Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 18 005
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте ! Честито на всички рожденници на които сме пропуснали да честитим !
Честито бременеене на Герда!
Сега и аз да ви се оплача малко .И нас не ни подмина гадния вирус и то с пълна сила .Първо се зарази детегледачката , после Дани , АЗ , съпруга ми и сега майка ми .С Дани изживях голям кошмар , но му мина сравнително бързо 3 дена ,но ние големите го караме доста трудно .Детегледачката е в болница , майка ми от 1 седмица на легло , а мъжа ми от 1 седмица си ходи с Т.Направо ми разказа играта това чудо , първо да се мъчим по този начин , второ съм зарината от работа , а вече 2 седмици не съм си стъпала в офиса и трето полудях от това седене в къщи и мерене на Т , бърсане на сополи , цял ден чистене и готвене..Надявам се до понеделник всички да сме се оправили и всеки да си е на работното място .Гледам  обсъждате Дюкянската диета , аз от понеделник съм с този режим и съм свалила 3 кила , решила съм да я правя до 30 април , че тогава отиваме в Турция и там едва ли ще мога да спазвам диети .Определено съм доволна , не се чувствам гладна , а и доста неща могат да се хапват .
Лека вечер на всички
На болните скорошно оздравяване .
Пазете се , че сега имало нов вирус . Hug

# 46
nuc , страшно ви съчувствам за това което ви се налага да преживеете , стискам палци скоро да сте си в къщи ! Hug

# 47
Леле, какви са тези ужаси, какви са тези болести  #Crazy Бързо оздравяване на всички  Hug

ГерДа, честито и леко бременеене  Hug Кога е термина  baby_neutral

# 48
  • София
Nyc,миличка Hug,много целувки и положителна енергия и от мен!Стискам палци да ви изпишат съвсем здравички в понеделник и никога повече да не ви се случва подобно нещо,милото детенце...

Cica,и на вас скорошно оздравяване Hug

Мила,и аз развивам зверски апетит около цикъла и задължително качвам някое и друго килце Whistling

# 49
Nyc, CIca (и на двете все не знам как би следвало да ви се изговарят никовете)
Стискам палци да се оправите всички, 3 седмици в болница! Направо не мога да си представя! ужас. надявам се, че болниците ви са поне по-добре, като площадките например.

на нас днес изневиделица бавачката ни напусна. без предупреждение, без нищо. миналата седмица ми каза, че са й предложили да гледа едно малко бебе за същите пари, и днес измисли една причина да си тръгне, както готвех и се канех да се обличам за работа. #Crazy иначе като говорихме миналата седмица, каза, че не искала да напуска, защото много добре се чувствала с нас, Кайо бил страхотен, колко го обичала и си била свикнала.... и ме беше помолила за двумесечно предизвестие като реша да я освобождавам, за да може да си намери друго дете.
и аз като дейзи, да цитирам Кайо : Музея! (Мизерия)
сега се чудя дали да търся нова бавачка, дали да го давам на ясла... ако е на ясла, голям гърч ще бъде за нас, никоя ясла не работи до толкова късно, 2 съм си харесала, едната е на 15 км от нас, а другата на 12 Joy освен да му купувам на Кайо една кола, и да го записвам с дейзи на шофьорски курс. и освен това яслите май започват работа от 8.30, и аз също... трябва поне от 8 без малко, за да успея да се върна до центъра на бач.

за следващата седмица майка ми си взе отпуска, защото Кайо след АБ няма да го пусна веднага, да не се харесат с някой нов вирус.

борива, специални поздрави за преско!

с тия диетиииии.................... аз изобщо не мога ... ама хич... ако не съм на диета , мога цял ден да карам на чай..обаче кажа ли си диета...край..озверявам като вълк.... имам 10 кг да сваля... пак цитат: УЖА УЖА

# 50
  • София
Е-е-е,Кали,кофти номер,явно е размислила и все пак е решила да гледа бебето ThinkingТе яслите май започват от 7.30 сутрин,ама и приключват до 19ч. най-късно,даже доколкото знам лелките се мръщят ако си го прибереш толкова късно,че трябва да седят само заради едно дете Rolling Eyes Май най-добре да си намерите друга бавачка newsm78 Нали Беа (сватята Laughing) беше дала на Мила координати на някаква добра агенция,защо не я питаш.

# 51
тася, така са държавните ясли, а сега няма къде да го дам в държавна, нали само от септември ги взимат. пък и там знам, че ако до 6 го оставиш, почват да се държат гадно с децата.

пък и ние работим до 8-9... не че очаквам някой да го гледа до тогава Joy освен ако не е у дома Simple Smile Simple Smile

ще звънна в агенцията, ама мила като каза, че искали 3.50 на час... при нас е доста по-дълготраен анагажимент и сумата става.... много , не мога да си позволя да плащам по 500-700 лв. заплата на бавачка.

ох, ще видя... не мога вече да го мисля... май мисля комбинации за ясла все пак. таяка или иначе аз го гледам, когато е болен.
или си мислех да го водя у една приятелка, която има малко по-голямо дете, и да й плащам на нея. тя няма как да работи с нейното дете, и парите ще й бърдат от полза. и кайо няма да е сам. ще си има другарче.

# 52
Честито на Юджи,Иван и Стефан
Щастливо и безгрижно детство  bouquet  bouquet  bouquet

Нук Heart Eyes миличките Дай Боже да не ви се случват никога повече такива болести Praynig

cica Heart Eyesоздравявайте и вие Praynig

Кали Heart Eyes съчувствам ти напълно за бавачката,явно е адски некоректен човек твоята ooooh!
Бобокей взимат само 25%комисионна и дават две седмици пробен срок.Можеш да държиш и на 3 лв, това е минимума според шефката ( Беа Heart Eyes каза,че за толкова е намерила Peace ),но пък ти искаш дългосрочно така че може да се намерят хора.На мен за 5 часа дневно ми излизаше 350лв месечно на 3.50 на час,отделно пари за транспорт,при теб обаче става мнооооооооооооого newsm78
Частните ясли излизат доста по изгодно ,като цена newsm78

Момичета Heart Eyes за адвоката ми отговориха мами адвокатки от дом и семейство  Simple Smileще наемем

Аз от вчера вечерта Лунувам и съм -800грама Simple Smileи с главоболие,но ще видим днес ,как ще издържа .Ако някой гледа друг Б диетата не ми е проблем ,но ми трябва енергия за него.Освен това нали съм и болна и ми е отпаднало .
Деси мерси за комплимента,но съдиш сигурно от последните ми снимки ,аз от тогава качих 2 кг Embarassed реални(изключвам тези от преди цикъл,които с идването му си заминаха)
Тази точкова диета не е за мен-не съм хич по сметките а и не обичам месо.С фрешове ми е най добре.
Освен това ,като някоя диета помогне за 100кг- мови хора е различно, защото дебелите по лесно отслабват.Ние като правим супата с мъж ми той сваля към 5 кг-6 а аз едва едно.Като бях на 20 до 27,28(забременяването)нямах никакви проблеми с кг-ядях ,като змей и имах супер тяло не знаейки, какво е диета а сега на 31 явно годините ми също почват да се обаждат и ако се отпусна с хапването веднага качвам-а така обичам да ям сладкиши и шоколад Blush

# 53
ЧРД Юджи  Hugмного здраве, весели игри и безгрижно детство желая  Hug

Нук, ужас  Sadмилата душица, че и ти покрай него  Sadмоля се да сте добре вече  Praynig

Cica и вие така  Praynig

Кали, на мен най-добре ми звучи варианта с твоята приятелка  Thinkingдали ще се навие? Хубавите страни са много - хем знаеш, че е при близък човек, хем расте заедно с друго детенце, хем няма да си е вкъщи по цял ден и да му омръзва. А тя дали ще се справи да извежда две деца, Кайо ще я слуша ли навън? Дали ще успее да го нахрани, нали е злояд душата? Много тъпа ситуация, бабите нямат ли желание да се включат за по-дълго време?

# 54
Честит рожден ден на Юджи, Иван и Стефан

Герда, лека бременност   bouquet
Нук бързо оздравяване, и да ви изпишат от болницата скоро  Hug
Cica и на вас Hug
Мила това с диетата докато си болна не ми звучи добре  Rolling Eyes
Аз откакто тръгнах на фитнес ми се отвори страшен апетит, резултата е 3 кила нагоре, сега съм и аз на диетка лека, но аз си измислям диети, защото не мога да спазвам точно определена. преди цикъл ставам като балон в корема и качвам 1-2 кила и аз.
Като говориме за болести и зъби, Благо веднъж само ми е бил хремав, без температура без нищо, и то не беше от зъб, а си беше настинка. Иначе при зъбоникненето се разболява, но и вдига температура, това вече си е вирус за мен. така го обяснява и периатърката, подуване на лигавиците и засилена секреция, отслабване на имунитета и ето ти болно детето.
Въпреки че брат ми е вдигал 40градуса от един кътник без нищо друго, само 2 дни температура и зъба излезнал. Аз съм ги вадила без проблем.

Дейзи и аз гледах Форт Бояр, видях накрая една реклама на вино, за това ли питаш Wink

лек ден

# 55
Честито на Юджи, Иван, Стефан! Да растат здрави и щастливи!

Кали, много гадно Sad Можеш наистина да опиташ с твоята приятелка. Ние опитахме този вариант с братовчедката на К. Гледаха ги тяхната гледачка и свекърва ми. Обаче свеки каза, че ако я гледа сама не се изморява почти никак, а така като са двете и се образува един малък зверилник и става по-зле. Та се върнахме на варианта само с баба й, като ще я водим 1-2 пъти в седмицата при братовчедка й. Но да не е всеки ден.

Нук, ужасни неща сте преживели Sad Дано никога повече да не ви се случват Sad
Cica, дано и вие да не преживявате такова нещо пак  Heart Eyes

Мъжът ми е с някакво разтройство и повръщане от тая нощ. Не знам от къде това чудо Sad Може да е и вирус, може и от храна да е, но той казва, че е ужасно, с много гадни болки  Cry

К. от няколго дни е залепена за мен, а тежиииии. гони ме и току каже: Гушай, мамо Деси! Което значи горе, на ръце  Crazy ама пък ми е много сладко иначе Simple Smile

# 56
Благодаря ви момичета за съчувствието . Hug
Днес определено всички са по-добре . Praynig

# 57
4рд на Юджи,да расте здрави4ък и послушен и да радва много мама и тати
4естито и на вси4ки рожденници от последните дни,които съм пропуснала
nyc много тъжно ми стана за вас Cry,дано скоро Иван да се оправя и никога пове4е да не стигате до болница Hug
На вси4ки болни4ки пожелавам бързо възстановяване Hug
Мале щом Дейзи и Тася са на диета,аз ве4е тотално се 4увствам като слон Rolling Eyes
Аз в4ера за първи път през живота си реших да правя козунак,никога досега не бях месила нищо,4е нали тук е великден,на вид и на мирис беше много добре,но на вкус Sick,оказа се,4е съм прекалила с маята и сега нагар4а,3 пъти питах майка ми колко мая се слага,ама и тя неможа да ми каже,в рецептата пиш?ш? 40гр,ама може би,защото моята беше суха и се оказа много,някой има ли идея колко мая се слага на 1кг брашно примерно newsm78Не 4е щ? направя друг де,ама ме е яд,4е оня въобще не става за ядене и ще трябва да го метна в коша #Cussing out
Айде приятен уикенд ви желая Hug

# 58
Честит рожден ден на всички малки принцове и принцеси  празнуващи през този хубав месец да са ни живи и здрави и черпя всички ви защото този ден преди 2г. беше най-щаст;ивия в живота ми и винаги ще бъде щом го има моят малък кавалер  newsm59  party023 beer2 cheers  bouquet

# 59
Честит Рожден Ден на Юджийн, Стефан и Иван! Да сте живи и здрави мили дечица, за радост на всички покрай вас!
Джеси, още веднъж   bouquet!

Герда, честита бременност, дано всичко е ок и да се радвате на един малък кавалер, или дама, разбира се, само да е живо и здраво!
Нук, Цица, дано бързо се оправяте и повече без болести!  Praynig
Молете се и моята Алекс да спре да се стряска сутрин и да си спи, както преди, че аз направо изнемогвам!
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт