Честито бременеене на Герда!
Сега и аз да ви се оплача малко .И нас не ни подмина гадния вирус и то с пълна сила .Първо се зарази детегледачката , после Дани , АЗ , съпруга ми и сега майка ми .С Дани изживях голям кошмар , но му мина сравнително бързо 3 дена ,но ние големите го караме доста трудно .Детегледачката е в болница , майка ми от 1 седмица на легло , а мъжа ми от 1 седмица си ходи с Т.Направо ми разказа играта това чудо , първо да се мъчим по този начин , второ съм зарината от работа , а вече 2 седмици не съм си стъпала в офиса и трето полудях от това седене в къщи и мерене на Т , бърсане на сополи , цял ден чистене и готвене..Надявам се до понеделник всички да сме се оправили и всеки да си е на работното място .Гледам обсъждате Дюкянската диета , аз от понеделник съм с този режим и съм свалила 3 кила , решила съм да я правя до 30 април , че тогава отиваме в Турция и там едва ли ще мога да спазвам диети .Определено съм доволна , не се чувствам гладна , а и доста неща могат да се хапват .
Лека вечер на всички
На болните скорошно оздравяване .
Пазете се , че сега имало нов вирус .
Бързо оздравяване на всички
освен да му купувам на Кайо една кола, и да го записвам с дейзи на шофьорски курс. и освен това яслите май започват работа от 8.30, и аз също... трябва поне от 8 без малко, за да успея да се върна до центъра на бач.
Те яслите май започват от 7.30 сутрин,ама и приключват до 19ч. най-късно,даже доколкото знам лелките се мръщят ако си го прибереш толкова късно,че трябва да седят само заради едно дете
Нали Беа (сватята
миличките Дай Боже да не ви се случват никога повече такива болести 

),но пък ти искаш дългосрочно така че може да се намерят хора.На мен за 5 часа дневно ми излизаше 350лв месечно на 3.50 на час,отделно пари за транспорт,при теб обаче става мнооооооооооооого 
милата душица, че и ти покрай него 

ама пък ми е много сладко иначе
,оказа се,4е съм прекалила с маята и сега нагар4а,3 пъти питах майка ми колко мая се слага,ама и тя неможа да ми каже,в рецептата пиш?ш? 40гр,ама може би,защото моята беше суха и се оказа много,някой има ли идея колко мая се слага на 1кг брашно примерно