АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 361
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро!

И аз като Велмар се боря с кафето и работния ден. На всичкото отгоре съм без кола и направо  Sick 100 часа пътувах до офиса.

И аз съм в кюпа с невръзването с нежната мама Simple Smile

# 16
Здравейте!
Блу, Пепър   bouquet!
Блу, аз отдавна преписах рецептата за чийзкейка, ама още не съм го правила  Peace. И мойта рецепта е подобна на тази, само че е без канела и само с крема сирене.
И моят мъж се стяга за пътуване. Отива на семинар в Банско до неделя. И много му завиждам, защото ще е в много хубав хотел с всички екстри и спа процедури  Crossing Arms. Тежко ми и горко с тия двамата палавници сама  Rolling Eyes. Дано поне времето се оправи, та да ги извеждам навън.
Момичета, днес моят любим баща има рожден ден. Почерпете се за негово здраве, защото много-много го обичам  Laughing.

Честита пролет!

# 17
adrianska, да ти е жив и здрав таткото!  bouquet
Лошото е, че обикновено спа процедурите не са включени към заниманията на семинара Mr. Green, а цените им са... #Crazy

Моето диване стана в 6 и аз вече съм сготвила, направих многгоо калоричен Японски сладкиш със сметана и сега сладко си похапвам с кафенцето. Само чакам да ми звъннат приятелчетата ни и изчезваме навън... Simple Smile

# 18
Ади, да ти е жив и здрав таткото Hug
За Банско - и аз завиждам на мъжа ти... Crazy.Искам и аз пък Crossing Arms.Решила съм идната седмица да  се поглезя- да видим дали ще стане Crazy

# 19
  • Някъде там...
Честита пролет!

adrianska да тие жив и здрав татито   bouquet

Айде ние се оправяме, че тук пекна слънчице  Heart Eyes

# 20
  • София
Привет!
Честит рожден ден на таткото на Адрианска! Да ви е жив и здрав, много да го радвате и уважавате!  Hug  bouquet Хубава дата е избрал да се роди  Wink Laughing
Навън е е*а си студа  Tired , хич не ми се излиза  Blush

# 21
Блу, Пепър,   bouquet !

Adrianska, честит рожден ден на татко ти!Да е жив и здрав!

И тук е студено, опитва се да пече слънце, ама...
Дано за събота и неделя се оправи, че се очертава да съм сама с Вики, поне да се разхождаме навън. Peace

# 22
  • София
Кристиана пиши ми на ЛС Hug

# 23
  • Бургас
Ади,Честит Рожден Ден на татко ти!  bouquet
Да ви е жив и здрав още толкова години,колкото навършва днес.

И при нас нещо се опитва да напече,ама то дойде време за сън,а след това вече  ще се е скрило.

# 24
  • варненка от София
Честита първа пролет и от нас!

ЧРД на таткото на Ади, много здраве му желая и много касмет, още много пъти да печелите джакпота  Money

Аз също искам да почерпя с тортичка за РД-то на зълва ми, днес чуква 30-те, ето отново от тортичката, която направих за нейно здраве:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&view=1&photo=193

Тук във Варна не е идеално лошо времето и ние бяхме на детски рожден ден, изкарахме чудесно. В неделя тръгваме за София и до сряда сме там, ще се радвам да се видим с младостката дружинка, а защо не и с други, Блу ако имаш време и желание ела да направим едно Кики рики  Blush

# 25
Като ви гледам кулинарните изпълнения и като ви чета, кой какво сготвил и с какво желание ми идват мисли от сорта, че от мен нищо не става  Sad. Не знам дали ще ме разбере някоя от вас, но аз съм толкова зле с готвенето, че понякога и пържените яйца не ми се получават. Обаче имам желание, а и много кратки срокове да се науча поне малко, затова започвам да пиша в едно тефтерче подробно рецептите на всички манджи, които ми се получат. Моля ви помогнете ми с някой простички рецепти, може и на ЛС ако се окажа единствената "с две леви ръце"! Като начало ще ви замоля за едни "задушени пресни картофки" и лесен кекс с плодове от компот, че имам много от малини. Преди време бях пробвала рецептите за кекс на Блу и Велмар от стара отчетна тема, но ми станаха като подметки  Cry. Публикувам молбата си тук, а не в готварския, защото там нещата са ужасно сложни.

# 26
РАлка, не с отчайвай скъпа- не си сама Hug.И аз си имам такова тефтерче Mr. Green Ако искаш мога другата седмица да ти пратя сборник със супер лесни рецепти накоито няма какво да им се сбърка(за такива пишман домакини кат отеб и мен Blushмежду другото  на мен май само тоз кекс ми се получава Joy
А после- може да  идем на някакъв кулинарен курс дружно Wink

МОмичета, аз най-вероятно няма да успея да се включа повече за тази седмица.След малко си тръгвам от работа , отивам да  взимам дзверо от ясла и да правя опити да събирам багажа за Плевен Crazy.Утре  по някое време ще пътуваме на там, а в неделя се връщаме.То  ще си остана в общи линии с пътуването, ама...и на това се радвам.като излизам от София 2 пъти в годината, това ми е малък празник Party
На вас желая  приятен уикенд Hug

# 27
  • София
Ади честит рожден ден на половинката ти   bouquet - много да се обичате и дълго дълго да му се радваш ( малко като за годишнина излезе поздравлението  Wink )

Ралка - аз обичам да готвя,  chef но откакто се появи Миташки на белия свят - нямам време за по-завъртяни неща, така че се принудих да правя простички ястия. Само, че винаги съм била по-голям фен на солените неща - тези фантазии дето ги творят Марулка и Блу - тц, не ги умея.

Та предлагам ти една рецепта  за картофи - но печени - ако те интересуват. Тъй като писа за пресни картофи, е още по-лесно, защото може и да не ги белиш. Та с две думи:
измиваш хубаво картофите, срязваш ги на две ( заедно с кожичката) или на повече ако са едри, слагаш ги в тавата и доливаш вода ( колкото да ги прикрие) малко олио и масло, сол, черен пипер и розмарин. Bon appetit  Laughing

# 28
Ади честит рожден ден на баща ти! И все такива късметлии да бъдете.  bouquet

И аз правя опити да събера багажа за пътуването довечера към нашите,но Тони отказа да заспи. Сега се надявам да издържа психически на мрънканията му и подле да заспи в колата. А за нощта може и да го оставя на  баба му да се приспиват. Wink
Пожелавам ви приятни почивни дни и хубаво време за разходки. Hug

# 29
  • София
Ralka другото просто нещо - сваряваш картофките. Нарязваш ги на кубчета, запържваш в масло, като ги поръсваш сол и малко черен пипер. Преди сервиране слагаш копърче. И си готова.  bouquet

Довечера като се прибера ще ти пусна на ЛС една рецепта за един супер лесен сладкиш с плодове - мама го правеше много често.

Общи условия

Активация на акаунт