Съпруги ,чиито мъже пътуват - 5

• 24 490
  • 247
  •   1
Отговори
# 135
  • Brokenpromiseland
Е, значи не е преподписал, щом има увеличение...ако видите зор отиди при синдикатите..работят ефективно..може да издействате смяна.

# 136
  • Варна
Да, не е преподписвал. А за синдикатите няма нужда, в сряда си идва  Grinning . Най-накрая .

# 137
Щом не е преподписал, стои заради увеличението по свое желание.Хайде утре в морската Praynig.Докато чакам баткото от урок трябва да се мотам до 13 часа.Аз днес започнах заплатата,но ако продължавам с тези темпове няма да стигне Crazy.

# 138
  • Варна
Е не е баш по негово желание, но няма значение  Wink, в крайна сметка се съгласи да остане . Както и да е  Simple Smile

# 139
Важното е,че си идва Hug.Аз си помислих ,че е по негово желание,защото за толкова дълъг рейс не съм чувала Rolling Eyes.Моя не би издържал.Той на четвъртия месец започва да се нерви.От сега дори си прави сметка,че юли ще слиза,защото и ремонта му се смята.А още не е заминал. Grinning

# 140
  • Варна
Да, важното е че си идва. Ами той се съгласи да остане като му предложиха, но изобщо не предполагахме че ще е за толкова дълго време. Все пак преговорите се водеха декември  Rolling Eyes. Мислехме че ще е 2 месеца най-много. Ама не  Sad .И затова казах че не е съвсем по негово желание . Simple Smile

# 141
Днес цял ден с малкия бяхме в морската.Видах се с много познати и си прекарахме чудесно.Ако утре времето е слънчево пак сме там.Лека вечер!

# 142
  • Варна
Здравейте, момичета!

hipi1, добре дошла сред нас и от мен!

Аз вече съм сам. Изпратих ме тати в на 9-ти вечерта за София да си вади аржентинска виза, вечерта му беше полета за Рим и на другия ден се обади че е пристигнал в Буенос Айрес и чакаше агента.Повече нямам новини, чакам да каже на къде отиват.
Вчера с децата бяхме на детски рожден ден и после цял след обяд се разхождахме в морската градина. Ходихме в зоокъта, люлки, въртележки, Мак Доналдс и се прибрахме. Децата заспаха по пътя от умора, а мен ме болят краката от ходене.
Роди, ако знаех че си в морската щяхме да си организираме една срещичка, но нищо другия път.От сега нататък ще сме все по улиците да минава времето, лятото на плаж, докато стане октомври.
Днес ме събудиха рано, а и трябва да мятам къщата, че от както е заминал нищо не ми се хваща.Трябва да се хващам в ръце, нямам помощ вече.
Лек ден на всички и много усмивки!

# 143
  • Варна
Чак сега видях, че съществува такава тема  Embarassed. Хареса ми . Приемате ли ново попълнение?

# 144
inka 26 ,всеки е добре дошъл Hug.
Илиева,ние днес пак бяхме в морската.Зузи доста се измори и сега спи.За другата седмица може да се уговорим нещо.

# 145
# 146
мама_на_фъстъче ,разчуства ме smile3518.

# 147
Мама на фъстъче, благодаря много за поздрава.Страхотна песен, но сега няма да го изслушам,че ми е едно такова смарангьосано и пусто, а песента ще влоши нещата! Мъжът ми заминава тези дни и това е повода за гадното ми настроение! Защо времето когато е тук ми се струва като един миг, а когато го няма все едно е цяла вечност?!  Cry

Лек и спорен ден на всички!

# 148
  • Варна
Момичета,как е времето в София?Мъжът ми каца в 14 часа в София,а на мен от толкова приготовления не ми остана време да гледам новините  Embarassed

# 149
 Аз вчера към 16 часа тръгнах от СФ и беше ужасно! Студ и дъжд! Задръствания...ад
 Блазе ти! На нас ни остава около седмица!

Общи условия

Активация на акаунт