Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 18 006
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Привет мацки,

Четит рожден ден на днешните рожденници! Да са здрави, щастливи и усмихнати!

Кате, да всички зеленчуци се пасират заедно.  Peace

И аз искам второ, не ме е страх от бремеността колкото от раждането, по-то4но възстановяването след раждането. Това ми беше тежкия период на мен - 10 дни болки. Sad

Ц-Мира, Туити - много гадно с тая висока температура, нямат край тия пусти вируси-мутанти 

За диетите и аз мисля да се подложа да сваля едни 3-4 килца до морето, ама тоя Дюкан нещо май сложни4ък ми се вижда  newsm78

# 31
ЧРД на вчерашните и днешните рожденници!Да са здрави и мнооого щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

Гледам,че бременните майчета се увеличават  Wink
Честито на Герда!  bouquet

За диетите какво да кажа,според мен сте си много добре  Hug Аз точно преди да забременея с Юджи бях 53 кг.е много си се харесвах тогава дупе,бюст  Crazy чувствах се страхотно!А сега съм 48 кг и не се харесвам  Confused определено искам да понапълнея  Naughty

Hug Hug Hug

# 32
Mila, абе чудя ти се за какво ти е, ама като така и така си се решила, защо не пробваш за известно време точковата диета. Тъпото е, че смяташ по цял ден точки като луд, но май действа. Двама мои колеги дето са по 130 кг я бяха правили миналата година пролетта и мисля че бяха останали доволни. Хубавото е, че можеш да ядеш месо колкото искаш, стига да не е подправяно с някакви сосове. То е 0 точки, за разлика обаче от зеленчуците, които си носят определен брой точки. В Гугъл като напишеш "точкова диета" и ти излизат много публикации (вкл. и с коментари)  Wink

Иначе за Лунната - аз съм я правила малко след като спрях да кърмя и нямаше резултат  Rolling Eyes

# 33
здравейте! Честито на днешните ни рожденици!  bouquet

Честита бременност на Герда! дано всичко мине леко и неусетно!

КатеМ, пожелавам ти също този път да се чувстваш прекрасно и да нямаш никакви оплаквания! с тези кифлички и сладки козуначета дето ти се ядат дано да е момиченце!

Зори, и мен ме е страх от самото раждане, все пак си е операция и 2те седмици след това, ама ще стискам зъби , нямам избор  Mr. Green Но разбирам и останалите, които са имали тежка бременност, нормално е да не ви стиска. На мен като ми беше лошо и бях в болницата в началото се чудех как ще издържа 9 месеца ако продължава все така, но слава Богу беше временно, а знам , че някои от вас са били много зле през цялото време. Но с времето съм сигурна, че ще се навиете  Grinning

Стискам палци Емката и Боби да оздравяват скоро!

Писи свали Т, но днес се оказа, че имала и вирусна ангина в бонус след гадния вирус, та се чудя кога ли ще приключат тия вируси ужасни, вече ми се вижда безкрайно. Вече се отказах да й празнувам рождения ден, то минаха 3 седмици и не може да оздравее..нищо, догодина.

знам,че някои мами давате изопринозин, в какво го разтваряте, че се чудя как да го пробутам на Писи, а трябва дай го давам 2 пъти на ден.мерси

# 34
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Честит Рожден Ден  на всички дребчовци, които съм пропуснала и разбира се здраве и много усмивки на днешните пораснали дечица! Hug  bouquet Hug

Виждам, че обсъждате второто бебче - много хубава темичка  bowuu На тези, които се колебаят ще кажа само, че сега е момента и разбира се ще се обоснова - първо защото с малка разлика децата ще си играят и ще имат повече общи интереси, второ защото вие ще си ги изгледате наведнъж и няма да се наложи  hahaha като мен 14 години да ходите до детската градина и обратно и да дундуркате бебе сричайки с големите  Sick
 А да - и още едно дете определено внася нови нюанси в семейния живот и на децата и на възрастните - повярвайте! Hug
За диетите аз много искам да отслабна ама за сега нещо не ми се получава Shocked абе истината е, че си е необходимо повечко въздържание и воля  Thinking а в момента нещо нямам желание за нищо  Embarassed
Хубав ден

# 35
Привет!
Малка бърза виртуална почерпка от мен  beer smile3510 Popcorn- днес Преславката (или Пеци, както сам си се нарича  Joy) ми е рожденник!

Много усмивки и гушки на всички!  Hug  Hug  Hug

# 36
Честит рожден ден на Преско  Hugсамо здраве и палави игри  Hug

ей много бачкане много нещо  Rolling Eyesнякой да е гледал Форт Бояр снощи, ако да да ми се обади на лични да питам нещо определено дали е забелязал  Laughing

Честита бременност на ГерДа  HugМного се радвам  Hug

Аз не мога да се навия за второ скоро, твърде са ми пресни спомените  Rolling Eyes евентуално ще почакам още 5-6 години Али да ми тръгне на училище. Всеки си има логика по въпроса, хич не е задължително да са две децата. Даже се дразня на разни подмятания, които ми подхвърлят напоследък. Но страшно се радвам за всяка бременна, спомням си аз каква зелка бях, умилявам се много  Rolling Eyes

Вие хубаво за диети говорите, ама аз като съм мека Мара. Щях да спирам да ям толкова, цяла сутрин изкарах на една ябълка и на обяд как се натъпках  ooooh!просто докато ядях се мразех, ама не се спирах, и нервно-нервно, все едно някой ме гони, стана ми лошо, абе "мани-мани"както казва Али  Grinning

# 37
Еййй...днес имаме  шестима рожденици...да са здрави и много щастливи дечица! Hug
Борива,честит празник!  bouquet
Вие сте подхванали болната ми тема...много искам да имам поне 3 деца Laughing...но в къщи и за второ няма място. Sad
И точно днес /егати съвпадението/ говорих с една колежка по телефона,тя вика:"Айде...няма ли да правите второто?"...казах й натъжена,че нямаме такива планове за сега и тя ми се скара:"Да не си посмяла да си оставиш детето само!"..еййй...ако знаете как ме заболя... SadМного се радвам на всички ,решили се на второ...супер. HugАко някой ден отидем да живеем в друга държава ще родя още най-малко едно бебче...обещавам./тъпо прозвуча,но наистина е така/. Tired
За диетите-аз миналата готина правих Страхотната диета тук от форума...доволна съм,свалих 4 кг. с нея...само за 2 седмици.За мен истината е в спортуването...поне за мен това е най-доброто и видимо се стягам .Сега от април пак си взимам карта и се почвам. Crazy

# 38
Наде, абсолютно си права за спорта... От октомври си наложих да взимам време за себе си и почнах да ходя на танци. След 5 месеца мога да се похваля, че без никакви диети си влизам вече във всички дрехи от преди бременността...  newsm44 това ми поддържа ентуасиазма да ходя и да скачам 2 пъти в седмицата, каквото и да става...

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!  Hug

Дейзи, аз гледах вчера Форд Бояр. Питай каквото те интересува на ЛС  Grinning

# 40
Честото на днешните рожденници .Да са живи и здрави и много щастливи !

Герда ,честито !Леко бременеене .

Мила ,около цикъл и аз зверски се подувам,задържам течности ,хапвам си повечко (качвам около 2-3 кг )И след 30-те верно трудно се свалят кг .Днес сме почивка ,тук празнуват Великден и е лунна диета ,ама как да устискам  като си врътнах баница ?Ще взема да хапна .Целувки за всички .

# 41
Здравейте милички!

Честит рожден ден на всички минали и днешни рожденици!

Сега нямам време да ви прочета, отдавна не съм влизала, но сме от 3 седмици в болница с Иван и рождения си ден ще отпразнува там както се оказа. Милото ми детенце направи възпаление на средното ухо, като усложнение от ангина, която пък дойде след една нищо и никаква хрема. Мога да ви кажа само че беше СТРАШНО, не искам да преживявам пак такова нещо. Горе долу е болен от средата на февруари. Мъж ми се е зарекъл че никакви ясли повече и такива работи. Сега обещават да ни изпишат в понеделник, пък да видим, не смея вече да правя планове...днес ни пуснаха да пренощуваме в къщи, но утре рано рано трябва да сме там за поредната инжекция.
целувам ви!
липсвате ми!

# 42
Ау ,ужасно съжалявам ,че сте по болници .Много неприятно това с ушите ,Вики тук ми прави 3 ушни инфекции  ooooh!само АБ и капки го оправят .Дано скоро да няма ,че се страхувам за слуха . PraynigОздравявайте бързо . Praynig

# 43
nyc  Hug милото детенце, ужасно звучи, дано се е закрепил вече и ви изпишат скоро и да нямате повече никакви здравословни проблеми! какво ли си изживяла, дано вече всичко е зад гърба ви!

# 44
на Иван това му е първа ушна инфекция, заради всичките болести смени 4 антибиотика, педито беше в недоумение как е възможно при положение че е на антибиотик да развие ангина. после доктора уши, нос, гърло разправя че просто дребния е получил срив на имунитета и от там е поддатлив на всякакви вируси и бактерии и това при положение че го тъпча с витамини всеки ден и го кърмя още. Направо не ми го побира главата!
хайде стига съм разваляла хубавата тема, стискайте палци в понеделник да ни изпишат!

цунки, цунки

Общи условия

Активация на акаунт