Т, игрива е, има апетит. Просто и е много гадно като има сополи, само ходи и си духа носа, опитва се сама да си слага Стеримар и капки, много е сме6на

# 97
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Алис, Маги и Стела! Желая здраве и щастливо детство!
Дейзи, Веси, Анетка, честит празник! Много радост да ви носят децата!  bouquet  bouquet
Мила, чудесно си направила, като си се обадила в Джулиленд, ама май не звучат много удобни часовете. Дано поне във Фъни имаме късмет, макар че и там е доста заето Peace Ако не, можем да си направим едно хубаво събиране в парка. През април вече ще е по-стабилно времето Thinking

# 98
Честит рожден ден на Али,Маги и Стела! bdbaloni

Бъдете здрави мили дечица,усмихнати и мноого щастливи!
Честит празник на мамите.  bouquet

Аз пък днес така се пребих...спънах се в един камък бързайки Shocked...и оставете ме мен,ама носех Янето ,че тя като духне малко вятър и се страхува и не иска да ходи.Полетяхме и двете напред,за части от секундата ми мина през главата,че трябва да опазя Яна да не си падне на главичката...пък и да не я натисна падайки върху нея...и като резултат сега съм ожулени ръце и колене/добре,че не си скъсах дънките/.Яна плака,защото се стресна милата,мъж и жена веднага се втурнаха да ни помагат...Добре сме.Сега даже ми е смешно Crazy...кой знае какъв цирк сме били отстрани...ама много се уплаших на момента. ooooh!
Ако решите по-рано за клубчето,аз бих могла от сега да си уредя събота-неделите,съобразявайки ги с датата и да дойдем и ние.Но трябва да знам датата тази седмица. Hug

Дано болничките вече са добре и този кошмар да остане завинаги назад.Зори,дано минете леко и само със сополки. Praynig

# 99
Тази седмица ще има ли събиране? Ако има - къде?

# 100
Здравейте и много благодаря за милите пожелания  Hug
Една виртуална почерпка и от нас  party023 beer3 cook
Честит 2-ри рожден ден и на Али и Маги от нас !!! Да са много здрави , красиви и усмихнати деца   bouquet  bouquet  bouquet Специални поздрави на Дейзи и Веси !
 Аз само да се отчета ,че днес изкараха страхотно дечицата в къщи на детско парти - много игри , танци и прекрасно настроение  Grinning Нямаше инциденти и сръдни , абе много добре се получи и най-важното е ,че Стела се позабавлява добре. В събота ще се съберем и с големите.
Като имам малко време ще кача и снимки , да видите Стела колко е праснала ,че аз нещо ме домързява да качвам и не сте я виждали отдавна май.
 Герда , прекрасна новина - лека и безпроблемна бременост ! Май от Варненки само аз останах с едно и ще трябва да се замисляме вече за второ , а  Grinning.  Иначе на Изворите ние бяхме там миналия уиекенд и ни беше много приятно , Стела се налудува здраво , единствено това че поляните са големи , не е затворено пространство и има малка рекичка/поточе и няма как да се пусне малко дете само да тича , но е много приятно. Друго закоето се сещам близо до Варна е Барите. Незнам дали сте ходили , имат хубва кухня , поляна за игра и също нещо като бунгала за приспиване ( не сме ги пробвали).
 Наде , много лошо това с падането , добре че сте се отърали само с уплахата.
 Хубва вечер от нас  Hug

# 101
Честит рожден ден на Али,Маги и Стела.Пожелавам ви прекрасно детство и много обич.Мили майчета на вас пожелавам да си отгледате децата с много тьрпение и любов. Честит празник.

Здравейте милички. Моя хубавец пак е болен-за тоя месец вече втори пьт. И ни изписаха Аб ooooh! Ще го оставя вкьщи до другата сряда,дано се закрепи. И ще трябва с него да ходя на Винарияяяяяя,а  с такова нетьрпение я чакам цяла година.Няма на кой да го оставя  ooooh!

# 102
4естит рожден ден на трите синеоки красавици Али,Маги и Стела,желая им много здраве,да са радостта на мама и гордостта на тате
4естито на Джеси и на вси4ки рожденници,които съм пропуснала
Отивам да до4итам,4е съм много изостанала и после ще пиша пак Hug

# 103
  • София
Честит Рожден ден на Али, Стела и Маги  Heart Eyes Да растат много здрави, много усмихнати и много щастливи!

# 104
Али ,Маги,Стела ,честит рожден ден !Малки принцеси ,бъдете здрави,щастливи и безгрижни !Весел  празник на вас и семействата !  bouquet

Безмерна,малко остана  Grinning,стискам палци .

Общи условия

Активация на акаунт