Съпруги ,чиито мъже пътуват - 5

• 24 492
  • 247
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,ето ме и мен!Много време нямах нет,днес го пуснах и цял ден му се радвам LaughingПрочетох оттук-оттам,за да съм в час с темата.

# 106
За срещата ме бройте и мен.Само пишете къде и в колко часа.

# 107
Привет, момичета. Как сте, защо толкова малко пишете. Преди бяхте по-активни. Къде сте. Защо не пишете.
Много изостанахме. Вижте бабите как напредват, вече имат много нови заглавия, а ние стоим и не мърдаме нито сантим. newsm78 newsm78 Cry

# 108
Хайде да се уговорим за среща.Чакам предложения Hug.

# 109
Black See нали не сме тук, за да се състезаваме?!  Wink
Явно на никоя от нас не й се пише или всички са заети... знам ли?! Някои изпращат, други тръпнат в очакване...

# 110
Black See
 Някои изпращат, други тръпнат в очакване...
Аз съм от чакащите! За сега датата е 20 април и може за Велик ден да сме  в пълен състав. Не си спомням от кога не се е случвало!

# 111
  • Варна
Хайде да се уговорим за среща.Чакам предложения Hug.
Aз предлагам ,ако е топло да е на открито  Peace
примерно Хепи до ФК

# 112
Днес времето е чудесно.Само за разходка.Хайде за събота да се уговорим нещо.Дано е слънчево и тогава.

# 113
  • Brokenpromiseland
Момичета днес говорих със съпруга ми.Той потвърди, че на кораба има получена заповед от БМФ в която е упоменато, че смените на ЦЕЛИЯТ екипаж ще се извършват на 4(+/- 1) месец ...
 Laughing

# 114
Цитат
смените на ЦЕЛИЯТ екипаж ще се извършват на 4(+/- 1) месец
Е,браво.А за приватизацията каза ли ти.Вече е факт.Мъжа ми каза,че до 2 седмици германците ни завземат.Може и договори да се преподписват WhistlingА среща ще има ли?Кой ще идва?Вале,пиша на кюто.

# 115
  • Brokenpromiseland

Каза, че е имало телекс, в който е пишело, че приватизацията на БМФ е спряна от съда, защото на търг се е явила само една фирма...според съпруга ми и колегите му...приватизация скоро няма да има. (което мен незнам защо , но ме радва)
А за срещата на мен събота ми е неудобно, защото в този ден обикновено правим гости на свекърва ми...Отчитаме се веднъж седмично и не мога да се измъкна....за неделя смятам, че не би имало проблем.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 02:11 от мама_на_фъстъче

# 116
LaughingНа кафе в събота Wink.Е...и в неделя става Grinning.

# 117
Здравейте! Колежки по съдба, нови попълнения приемете ли?! Казвам се Нева и моя мъж също пътува. В Зодияк е. Имам син на 3 години и 4 месеца. Много съм заблята! Видях си лентичка и се поправям, че всъщност сина ми ен а3 години и 5 месеца!

# 118
  • Варна
Добре дошла hipi1  Hug

# 119
Добре дошла hipi1!
И моята половинка е в Zodiac  Wink

Общи условия

Активация на акаунт