Марулка, пожелавам ви успех!

Не успях обаче да се стърпя и да пожелая много успех на Марулка
Ще чакам с нетърпение прекрасната новина 
Много здраве и радости от любимите й хора й желая!
А ако знаеш какво лудо търсене пада на спрея, дето пропуснах да ти поръчам
Ама никъде го няма

, то като гледам здраво дете не остана в тази тема
. Два дни мъкна Стефчо до педиатъра и все не уцелваме смяната му, нали 31 и 1-ви са поредни нечетни дати, ама кой да се сети. Днес най-после го прегледаха и резултата силно зачервено гърло, температура и не съвсем чисти гърдички, а то детето никакви признаци на болест не даваше освен лошата кашлица. Сега е на АБ и хиляда други лекарства. Питах педката за Пулмекс бебе, който си купих заради Валката още миналата година и тя каза че е много добро, но първо да тествам малко на китката на ръчичката за 12 часа. Имам проблем с меренето на Т, по никакъв повод не дава да го доближа с живачния термометър, а за съжаление не мога да го надвия сама
!
.

,най точно било
аз и без друго се срещам с вас в нета ,ако не размислите за едно гости
,така че разлика няма да има ,само ще пиша от друг град,а и мисля да си идваме все пак от време на време.Пък и като Пепи поиска Нинтендо кой ще ти го прати с 50 % off

Кашля много, пие някакъв сироп вече 10 дни, педито изписа и друг и вместо да се подобрява, той тази сутрин вдигна и температура. Сега пак ще й звъня на педката да видим какво ще каже и ще търся консултация с друг лекар.
И ние в отбора на болните. Отново 

Чакаме новини, че Шушелия ще става кака!

!
!
!
Яна си облича пижамата . Да е жива и здрава майка ти 

, бързо да се оправяте! Т меря с биберон, не знам колко е точен
, реве и вика "Мама, мама" . И се стяга да не ака, че го боли. Аман вече от неговото проблемно дупе.
Измъчи се детенцето.
.
.