Съпруги ,чиито мъже пътуват - 5

• 24 498
  • 247
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
 Мама_на_фъстъче  ,съпругът ми не пътува към БМФ,но и не знаех че вече са в евро техните заплати. Засега мъжът ми е към Промар ,но може и да се промени . Wink

# 91
  • Brokenpromiseland
Промар не беше ли пръвата фирма с евро заплати  newsm78

# 92
 Мисля, че в началото на първата тема бяхме засегнали въпроса за Промар и някой беше писал, че има някой в евро, някои са в долари.
 Роди, как си оцеляваш? Аз като бях болна си починах. От кога не ми се беше случвало 3 дни да лежа без да готвя, чистя и да гледам деца! Погледни от хубавата страна!

# 93
Днес съм по-добре Hug.Гале, и аз си починах.И ние сме хора Mr. Green.Довечера сме на тържество на нашия малък щурчо.Лек ден!

# 94
  • Варна
Мисля, че в началото на първата тема бяхме засегнали въпроса за Промар и някой беше писал, че има някой в евро, някои са в долари.

Точно така е, няма да се повтаряме.  Peace
Ей това време няма да се оправи,че да се отпусни човек.Тъкмо прибера по дебелите блузи и хоп пак ги вадя. Аз утре съм на сватба,така че отивам да си почивам.Приятна вечер момичета.  Hug

# 95
  • Варна
Здравейте момичета!

Никой не пише,къде се губите?
Моя мъж май се гласи да заминава. Днес му се обадиха да се качва на Верила другата седмица.Седя точно 2 м.
Явно няма да правим ремонт и тази година, чакахме малко да се постопли и да я мятаме.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 19:56 от Илиева

# 96
  • Варна
Ха да взема да я побутна,че никакви ви няма.Отишла милата на трета страница.

Моя мъж на 10-ти лети за Аржентина, ще пътува сам.Сега гледа да ми стегне колата, та да нямам главоболия с нея.Може да имам нови гуми.
Ще трябва пак да се настройвам на вълна Майката-баща-вождарка поради липса на вожда.
Ама нали си знам бързо влизам в длъжност.

# 97
Илиева,твоят мъж е много бърз.Моя още е тук,а аз се вайкам от два месеца,че ще заминава ама не ще WhistlingНай -вероятно края на април ще се разделяме.А Каприз къде се губи?

# 98
  • Варна
Здравейте момичета!Валя съм
Аз малко се бях по загубила,ами мъка к'во да правиш  Confused
Нашия тати го чакаме вече да си дойде,че вече ми писна,все сама-сама.
Може да си организираме някоя срещичка, за по кафенце  Wink

# 99
  • Brokenpromiseland
Ами ние от кога се нагласяме, ама пусто време не склонява.Дъжд,вятър...как да излезе спокойно човек  Cry

# 100
Хубаво  е, че се събирате на срещи.
Аз от Пловдив не познавам нито една колежка по съдба,ако вие знаете -давайте я насам.
Хубав ден, макар и дъждовен!

# 101
Здравейте и от мен!
Аз май от месеци не съм писала, пропуснах дори разделянето на темите.
Този път с моят любим изживяваме раздялата доста тежко... живот и здраве до месец ще си е тук(слиза с месец по-рано).
Това е от мен!

# 102
  • Варна
Здравейте, момичета!

nioto, твоя мъж по корабите ли пътува?

Вале, неузнаваема си  имаш нов ник! Мама на фъстъче едва познах. Всички пролетно променени.
Ако искате идната събота да се видим.

Данче, ти се появи! Радвам се, че любимия се завръща по-рано и дано поседи повечко.
Трупай сили -много мина , мъничко остана. Това е любимият ми момент- посрещането.

На мен ми предстои най-гадния-изпращането. Днес започнахме да трупаме багаж и утре да отделя неща за куфара. На 9-ти вечерта пътува за София, на другия ден лети през Рим за Буенос Айрес. Ще е на що годе нов кораб в сравнение с всички останали на БМФ.
И да ви се похваля мъжът ми от този рейс е повишен на 3-ти механик.
Тази вечер сме с приятели на кръчма да купонясваме.

# 103
  • Варна
Вале, неузнаваема си  имаш нов ник! Мама на фъстъче едва познах. Всички пролетно променени.
Ако искате идната събота да се видим.

И да ви се похваля мъжът ми от този рейс е повишен на 3-ти механик.
Тази вечер сме с приятели на кръчма да купонясваме.

Е , сега вече и аз разбрах коя е мама на фъстъче  Joy
Може да организираме нещо за срещичка,стига да сме здрави сме на линия  Peace

Честито за повишението и купонясвайте здраво  Grinning

# 104
Да и той работи на кораби.

Общи условия

Активация на акаунт