АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 354
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Elwing , да ти е жива и здрава!    bouquet
Марулка, пожелавам ви успех!  Hug

# 271
Elwing, честит рожден ден на майчето ти . Да е жива и здрава и щастлива, особено много покрай вас
Марулка, успех  Peace! Ще се радвам на една хубава новина, идваща от към вашето семейство  Hug.

# 272
Май понаваксах с четенето. Леле - цели две теми и половина съм пропуснала - много сте активни.
На патерица да честитя всички пропуснати рождени и имени дни, баба Марта, 8-ми март, о, боже, само месец и малко ме нямаше  hahaha
И без патерица да честитя юбилея на майката на Елфче. Радвам се, че и Ивчо е по-добре.
Митето за сега не говори смислено /не че не се опитва, ама всичките му изречения от по пет-шест думи имат следния вид "Мамо, абъдамъта такъма, манъма пама гъбке"
Моля поназнайващите чужди езици да помагат. За сметка на това пее и то по мелодия /за сега издокарва само мелодията на мила моя мамо, зайченцето бяло и у дома часовник трака/, но пък кавърите му са все с авторски текст. Текста е еднообразен /бедна му е фантазията  Laughing Навсякъде се пее "тате, тате тате"

Кайли, какво сега, хем ти е добре, хем ти е зле. Ми то не може две хубавини - възползвай се пълноценно от отсъствието на малчо, за да си починеш и да се заредиш с енергия.
Марулка, успех в начинанието и да се похвалиш.
Нана, аз все си мислех, че вожда на червенокожите живее у нас  newsm78

Още имам да пиша, ама на другото включване.

# 273
Здравейте Laughing
 Да драсна и аз някой ред,че все не остава време Rolling Eyes
 Гледам снимките и малеее,колко са пораснали дечицата и много сладки стават пу...пу...
Елфче да ти е здрава и щастлива твоята мама!
marulka_s хайде,чакаме те в отбора Laughing Peace
 Иначе и Наско е сополив,но аман от тези сополи Twisted Evil.Един ден ги няма на другия текват,вече чакам да си минат сами.
  Еми    то забравих какво щях да пиша още,Наско се събуди и ми си изпариха мислите Embarassed
 Лека вечер от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
  • софия
Днес взех мокри кърпи на Сано,за бебка и ще докладвам дали стават  Grinning!
Лека нощ  Hug!

# 275
Здравейте  Hug
Аз пак изоставам с писането, ама ме подхвана лудницата  Crazy Не успях обаче да се стърпя и да пожелая много успех на Марулка  Hug Hug  Hug Ще чакам с нетърпение прекрасната новина  Heart Eyes
Не мога да пропусна да поздравя и бабата на Ивчо   bouquet Много здраве и радости от любимите й хора й желая!

Дани, много са готини тези стикери  Peace А ако знаеш какво лудо търсене пада на спрея, дето пропуснах да ти поръчам  ooooh! Ама никъде го няма  Sad  Hug

Много бързичко да оздравяват всичките ни болнички  Hug

Сигурно много неща пропускам, ама ще ме извините  Embarassed

# 276
Здравейте, муцки! И ние сме в отбора на болните  Sad, то като гледам здраво дете не остана в тази тема  Sad. Два дни мъкна Стефчо до педиатъра и все не уцелваме смяната му, нали 31 и 1-ви са поредни нечетни дати, ама кой да се сети. Днес най-после го прегледаха и резултата силно зачервено гърло, температура и не съвсем чисти гърдички, а то детето никакви признаци на болест не даваше освен лошата кашлица. Сега е на АБ и хиляда други лекарства. Питах педката за Пулмекс бебе, който си купих заради Валката още миналата година и тя каза че е много добро, но първо да тествам малко на китката на ръчичката за 12 часа. Имам проблем с меренето на Т, по никакъв повод не дава да го доближа с живачния термометър, а за съжаление не мога да го надвия сама  Embarassed, много е силен когато се инати. Някой има ли инфраред термометър или такъв за ухо, чело и др., който показва верни стойности?

Елфче, да ти е жива и здрава мамата   bouquet!
Марулче, чакаме радостните вести   bouquet.
Дани, добре дошли на софийска земя с Найа.

Бързо оздравяване на всички болници!

# 277
Елфче ,честит рожден ден на майка ти още дълги години да е с вас и да ви обича и подкрепя !А ти да я зарадваш с още внуци  Mr. Green

Марулче успех в начинанието ! Peace
Кайли ако знаеш как ти завиждам,искам и аз два три дни без деца  Blush
Дани съжалявам ако ми се сърдиш .че Ели е заразила Найа , Rolling Eyes не съм го искала.

Ралка и аз съм в същото положение ,казаха ми в дупето  Sick,най точно било  Rolling Eyes

Блан  Hug аз и без друго се срещам с вас в нета ,ако не размислите за едно гости Simple Smile ,така че разлика няма да има ,само ще пиша от друг град,а и мисля да си идваме все пак от време на време.Пък и като Пепи поиска Нинтендо кой ще ти го прати с 50 % off  Wink Heart Eyes

# 278
  • София
Здравейте  Hug
И Марти е болен  Sad Кашля много, пие някакъв сироп вече 10 дни, педито изписа и друг и вместо да се подобрява, той тази сутрин вдигна и температура. Сега пак ще й звъня на педката да видим какво ще каже и ще търся консултация с друг лекар.
Ралка, и на мен ми е трудно да му меря температурата, пускам му Бейби Айнщайн или изчаквам рекламите по ТВ и тогава. Мислех да купувам термометър за челцето или за ушето, но се отказах, защото са скъпи, пък никой не гарантира точно измерване. А за в дупето- не ми дава от много време. Пищи, върти се и аз спрях да го тормозя.

# 279
 Tired И ние в отбора на болните. Отново  ooooh!
Червено гърло, кашлица, вчера и температура вдигна. Едвам го удържах да стигне стълбчето до 38,5  ooooh!
Страшна е борба с този термометър...
Mama_Galia_66, тук сме цял отбор индиански майки. Много назад в темите бях писала, че таткото още преди раждането кръсти варварина Винету, та така и откара... Половината ни приятели говорят за него като за Винету Mr. Green
marulka_s, разчувствах се с тези твои думи за фолиева киселина. И ми стана мило... Успех в бебеправенето  Peace Чакаме новини, че Шушелия ще става кака!
Една от първите съзнателни думи на Виктор беше НЕ, а следващата НАМА!
Поне от месец е хубаво НЯМА, без капка съмнение съм за точното значение на думата  Crazy
Днес нашата баба /моята свекърва/ става на 60 г. Да ни е жива и здрава жената...  Малко е рано за пиене, ама...  cheers

Много криво ми става като се сетя, че Виктор няма да помни свекъра, който почина миналия декември  Confused

# 280
  • софия
Марги,как може изобщо да си помислиш,че ще ми мине такава нелепа мисъл  Shocked!Найа си ги влачи тези сополи още от Благоявление.Спомням си,защото иначе бях решила на тази дата да и дупча ушите.Прегръдки на Ели и бързо оздравяване на всички ви  Grinning Hug!
Не помня какво щях да пиша,освен че кърпичките на Сано са много готини и са по-големи и по-дебели от на Памперс и Хъгис  Peace!
Вст,наш'те приятели сигурно ще дойдат до 2 седмици и ще ги помоля да донесат,ако до тогава не си намерила  Peace Heart Eyes!

# 281
  • София
Ralka опитай с рекламите, с тях стават чудеса. Аз баламосвам Яна да види дали ще дадат кучето или рибката , които много обича

(от рекламите на Germanos и 2be)  и успявам да й изрежа ноктите Laughing иначе е мисия невъзможна

elwing мерси  Hug Яна си облича пижамата . Да е жива и здрава майка ти   bouquet

В понеделник ни сложиха  ДТК и Полио и сега Яна само като види памуче и започва да вика "ох-ох гатовоо" и да плаче

А е много смешна напоследък, голям телеман е особено на рекламите и ако застане  някой пред екрана " Пълечи , пази се  тати (или мамо)

гъледа " Laughing много ми е смешно като ми каже " Пази се мамо !".

А вчера отива при татко си и приготвила лист и химикал казва "тати, сува-сува",а той "ооо, не ми се рисува " и си отваря вестника, но малката

не се отказа и с "Моля те, тати !"(настоятелно като "няма") си постигна своето Joy

# 282
  • София
Последната фраза , която е усвоила е "гладна съм" Shocked от снощи я използва Laughing все гладно го държа това дете.

# 283
  • София
Привет!
Благодаря ви за милите пожелания и красивите букети!  Heart Eyes Hug
Честит рожден ден днес на бабата на Виктор! Да е жива и здрава и много да ви слуша!  bouquet  bouquet  bouquet
Марулка, успех! Чакаме хубавите новини!  Hug  bouquet
Много болнички  Sad , бързо да се оправяте! Т меря с биберон, не знам колко е точен  Rolling Eyes
Ивчо пък е със зверски подсечено дупе, направо кръв пуска като го бърша  Cry , реве и вика "Мама, мама" . И се стяга да не ака, че го боли. Аман вече от неговото проблемно дупе.  Tired Измъчи се детенцето.
Иначе снощи ни изненада с големия си мерак да играе хоро, Анди, май ще го записвам при вас.  Laughing
Много са ви приказливи сладурите, аз на Иво нищо не му разбирам, говори на някакъв далечно-източен език.  Laughing
Не помня какво друго коментирахте.  Blush

# 284
  • варненка от София
И Шушата беше с адски подсечено дупе, за което съм виновна аз. Нямаше от къде да купя Хъгис когато отивахме на Шкорпиловци и взех от новите Памперси слип енд плей. Рекох си малко са и бързо ще свършат, докато взема Хъгиса.
В резултат на тези чудесии с лайка, дупенцето на Шушел стана на огромни плюски, а пеперудата й беше като драна, пищеше и викаше паиии, паииии, ного паииии Cry.

Не знам как ги полвате тези пелени, колкото пъти съм слагала от тях, толкова пъти е била с проблеми, но този път беше върха #Crazy.
Сега сме си на нашите пелени и вече няма ядове, само на пеперудката й има още белези.
Излях си го, сетих се покрай Ивчо на Елфчето. Дано бързо се оправи детенце, че направо е кошмарно, такова нещо за първи път изживях.

Общи условия

Активация на акаунт