Честито бременност на ГерДа! Да е лека и здраво бебче на финала !

Герчо, браво, супер е това с Иван, наистина много изтрадахте, но явно си е струвало

Мила за съжаление се оказа права, явно някой от гостите донесе вирус или пък след това Бобата е прихванал, но днес беше с 40 градуса
и го тресеше, за пръв път го виждам така да се клати целия, много се уплаших да не направи гърч и дадох хексалгин за сефте, после пък от него ме беше страх, че понякога от аналгина знам, че има реакции, но нямаше, слава богу нито едно от двете.За зъбите, явно си е до дете, Боби първите 8 освен, че се киселееше друго нямаше, останалите 8 обаче всеки път се разболяваше леко с ниска Т и сополлки, естествено не го събирам с деца в този период! И аз се чудя на майки дето го правят, ми то остави, че е опасно за другите деца, ами то е не по-малко опасно за тяхното дете, ми ако го заразят и с друго в този момент, не мислят ли им се чудя на акъла?!
Аз преди исках много деца (поне 3, дори 4
), ама сега като си спомня първите 8-9 месеца на Боби ми се отщява
Той все противно на другите е май
примерно сега всички казвате, че не ползвате колички, а той си се вози и няма нищо против
за разлика от преди да проходи, когато бях нон-стоп с него на ръце и бутах количката кога с ръка, кога с корем, кога с крак
и разни такива подобни примери има доста
Иначе и него го тресе "бебешкия пубертет" с пълна сила, тръшка се, пищи за всичко, което не е станало по неговите планове - оня ден яде сирене от ръчичка и понеже му се счупи на две парчето, като пищи и лежи на земята и тропа с крака и се тръшка, пък аз в случая какво да направя, не мога да му оправя сиренето, казах му, та още повече в истерия изпадна Bezmerna , стискаме палци
и ще чакаме да се похвалиш

Сега отивам да умувам пред гардероба.
Освен това младоженецът е американец и ще бъде интересно.
стискам палци да оздравява сладкото адашче 

.Ами то нищо няма да остане от теб
А и май наистина е за повечко кг. Аз искам да сваля само 3-4кг някъде. Само че и аз като някои от вас не мога без шоколад, не за друго, ами заради ниското ми кръвно. Много зле ми става, ако не хапна нещо сладко. В повечето случаи и кафето върши работа, но не винаги...
това да се роди живо и здраво и да си търси друга майка на 3-тото ако иска
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да растат здрави и щастливи!
Много искам,но тьй както гледам в следващите 2 години няма как да стане. Имам още 2 години в университета,мьжа ми е далече,няма помощ от бабите и мисля,че с две деца сама ще изкукам. Поне мьжа ми да се прибере в Пловдив и да завьрша веднага почваме да го правим.
,ама наистина не се чувствам добре в кожата си,старите ми дънки са ми се впили от всякъде,а едни даже не мога да закопчая