Съпруги ,чиито мъже пътуват - 5

• 24 489
  • 247
  •   1
Отговори
# 150
На моя  мъж му остават още около два месеца.
Все още не ме е виждал с пораснал корем. Замина на втората седмица след като разбрахме,че съм бременна.
Малеййй колко ще го изненадам с външния си вид, че и с настроението си Wink

# 151
  • Варна
Момичета,посрещнах го моя мъж,много съм щастлива  Heart Eyes
Моя като замина бях в 4-тия месец и като се върна го посрещнах с бебе на ръце  Wink

# 152
Здравейте момичета ,

ако може и аз да се включа във вашата темичка... Моят съпруг непрекъснато пътува  Embarassed а сега замина за цяла година... и на мен ми е доста мъчно... вие как издържате без съпрузите си??? Аз се чувствам доста самотна без него   bouquet

# 153
  • Brokenpromiseland
Мел, благородно ти завиждам.....Нашето чакане също е към своя край (надявам се)...за сега към края на май ще си посрещаме нашият тати. newsm18..само дето пустото време така бавно минава...

Ая, добре дошла  welcome...както виждаш на много от нас ни е тежи постоянното очакване, но пък се подкрепяме тук. Hug...няма как Cry

Стелиана, ти ще видиш и за напред ще е така...ще си дойде средващият път бебо вече ще е голямо...и така........ и така...докато един ден (живот и здраве) не изпрати абитуриент...Това за тях е най-тежко мисля....да не можеш да видиш детето ти как пораства....

# 154
  • София
При нас е обратното.Съпруг,чиято жена често пътува Blushно той никога не го е правел на проблем,и слава бого ми влиза в положение!При нас ролите малко са сменени newsm62

# 155
Вале,най после си дойде и твоя мъж.Денис сигурно е най-щастливото дете.
Много им е трудно на мъжете ни с тази професия.На нас също,но поне сме сред познати и най-важното децата ни.

# 156
 Стасита80, тогава пусни мъжлето си да пише при нас! да го подкрепяме до като те няма  Laughing !
А сега сериозно! Някой знае ли от Сингапур полетите къде правят връзка в Европа и от къде трябва да чакам да кацне мъжа ми?

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 09:46 от galq

# 157
За мое щастие ми съобщи, че е уредил... и ние ще заминаваме към края на юли... и ще сме заедно...понеже той замина за 1 година... а вече бях 1 г. сама и мога да кажа , че е ужасно!

# 158
  • София
Стасита80, тогава пусни мъжлето си да пише при нас! да го подкрепяме до като те няма  Laughing !
А сега сериозно! Някой знае ли от Сингапур полетите къде правят връзка в Европа и от къде трябва да чакам да кацне мъжа ми?
newsm62 като нищо ще се включи,онзи ден даже си прави тест "ставате ли за майка" и само два отговора не му достигаха да е ,единият е,че не го болят гърдите ,а другият че не се сънува бременна Joyуспех момичета и много търпение,аз като човек от другата страна,когато съм далече също се чувствам гадно,и ме налягат страхотни угризения.Имам чувството,че пропускам важни моменти от семейството,и все се питам струва ли си всичко!Но уви такъв е животът,добре,че сте солидарни PeaceУспех на всички мами

# 159
Здравейте Simple Smile,от един час се каним да излизаме на разходка,но през пет минути вали и спира Simple SmileНашия морски все правеше по седем месеца рейс,чудя се как сме издържали.Сега се качи за пет,определено минава по-бързо,остават още два и аз вече се радвам по-голямата част мина.А то не знам дали има татко да е стоял тук през цялата бременност,къде ти такъв лукс Simple Smileмоят въобще не ме видя с корем и не може да си ме представи.Все пак ще излезем,че малкия щъркел не го свърта вкъщи.

# 160
Галя, моят мъж когато се връща от Сингапур връзката му за България е през Германия. Пожелавам ти приятно посрещане и много емоции. На всички които са при нас пожелавам едно голямо ДОБРЕ ДОШЛИ!   welcome
 smile3525

# 161
здравейте.аз отдовна не съм се включвала,но нашия татко си беше в къщи допреди 3 дена.сега ми остава да чакам само 60-65 дни и пак си е у дома.боледувам на крак и ми е трудно с децата,а свекито няма време да помага.

# 162
  • София
Тази вечер тръгвам пак командировка,няма да ме има 1 седм.и моите момчета адски много ще ми липсват,после като се прибера ще остана 4-5дена  и пак изчезвам.Много ми е гадно така

# 163
  • Варна
Здравейте момичета!

Добре дошли на новите и завърналите се вече момичета!

По повод коремите и аз да разкажа.Мъжът ми замина когато бях бременна във 2-я месец. След месец научи, че бебетата са 2/голяма изненада/. Тогава беше в Зодиак и правеше по 9 месечни рейсове. Според термина щеше да ги види на 2 месеца. Но на 6-я м. от контракта кораба съвсем случайно дойде на ремонт в Б-я, аз бях към края на 8-я. Дойде си в четвъртък близнаците се родиха/35 дни по-рано/ в неделя/още по-голяма изненада/ и замина в сряда. Видя ги на 10 мин. родени. Само не можа да присъства на изписването. Когато си дойде вече бяха на 4м. Всичко сякаш беше по поръчка.

От както се качи преди седмица, чак днес писа.Добре, че му писах един смс с куп въпроси, та да ми отговори. Натоварили от Аржентина и тръгват за Тунис.
В събота сме с каката в Добрич, ще имат музикален фестивал. Доно е хубаво времето и не вали.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 20:32 от Илиева

# 164
Илиева, щом е за теб ще поръчам хубаво и слънчево време, но честно казано, такова ще е времето. Пожелавам ви добро
представяне на фестивала. Ще стискам палци за вас. Peace

Общи условия

Активация на акаунт