Все още не ме е виждал с пораснал корем. Замина на втората седмица след като разбрахме,че съм бременна.
Малеййй колко ще го изненадам с външния си вид, че и с настроението си
..само дето пустото време така бавно минава...
...както виждаш на много от нас ни е тежи постоянното очакване, но пък се подкрепяме тук.
...няма как 
като нищо ще се включи,онзи ден даже си прави тест "ставате ли за майка" и само два отговора не му достигаха да е ,единият е,че не го болят гърдите ,а другият че не се сънува бременна
успех момичета и много търпение,аз като човек от другата страна,когато съм далече също се чувствам гадно,и ме налягат страхотни угризения.Имам чувството,че пропускам важни моменти от семейството,и все се питам струва ли си всичко!Но уви такъв е животът,добре,че сте солидарни
Успех на всички мами
,от един час се каним да излизаме на разходка,но през пет минути вали и спира
Нашия морски все правеше по седем месеца рейс,чудя се как сме издържали.Сега се качи за пет,определено минава по-бързо,остават още два и аз вече се радвам по-голямата част мина.А то не знам дали има татко да е стоял тук през цялата бременност,къде ти такъв лукс
моят въобще не ме видя с корем и не може да си ме представи.Все пак ще излезем,че малкия щъркел не го свърта вкъщи.