Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 17 996
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на рождениците, които пропуснахме и на Ели и Ники!
Честито бременност на ГерДа! Да е лека и здраво бебче на финала !   bouquet
Герчо, браво, супер е това с Иван, наистина много изтрадахте, но явно си е струвало  Peace
Мила за съжаление се оказа права, явно някой от гостите донесе вирус или пък след това Бобата е прихванал, но днес беше с 40 градуса Sad и го тресеше, за пръв път го виждам така да се клати целия, много се уплаших да не направи гърч и дадох хексалгин за сефте, после пък от него ме беше страх, че понякога от аналгина знам, че има реакции, но нямаше, слава богу нито едно от двете.
За зъбите, явно си е до дете, Боби първите 8 освен, че се киселееше друго нямаше, останалите 8 обаче всеки път се разболяваше леко с ниска Т и сополлки, естествено не го събирам с деца в този период! И аз се чудя на майки дето го правят, ми то остави, че е опасно за другите деца, ами то е не по-малко опасно за тяхното дете, ми ако го заразят и с друго в този момент, не мислят ли им се чудя на акъла?!
Аз преди исках много деца (поне 3, дори 4 Simple Smile ), ама сега като си спомня първите 8-9 месеца на Боби ми се отщява Simple Smile Той все противно на другите е май Simple Smile примерно сега всички казвате, че не ползвате колички, а той си се вози и няма нищо против Simple Smile за разлика от преди да проходи, когато бях нон-стоп с него на ръце и бутах количката кога с ръка, кога с корем, кога с крак Simple Smile и разни такива подобни примери има доста Simple Smile Иначе и него го тресе "бебешкия пубертет" с пълна сила, тръшка се, пищи за всичко, което не е станало по неговите планове - оня ден яде сирене от ръчичка и понеже му се счупи на две парчето, като пищи и лежи на земята и тропа с крака и се тръшка, пък аз в случая какво да направя, не мога да му оправя сиренето, казах му, та още повече в истерия изпадна  Shocked
Bezmerna , стискаме палци  Praynig и ще чакаме да се похвалиш Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:40 от Tweety

# 16
  • Варна
Иха, супер новина. Честита бременност на GerDa!  bouquet
Честит рожден ден на Ели и Ники!  bouquet
miki3, много се радвам, че Симонка е по-добре. Hug
Ох, ние утре ще сме кумове на едни приятели. Няма да има сватба, само ще разпишат, но все пак си е вълнуващо. И още не сме решили с какво ще се обличаме, ужас. ooooh! Сега отивам да умувам пред гардероба. Tired Освен това младоженецът е американец и ще бъде интересно.  Simple Smile

# 17
туити, звучи ми позната тази температура. абе той не боледува ли от отдавна? кой ден е вече с такава Т?
Кайо да кажа, е добре, нищо му няма.
или поне така си мисля, аз сега наваксвам работа за 2 седмици и се прибирам в 9, супер скапана, слагам го да спи бързо, че имам работа и за у дома, преводи и тн. още поне 2 седмици ще е така, и суртин започвам в 8. искам съботаааа

мила, до колкото знам, докато тече следствието, никой няма право да се намесва и е противозаконно даже да правите ваше частно разследване. но е добре да питаш все пак. гер4о може да има познати.

# 18
ЧРД на днешните рожденици
Здраве и късмет  bouquet  bouquet  bouquet

Танче Heart Eyesстискам палци да оздравява сладкото адашче Praynig
Аз ти казах,кои деца здраво си кашляха тогава и понеже аз съм предразположена към кашлици и аз от тогава кашлям ,но температура нямам newsm78

Кали Heart Eyesрадвам се за Кайо Hug
За разследването сега си върви държавното,но следствените са си наели адвокат и се опитват да изкарат заподозрения луд та се чудех ние просто да си седим ли трябва(иначе познавам всъщност едни по скоро даващи бизнес консултации на високо ниво адвокати и ме е срам да не ми е супер лаишки въпроса)

Тасинка Heart Eyes ти пък каква диета ще правиш,къде се буташ в А група Wink
Освен това този Дюкан не е ли за сваляне на много кг-аз мъж ми мисля да навия да го направи.

# 19
Добро утрооооо

Мики , аз май съм пропуснала - Честита ти работа. И още нещо можеш ли на лични да ми пратиш координатите на твоя ХОМЕОПАТ?

Тася - ще падна от смях - ти и диета Joy.Ами то нищо няма да остане от теб Joy
Аз за пореден път се убеждавам , че не мога да спазвам никакви диети......три дни се опитах да карам на месо , салати и мляко , но явно  не уцелих дозите , защото на четвътрия ден ми премаля зверски - изядох един шоколад с една кола и приключих с диетата.Каквото и да правя - не мога без шоколад.По - скоро ми трябва спорт , а за спорта - ми трябва компания newsm78......С мъжа ми се каним да ходим да бягаме...Като ученичка свалих 15 кг за няколко месеца без диети , но тогава почти не спяхме.....мого танцувахме......хранех си се , но си препичах хляба - защото така ми харесваше.

# 20
Здравейте!

Честита бременност на Герда!  Hug

Мила, и аз съм в отбора на тези дето не им стиска за 2-ро дете.

Аз също не мога да пазя диети и да гладувам най-вече. Тази на Дюкан ми допада на първо четене, но не вярвам да е толкова розово положението, колкото изглежда. Никога не е  Crazy А и май наистина е за повечко кг. Аз искам да сваля само 3-4кг някъде. Само че и аз като някои от вас не мога без шоколад, не за друго, ами заради ниското ми кръвно. Много зле ми става, ако не хапна нещо сладко. В повечето случаи и кафето върши работа, но не винаги... newsm78

# 21
Честит рожден ден на рождениците днес   bouquet   bouquet   bouquet
Честито на Герда  Hug
tasia   #Crazy #Crazy #Crazy къде са ти тези 5 кг бе миличка ти си като изваяна  Simple Smile и тяло и лице и коса всичко ти е перфектно  Simple Smile
Мила, мъж ми яде непрекъснато, а за 5 дни е свалил 3 кг., амбицирал се е защото вижда резултат и е решил да изкара първата фаза на 10 дни. Опрелено диетата на Дюкан действа и не е задължително да е за много кг., една колежка искаше 5 свали си ги и си ги държи! Аз си мисля след като родя живот и здраве да я почвам, защото както си хапвам банички и хляб май май пак ще стана +25  Joy
zoui, благодаря добре съм  Wink просто не обръщам изключително внимание на всичко, за което първия път изпадах в истерии. Ходя си на работа и нямам много време да чета глупости и да изкуквам  Joy този път си казах Божа работа имам си едно живо и здраво, каквото ни е писано  Praynig Praynig Praynig
Ние винаги сме искали 3 деца, най - вече мъж ми де, но след тези кошмари февруари, мисля че тази бременност ми е последна  Sunglasses това да се роди живо и здраво и да си търси друга майка на 3-тото  ако иска Mr. Green

# 22
Привет и от мен!
 newsm59 Честит рожден ден на днешните рожденици! Да растат здрави и щастливи! newsm59
Честита бременност на Герда, да е лека и безпроблемна! Hug
КатеМ, в книгата на Дюкан има и режим за бременни, можеш да вземеш идеи от там, ако се опасяваш за фигурата си, макар че ти доста бързо и добре се възстанови предния път Peace
Мила, защо се учудваш от "бума" на бременни, все пак децата ни вече са на по 2 и е нормално хората да се замислят за второ  Wink
Туити, дано Бобата да е добре, и да не е повтарял високата Т Praynig Кали, надявам се и Кайо да е добре Hug
Мики, тъкмо се чудех къде се изгуби, няма те нито в дневната, нито в нощната "смяна", а ти си още по-заета Heart Eyes

# 23
Аз много искам второ детенце,ама много. Даже  преди месец го бяхме сгафили и ми закьсня 3 дни,и когато ми дойде се чувствах разочарована Cry Много искам,но тьй както гледам в следващите 2 години няма как да стане. Имам още 2 години в университета,мьжа ми е далече,няма помощ от бабите и мисля,че с две деца сама ще изкукам. Поне мьжа ми да се прибере в Пловдив и да завьрша веднага почваме да го правим. Grinning

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:53 от kremena

# 24
Lili не мога  Joy да се възползвам от тези режим  Joy много ми се яде, яде ми се баничка, козунак, пица, палачинкова торта, сандвичи, топли кифлички, многоооо не мога да се въздържам ставам нервна напрегната и само за това си мисля  Joy да става каквото ще 9 месеца ще си купонясвам и ще си ям  Joy

# 25
  • София
Добро утро! Hug

Честито на днешните ни рожденници!!!Да са живи и здрави!

Знаех си аз,че ще ме смъмрите,благодаря за комплиментите Blush,ама наистина не се чувствам добре в кожата си,старите ми дънки са ми се впили от всякъде,а едни даже не мога да закопчая Embarassed.Бях 52кг. преди,а сега съм 57.И аз прочетох ,че режима е подходящ за сваляне и на по-малко кг.,дет' се вика,да се постегнеш за морето Wink А целулита си го имам и сега и преди,като бях по-слаба,ей голяма напаст е това Tired!

Танче,много  кофти,че сте лепнали баш тоя гаден вирус,с високата т.Дано бързо да се оправи Боби Praynig Hug

Кали,радвам се,че Кайо е здравичък вече Hug

КатеМ,хапвай си сега,пък после ще му мислиш за килограмите Hug

Айде да свършва тоя петък и всички да си изкараме хубав уикенд със семействата си Simple Smile

Целувки!

# 26
  • In the jungle out there..
Привет и от мен в новата тема Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!

Честита бременност на Герда Hug

И аз много искам второ, ама не ми стиска още. Никола е ужасно буен и щур и просто не мога да си се представя на този етап с две Crazy Едвам едно успявам да опазя да не се очисти Laughing

Аз в темата с диетите не мога да се включа. Това е нещо извън моята реалност Rolling Eyes Дори се чудя как да кача някое друго кило, че да не ме отнесе вятъра..

Зорииии, въпрос за гаспачото, че нещо не ми е ясно...

Доматите, чушките, краствиците се обелват като по желание се махат и семките,. Нарязват се на кубчета. Средата на хляба се накисва във вода. В една купа се слагат всички съставки и се пасират със солта, зехтина, чесъна. Добавя се вода докато достигнете желата гъстота на супата......В отделни купички се нарязват на малки куб4ета краставица, зелени чушки и твърдо сварените яйца. Всеки си гранира гарспа4ото с тях.

Да разбирам ли, че част от чушките и краставиците се пасират заедно с другите неща newsm78

# 27
Честит Рожден Ден на всички, които пропуснах вчера и на рожденниците днес! Да сте живи и здрави!
Лек и успешен ден

# 28
Момичета ама Дюкан не е ли много дълга диета та да става и за малко кг.Аз не искам чак много да отслабвам миналата година стигнах до 49-50 кг и не ми беше формата това-53 се харесвам.
Аз като изкарам 3 дена на фрешове и плодове си връщам формата,зелевата супа също супер ми действа.Сега се загледах в сайта с диетите и видях и някаква Лунна за едно денонощие-добре ми звучи ,ще се пробвам утре да съм на фрешове да видя ще сваля ли с нея нещо-казват от 1 до 3кг ако утре от 20.30 до другиден 20.30 си само на течности(дано верно да съм запомнила).
Някой пробвал ли я е newsm78

# 29
  • София
Честито на днешните рожденници! Да са много здрави и усмихнати !

Честита бременност на Герда  Hug

Мила  Hug и аз искам второ дете, но мислим да поизчакаме още някоя и друга годинка, че с това нашето диване  Mr. Green А и честно казано няма къде да се сместим у нас с още едно дете  Sad та за сега си оставаме само с желанието  Simple Smile

Иначе и ние сме в отбора на болните, високата температура я смъкнахме с антибиотик, който след 3 дни прием няма друг ефект все още  Confused Много гаден вирус Sad Писна ми вече, тази зима Ема се скъса да боледува. Не зная ако не ходеше на ясла дали щеше да й се размине все нещо..

по въпроса с диетите не мога да взема отношение. Зная само че майка ми прави тази Лунна диета, за която каза Мила, и е сравнително доволна от резултата, въпреки че според нея ефектът е временен и после си възстяновява килограмите.

оох нямам търпение да мине и днешния ден и да си почиваме утре ....

Общи условия

Активация на акаунт