И аз като Велмар се боря с кафето и работния ден. На всичкото отгоре съм без кола и направо
100 часа пътувах до офиса. И аз съм в кюпа с невръзването с нежната мама
!
. И мойта рецепта е подобна на тази, само че е без канела и само с крема сирене.
. Тежко ми и горко с тия двамата палавници сама 

. Не знам дали ще ме разбере някоя от вас, но аз съм толкова зле с готвенето, че понякога и пържените яйца не ми се получават. Обаче имам желание, а и много кратки срокове да се науча поне малко, затова започвам да пиша в едно тефтерче подробно рецептите на всички манджи, които ми се получат. Моля ви помогнете ми с някой простички рецепти, може и на ЛС ако се окажа единствената "с две леви ръце"! Като начало ще ви замоля за едни "задушени пресни картофки" и лесен кекс с плодове от компот, че имам много от малини. Преди време бях пробвала рецептите за кекс на Блу и Велмар от стара отчетна тема, но ми станаха като подметки
. Публикувам молбата си тук, а не в готварския, защото там нещата са ужасно сложни.
.И аз си имам такова тефтерче
) между другото на мен май само тоз кекс ми се получава

.Утре по някое време ще пътуваме на там, а в неделя се връщаме.То ще си остана в общи линии с пътуването, ама...и на това се радвам.като излизам от София 2 пъти в годината, това ми е малък празник 
- много да се обичате и дълго дълго да му се радваш ( малко като за годишнина излезе поздравлението
)
но откакто се появи Миташки на белия свят - нямам време за по-завъртяни неща, така че се принудих да правя простички ястия. Само, че винаги съм била по-голям фен на солените неща - тези фантазии дето ги творят Марулка и Блу - тц, не ги умея.