И аз не мога да правя такива красоти, споко, не си единствена Забравих май да ви кажа за мнението на Ивчо относно грима на Фънки, ако сте гледали Мюзик Айдъл в понеделник - сочи го и вика "акан, акан"
(така нарича мръсните неща)
И аз не мога да правя такива красоти, споко, не си единствена
(така нарича мръсните неща)

Направила си прекрасна торта и ти! 

Elen@, страхотна торта
!
.
дано бързичко се оправи малката принцеса. Само гледайте да не се обезводни.
)
....надявам се да не е било за дълго. Тук в центъра едно слънчице се е показало, дано за по-дълго и да огрее навсякъде - за разходки
Много сте мили
Дайте да видим сега и вашите слънчица ,че снимките в албума вече 5 пъти ги разгледах ,чакам нови 

Да е жива и здрава майка ти 
Ние вземаме нашия бати по-бързо, защото се возим на колело 
Между другото, Ади какво стана с вашите халки, намерихте ли ги все пак или се радвате на новите 
Почна да пищи, едно, че го е заболяло и друго, че е много срахлив. Скочих да видя какво става и видях, че си е цепнал малко челото точно над веждата. Помислих, че може и окото да е, защото той беше размазал кръв навсякъде. Промих раната и видях, че не нищо страшно и сложих лепенка. Аз съм сравнително спокойна в такива случаи и успявам да се мобилизирам. Странното в случая е, че снощи точно това сънувах, но по-подробно и по-страшно. Сънувах, че се налага да ходим до Пирогов да го шият , че нямам кола и търся такси, и че там няма кой да обърне внимание на детето ми
.
Никога не ми се е случвало подобно нещо, а не ми харесва идеята да усещам нещо лошо
. А, старите ни халки, явно са потънали в дън земя. Изобщо не ги търся вече, ако са вкъщи ще се появят
.
. Добре, че не е сериозно.
, и кумата
...тъй като не я намериха, бяха на път да поръчат нова, ама се забавиха, тъй като халките не са поръчвани в София, няколко седмици по-късно кумът ми се спънал в кантарчето и то издрънчало странно - така открили тайника на сина им ( тогава на година и половина) - имало пролука зад стъклената част и индикатора и там Жожо ( сина ми ) си събирал разни неща, включително и халката