Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 18 009
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит Рожден Ден,Джеси!!!!Бъди здрава,много щастлива и обградена от обич и внимание!!!

Честит рожден ден на малките Иван и Наталия!!!Бъдете здравички и много щастливи!!!

Дейзи,много кофти е да се разправяш с малоумни съседи,дано успеете да се справите със ситуацията без много нерви.Ние сме точно в тия гадните 15 етажни блокове и вече колко време не можем да придумаме тея хора да си смениме вратите на входа и да се поправят домофоните,за да не се влиза безразборно,на толкова много апартаменти като се раздели сумата е няма нищо,ама нейсе...,няма управия ooooh!

# 76
Мила Джеси, Честит рожден ден! Желая ти всичко най-най-хубаво! много щастие, любов, здраве и късмет!

Честит Рожден ден на Иван!Нека е жив и здрав на първо място, много късмет и щастливо детство! nyc, надявам се вече сте по-добре!

# 77
Честит Рожден Ден
на всички мартрничета! Пожелавам им безгрижно и щастливо детство!

Мили майчета, благодаря на всички за поздравите и се извинявам че не съм писала толкова време  Embarassed Много мило ми стана, че ме помните, въпреки че не пиша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виждам, че е много актуална темата за втора бременност  Hug Поздравления за Катето_М  Hug Безмерна, леко раждане, то май не остава много време, а като се сетя кога се видяхме.... лятото  Hug А на всички които се замислят и го искат, им го пожелавам от все сърце, не е толкова старшно  Wink Пък ако се случи непланирано... намира се решение. Аз хем исках, хем ме беше страх, пък и с моята бясна красавица... но се случи. Иначе живеем в дневен тракт и детска/спалня/, сега се чудя как ще се сместим, но все ще се оправим. Имам идея за легло на 2 етажа, но още не сме търсили. Та така по този въпрос.
С операцията /някой ме попита/, за сега изчакваме Никита да стане на 2г и половина, пък и да родя  Wink Добре че не е спешно за сега. Иначе ми писна от доктори и мнения 'за' и 'против' по този въпрос  ooooh! а колко пари и нерви ми коства... и ходения до София...
Сега е хремава, не зная вирус ли е какво? Няма Т, но не минава, аз малко я самолекувам този път, но утре ще отидем при док.
Това е за сега

П.П. за диетите: аз бях на 'Страхотна диета' от форума и съм много доволна. Не съм гладувала. Правих я с прекъсвания от 10.12 до 20.01 /докъто разбрах че съм бременна/ и свалих 7кг., които си запазих и до сега /заедно с всичкото ядене покрай празниците/, т.е. резултата е траен, което е по-важно за мен. Аз имах да свалям около16-17кг, но живот и здраве като родя наведнъж  Wink Проблема е човек да се настрои че ще е на диета, а не някой да го навива и вкарва в някакви графици.
Целувки от нас, ето и снимки ако сте ни забравили http://nikitabg.multiply.com/

# 78
  • Варна
Честит рожден ден на Джеси!  bouquet
Честит рожден ден на всички дечица от последните дни!  bouquet
Ние ходихме до Ст. Загора за почивните дни. Децата добре се държаха, поразсеяхме се малко. Сватбата мина добре, закъсняхме малко за подписването по вина на малкото Кате на Ели, което реши точно тогава да ака.  Laughing Та когато сменим памперса и т.н. младоженците бая се притесниха. Вечерта ни водиха на рибен ресторант, мъжо стана голям фен на сушито. Аз май не съм чак толкова впечатлена. newsm78 Но си изкарахме супер. Стигнахме до извода, че трябва по-често да излизаме. Sunglasses
GerDa, Hug Къде сте правили РД на Ники? Много добре ми изглежда клубчето. newsm78
nyc, cica, дано са по-добре дечицата ви. Hug

# 79
Честит Рожден Ден на Алис, Маги и Стела! Да растат здрави, умни, щастливи деца и да имат весело и безгрижно детство!
Дейзи, Веси, Анетка   bouquet!

Лек и успешен ден и хубава седмица

# 80
Добро утро  Hug
Честит Рожден Ден на всички дечица които пропуснах да поздравя предишните дни  Hug

Честит Рожден Ден и на Джеси с малко закъснение   bouquet

Честит Рожден Ден на Алис, Маги и Стела  Hug да са здрави и весели и безкрайно щастливи  Heart Eyes

Тези дни нямах време даже и компютъра да отворя, още 5 дена и ще наваксам  Grinning
Лек и хубав ден на всички  Hug

# 81
ЧРД на Маги и Стела  Hug

Мерси за пожеланията към мойто детенце  Hug

Стискайте ми палци днес да не умра някъде от бързане, толкова задачи имам, а трябва и на Али рождения ден да  отпразнуваме  CrazyОт снощи съм се разнежила  Rolling Eyesкак растат тия деца божке  Laughing

# 82
Честит Рожден Ден на Алис,Маги и Стела
Да растът здравички,щастливи и усмихнати  bouquet  bouquet  bouquetи много да радват майчетата си  bouquet  bouquet  bouquet

Дейзи Heart Eyes стискам палци Simple Smile

Анетка  Heart Eyesкърмите ли се още Hug

Момичета за клубчето приема ли се резултата от предната тема????????????????

# 83
Честит Рожден Ден на Алис, Маги и Стела! Да растат здрави, умни, щастливи деца!

Честит Рожден ден и на Юджи и Джеси на патерица  bouquet
Ние избягахме малко за уикенда. Ходихме в "Комплекс Изворите " над Аксаково, Варненско и си изкарахме супер Laughing
После ще ви прочета, а сега отивам да храня Катя, че после отиваме в яслата да видим какво ще стане днес. Praynig
Стискайте палци Peace

# 84
Добро утро и честито на всички порастнали дечица през уикенда и днес
[/color]

Ние в събота отпразнувахме партито на Ели , Изкарахме си страхотно , но малко се натъжих в един момент - Децата си играеха кротко в детския кът а ние (родителите) седим отвън на тръни и ги гледаме в монитора Cry Това беше първото парти на което нямаше едно дете да търси майка си. С голяма тъга установихме , че децата си растат и стават по-самостоятелни и сега ние трябва да се пренастроим и да  не дишаме на Ели във врата......Или просто да се замислим за второ newsm78 newsm78 newsm78

Дейзи , това със съседите е неприятно  , но не се огъвайтеи бъдете твърди Peace

# 85
Честит празник на Алис, маги и стела! Здраве, щастие и безгрижно детство им желая....

# 86
Честит Рожден Ден на Алис, Маги и Стела! Да са много усмихнати и здравички  Hug

GerDa, Hug Къде сте правили РД на Ники? Много добре ми изглежда клубчето. newsm78
В Барби  Laughing И аз останах приятно изненадана, въпреки че не очаквах.
Ходихме в "Комплекс Изворите " над Аксаково...
Къде се намира това  newsm78 има ли сайт. Тъкмо съм на вълна че много ми се ходи някъде, ама да е наблизо пък няма много къде. Та сега за тази събота и неделя съм организирала народа да ходим на язовир Цонево, с.Аспарухово има хубави комплексчета, дано да е топло само. Давайте идеи ако има и други местенца интересни около Варна, че аз скоро много далеко няма да мога да отида пък така ми се ходииииии  smile3514 smile3511

# 87
Честит рожден ден на Маги, Алис и Стела  Hug

Честито на рождениците, които пропуснах Hug
Джеси чистит рожден ден със закъснение  bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден

# 88
Привет мацки!

Първо да честитя на всички децица от последните дни !  bouquet
Честито и на Джеси - да си много обичана и желана!!!!   bouquet

Честит ден-ден и на Али, Маги и Стела - да растат многооо здарви и палави !!!   bouquet
Честит ви празник Дейзи, Веси и Анетка   bouquet

Оф и аз нямам никакво време за форума, много задачи и купони нещо тия дни Wink А на вси4кото отгоре нямам и нет нещо у нас, дано днес го оправят 4е ве4е ми писна !

Герда, честита бременност и от мен!!! Разгледах снимките от РДто на Никита - много е сладка!!  Heart Eyes

Нук, ужас,  важното е 4е вси4ко е зад гърба ви ве4е!!! Дано никога не се повтарят тези моменти !

Анна-Мария от събота е с лека кащлица, но много сополива, милата едвам спа оня нощ, днес ве4е е по-добре слава богу  Praynig

Дейзи, важното е 4е всичко  е приключило във ваша полза със съседа. Злобари и простаци колкото искаш !

Ние в нашето блок4е сме ОК, има слава богу нормални хора с изключение на някои от обещетените собственици които са  Sick Но успяхме да ги озъптим и сега ве4е се държат много прили4но Wink

Айде сега да решим за час за общия РД, клуб4ето е ясно ве4е  Peace Може би към 11:00 на 5 април???

# 89
Позволих си да звънна в Джулиленд ,макар че води само с 3 гласа и тотално сме закъснели с гласуването................. Crazy
На 5 ти април няма свободни часове
на 6ти има от 19.30 (късно ми се струва newsm78 ама вие кажете)
на 12 и 13 е тотално заето всичко
на 19 има свободни часове от 14.30 до 16.30
и от 15.30 до 17.30
на 20 от 14 до 16 или от 14.30 до 16.30(в 17.30 имат голямо парти и искат да освободим)

Вече за по късни дати не питах.Цената е 12 лв на дете за 2 часа(включва сандвич или пица)

Казвайте, какво да правим newsm78
Аз предлагам и Дейзи да пита ако не енеудобно във Фъни как стоят свободните часове.
Имаше един готин разказ на Дж.Джером за как едни дами се приготвят за разходка уговаряйки се с месеци по рано,обяснявайки на всичките си роднини, как ще се срещнат ................-ние сме подобни скици Joy

Общи условия

Активация на акаунт