Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 18 008
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден на Стефан и Юджи ! Бъдете здрави ,щастливи и безгрижни дечица !Весел празник !

# 61
Милички не мога да се въздържа да се похваля-изгладувах успешно Лунната и свалих 2 кг Wink
Танче  Heart Eyesправа си,че болна не е добре да правя диета ама сега е в такава фаза луната.

# 62
  • София
Честит Рожден Ден на Юджи,Стефан и Иван!!!Много здраве,щастие и безброй усмивки,мили дечица!!!

Мила,браво на теб!  bouquet

# 63
Мила,за завиждане си .Аз стисках ,стисках и си хапнах баница .....и се чувствах виновна .Нищо ,спирам хляб и ограничавам сладкото и бавно ,но ще има ефект .Като гладувам ми пада многооо кръвното и ме боли глава .

# 64
ЧРД на Наталия и Иван  Hugмного здраве и весели игри  Hug

Таня, да за тази реклама питах, чудно ми беше някой дали изобщо я е забелязал, хубав ли е клипа /те са два преди и след предаването/, какво е мненето за самото предаване....

Зоуи, имам страхотна рецепта за козунак, всяка година правя /без миналата май  newsm78/, щом я открия / че всеки път настава едно обръщане на къщата, докато се сетя къде съм я прибрала / ще ти я пратя  Grinning

Момичета снощи страшно се ядосах  Confusedстана ми лошо чак  Confusedс две думи срещу нашия апартамент има 3 малки ателиета, с много преговори се уговорихме едното да го купим на баснословна цена доста над пазарната. Мечтата ни беше да го превърнем в сервизно помещение за пералня, сушилня, гардероб за зимни дрехи, обувки, одеала и пр.Собственикът на едното друго ателие, който също бил имал апетити към него /но нито е казал, нито е направил нещо, нито има парите/ каза, че ако ние го купим ще ни спре водата  Shockedшантажира ни направо. Мъж ми направо побесня и се зарече да го купим и без вода само, за да му направи сечено  ooooh!нямало да даже да разреши да остъклим и терасата ooooh!и този човек е уж близък на свекър ми.

# 65
Честит Рожден Ден на Иван и Наталия!
Много здраве,късмет и щастие  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Нук Heart Eyes ще ви изпишат ли днес за празника Praynig

Ради Heart Eyes и аз се изненадах,даже днес сутринта съм -2.5 кг -явно на всеки организъм подхождат различни диети.Аз изобщо не се и чувствам гладна-пия си фрешове ,когато ми пригладнее,не го спазвам по схемата описана в темата за диети,защото мразя да ми кажат сега в 10 чай после сок..............

Дейзи Heart Eyes съжалявам аз не гледах това прадаване.
За съседите -ама как ще ви спре водата newsm78 това възможно ли е Shocked-предполагам просто си заплашва

Танче Heart Eyes за адаша дето писа за сиренцето-Б почна да ми разиграва същите номера и се виждам в недоумение.Иска краставица обаче баща му му я обели и сряза на две а аз му я давам цяла и като ревна и иска да съедини двете парчета Shockedа беше вечер и нямахме друга.............
Или рисуваме нещо и го оцветим и той ревне да го върнем на преден не оцветен етап  Shocked

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!!  newsm59 newsm67

Дейзи, еготипростотията е това с вашия съсед  ooooh! Аман от хора дето само гледат в чуждата паничка, а не се видят те на какъв хал са  #Cussing out

# 67
Честит Рожден Ден на Иван и Наталия! Да са живи и здрави!
Нук,   bouquet!
Честит Рожден Ден на Джеси! С пожелание за упоритост - да следваш мечтите си, смелост - да ги осъществяваш, търпение, за да ги постигаш, и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Лек ден

# 68
честит празник на всички, които съм пропуснала.

Дейзи, съседските проблеми винаги са били особено дразнещи. Аз затова искам да живея в къща, ама няма.... При нас уговарях съседите 6 години да сменим щранговете за топла и студена вода и лайняния канал. дърпаха се все едно ще ги коля и като иван беше на 3 м ми цъфнаха на вратата, че ремонта почвал утре и що съм се мръщила като най-много аз съм го искала. Както и да е - набързо преместих детето и багажа у нашите и на следващия ден разбиха доволно у дома дупка с диаметър 40 см в пода на кенефа и съседката на втория етаж дойде да каже, че е размислила и няма да даде да разбият у тях. та като яхнах метлата на 6-та им обясних на всички бабета от блока как съм на първия етаж, вече у дома е разбито и ще им срежа и запуша лайняния канал и докато ме съдят в остатъка от живота си, ще пикаят в подлоги и ще серат на вестник... в крайна сметка взеха решението без мен, опънаха ме до станета да правя ремонт с бебе на кенеф, баня и коридор и на финала решиха да се откажат. няма как да стане точно така. решихме въпроса, но оттогава като ме видят и ме заобикалят на 50 метра. амън от глупости. Та съвет от мен - действай грубо и без нерви - нещата ще си дойдат по местата. щом го искаш това ателие - просто го вземи. Ако има някакви претенции съседа към вашата тераса и вашата вода извикай полицията и ще клекне. като напише обяснение по 5 поредни жалби при кварталния ще престане да създава проблеми. а на съседа му кажи, че още има шанс - като остарееш и погрознееш и нямаш нужда от 400 чифта обувки, че ще му продадеш ателието - да е спокоен  Joy, дотогава да пази тихо и да стъпва на пръсти, да не го изядеш с парцалите.

# 69
 JoyГерчо...разби ме....но си абсолютно права де. Peace

Честит рожден ден на рождениците днес! Hug
Джеси,честит празник и на теб.  bouquet

# 70
ДЕЙЗИ!

а ако и ТОВА не помогне, помоли Гер4о да дойде тет а тет да си поприказва със съседа... макс 4 мин му давам живот.  hahaha

аз имам да споделя няколко мисли по повод бебешкия пубертет, но като ме оставят мъжете на мира

весела неделя на всички и много хубави мигове на рожденниците!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 71
Джеси Честит Рожден Ден Скъпа,извини ме ,че чак сега видях Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

За съседите-ние изобщо не се познаваме с нашите съседи,което е супер Peace.Всички си общуваме чрез портиерите за важните неща.Иначе един луд съсед искаше сега всички влизащи в кооперацията да си предоставят личните данни на портиера Shocked
Друг протестираше ,че майките си оставяме количките и колелата до портиерната,загрозявало входа Shockedама всичко се решава чрез подписки ,които портиера пуска.Иначе всички сме приблизително една социална група и няма битови спорове от сорта на неплащане сметки ,това е плюс на новите кооперации.В блока на родителите ми е ад-15 етажа хора всякакви Crazy имаше даже случаи, в които не събираха пари за асансьорите и го спираха за месеци Rolling Eyesа ние бяхме на 15 етаж(те все още са)
Тогава гаджетата ми ме изпращаха 15 етажа пеш Winkдо нас пуфтейки:35:
Герчо Heart Eyes а за къща да ти кажа там има също проблеми и то здрави със съседи.На вилата например баща ми се е изпокарал с всичките си съседи.Улицата е негова и той иска да я асфалтира-не дават,едни нямат канализация и гадостите им текат по въпросната улица SickКато извика машини да оправят улицата въпросния съсед излезе и се хвърли да бие буквално баща ми Shocked
едвам ги разтървахме.Баща ми веднага си извади медицинско съдихме го............................Също срещу вилата има едно незаконно заведение, от което дъни чалга ама нон стоп,колкото и да е голям двора се чува навсякъде Crazy

Б е станал много добър в ориентацията и още,като излезем от входа почва да ме насочва на къде да карам колелото.Знае идеално къде е посоката за парка,къде в парка са любимите въртележка,влакче,река и от вчера една кола с маймуна и ако не тръгнам на там са ревове и драма.Днес исках да го заведа да хапне торта,че все повтаря торта,торта(Зоичка нашата я изядохме Wink)а покрай моето неразположение не ходи вече по рожденни дни и губи тренинг Joy.Та отидохме в сладкарницата до нас и това джереме изяде 2 пасти Rolling Eyes и крещеше блъскайки по масата"торта,торта""лельо дай"(това на младата сервитьорка Joy)както се викат за рожденни дни JoyПосле на връщане страшен рев ,че си влезнахме във входа а той искаше да идем в другата посока(парка) #Crazy

# 72
ЧРД на вчерашните и днешни рожденници!Много здраве,щастие и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

Милички Hug мерси много за поздравите и хубавите пожелания! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Една виртуална почерпка от нас! Hug

# 73
Честит рожден ден, Jessy I! Пожелавам ти от всичко най-хубаво по много!
Честит рожден ден и на малките днешни и вчерашни рожденници! Да растат здрави, весели и успешни!

# 74
Честит рожден ден мила Джеси  Hugжелая ти на първо място здраве, много любов, щастие, радости, да си все така прекрасна и мила, заобиколена от любящото ти семейство  Hug

Мда, съседските отношения са отврат. Мила, може да спре водата, защото тъпата тръба минава през неговото ателие  Twisted Evilкакто и да е де, след като ни качи кръвното, се успокоихме и решихме все пак да го купим. Оказа се и, че имаме силен коз. Ателието всъщност не отговаря на нотариалния акт, защото навремето той и сегашния ни продавач са си разменили 1 кв.м. за да си направи този баня, което реално е незаконна. Та Иво сега се е запенил да го съди за този 1 кв.м.  ooooh!хич не ми се иска обаче да му падаме до нивото  Tiredиначе в нашия блок хората са много разбрани, но този  ooooh!всички искат да направим асансьор - той не, едвам го навихме да се пребоядиса входа, не дава да се остъкляват терасите на 5 етаж /сиреч нашия/, защото нарушавали фасадата  ooooh!сложил си е два стари продънени фотьола на междинната площадка, които ние от възпитание вече една година прескачаме и нищо не казваме.

Общи условия

Активация на акаунт