АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 393
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Марго, много е сладка Еличка!  Hug И аз не мога да правя такива красоти, споко, не си единствена  Mr. Green
Забравих май да ви кажа за мнението на Ивчо относно грима на Фънки, ако сте гледали Мюзик Айдъл в понеделник - сочи го и вика "акан, акан"  Joy Joy (така нарича мръсните неща)  Laughing Същото е и с брадатите мъже, ще вземе да ме изложи някъде, като нарече някой по този начин - мисли си, че са изцапани  Crazy Blush Embarassed hahaha

# 151
Честит Рожден Ден на kabzimalka и от мен!   bouquet Hug
elen@, да ти е жива и здрава мамата!
  bouquet Направила си прекрасна торта и ти!   bouquet

Али в момента спинка и аз качих на бързо 3-ри песничките които харесвам, едната от които обещах на Гвендолин  Hug
Може да си ги дръпнете от тук:

Патешка История
Оранджева песен
Вълкът и седемте козлета

Линковете ще бъдат активни 120 часа.

Благодаря ви за пореден път! И се радвам, че ви има!   bouquet   bouquet  bouquet

# 152
Честит рожден ден на kabzimalka! Да е жива и здрава и много щастлива!   bouquet   bouquet   bouquet  newsm67
Честит РД на патерици и на мамчето на elen@! Жива и здрава да е, да се радва на много внуци!   bouquet Elen@, страхотна торта  Peace!
Валка, надявам се вируса да премине бързо. Аз съм много доволна от Натриевия цитрат - сироп, в него има и глюкоза. Винаги много ни е помагал. И сега поне една седмица още, карайте само на лечебната Хумана. Дано се оправи малката сладурка, че представям си какво й е  Tired  Hug.
Гвендолин и аз имам спомени от толкова хубави мигове на село. Толкова деца сме се събирали и така хубаво сме лудеели, че имаше един период, в който бях сърдита на нашите, защото не ме оставяха да живея там  Rolling Eyes.
Марго и Сашко много обича да бута на кака си количките. Но, той е обратно на Еличка, като я подкара и не мога да го стигна. Тича, като "луд"  Laughing.

# 153
Val_Stef

Hug Благодаря ти!

# 154
  • София
Вал -  Hug дано бързичко се оправи малката принцеса. Само гледайте да не се обезводни.

Елен - честит РД на патерици на майка ти - да е жива и здрава   bouquet

Мама Марго не си сама - и аз се присъединявам към неможещите ( ама само за сладките неща, солените ги докарвам  Wink  )

Гвендолин - хубаво е на село и особено в такова като вашето и се радвам, че все още са се съхранили такива села ( но и аз споделям мнението, че и селата се промениха вече, и там май бедността най-много си личи ( че то от земеделие вече трудно се живее) и за съжаление завистта и там е свила гнездо в сърцата на доста хора - казвам го от опит...и ние лятото ходим в нашата селска къща, майка ми по цяло лято седи там и Миташки ще го пращаме от време на време и той селянче да го раздава  Laughing)

Леле, сутринта при нас един сняг като беше почнал да вали  ooooh! ....надявам се да не е било за дълго. Тук в центъра едно слънчице се е показало, дано за по-дълго и да огрее навсякъде - за разходки

# 155
  • Бургас
Честит Рожден Ден на патерица на бащата на Марулка и на майката на елен@!Да са ви живи и здрави още дълги години.

елен@,страхотна торта.

Валка,дано Ая бързо се оправи.

Мама Марго,много сладка Еличка на снимките.

Честит Рожден Ден на кабзималка! 
  bouquet

# 156
  • София
Честит рожден ден на Кабзималка   bouquet

Много сладка е Еличка на снимките, пу пу  Laughing

# 157
  • Бургас
Гвендолин,аз съм изкарала детството си на село,пък и не само детството.Ходих до доста голяма.Помня,че дойде ли ваканция и аз съм там.От първия до последния ден.И съм си мечтала да живея там,тъй като там имах страшно много приятели и ми беше страхотно.Сега понякога ми се ще да отидем и да стоим няколко дни,но вече всичко е различно и незнам дали ще издържа.

# 158
Благодаря  Blush Blush Blush Много сте мили  Heart Eyes Дайте да видим сега и вашите слънчица ,че снимките в албума вече 5 пъти ги разгледах ,чакам нови  Blush
Елфче много се смях ,ами право си е детето той си беше изцапан  hahaha
Радвам се че не съм сама ,лошото е че нещо и соленото напоследък не ми се получава ,добре че има салати вече,да спася положението  Embarassed
adrianska Сашко може да участва в съзтезание за млади татковци  Laughing,Елица пък спира 10 пъти ,бебето оправя ,до всеки магазин се спира ,какво да ви кажа ,шопинга е в кръвта и  Mr. Green

# 159
Здравейте  Hug
Валка, дано бързо се оправи малката! Вземете и от разтвора, който е против обезводняване.
Марулка, да ти е жив и здрав таткото! Моята майка вчера имаше рожден ден, почерпете се за нейно здраве с тортата, която й приготвих   chef

Нямам думи, Елена, тортата ти е красота. Много пролетна и много свежа Peace Да е жива и здрава майка ти  bouquet
МамаМарго, и аз съм при тези дето не умеят да правят торти Embarassed А Еличка е прекрасна малка госпожица Hug Ние вземаме нашия бати по-бързо, защото се возим на колело Wink
Ира, браво за обицата Peace Между другото, Ади какво стана с вашите халки, намерихте ли ги все пак или се радвате на новите newsm78

На нас ни се случи нещо странно днес Confused Влади сутринта нещо не внимаваше и вместо да мине през вратата уцели ръба на стената Sad Почна да пищи, едно, че го е заболяло и друго, че е много срахлив. Скочих да видя какво става и видях, че си е цепнал малко челото точно над веждата. Помислих, че може и окото да е, защото той беше размазал кръв навсякъде. Промих раната и видях, че не нищо страшно и сложих лепенка. Аз съм сравнително спокойна в такива случаи и успявам да се мобилизирам. Странното в случая е, че снощи точно това сънувах, но по-подробно и по-страшно. Сънувах, че се налага да ходим до Пирогов да го шият , че нямам кола и търся такси, и че там няма кой да обърне внимание на детето ми #Crazy .
Обаче като мина малко време и се изплаших, дали пък аз не съм предизвикала това newsm78 Никога не ми се е случвало подобно нещо, а не ми харесва идеята да усещам нещо лошо Cry

# 160
Бени едва ли можеш да предизвикаш подобно нещо ,по скоро интуиция, че може би нещо ще се случи,важното е че не е сериозно,нали знаеш приказката :"да не ти се случва това ,което си  мисли майка ти" ,майките винаги се тревожат повече ,съдба  Wink

# 161
Irra, къде намери обецата?
Албена, важното е, че се е разминал с лека раничка. Наистина е майчина интуиция. Аз например, съм забелязала, че като започне да ми мърда клепача на едното око, някой се разболява. Съвсем сериозно ви говоря   Rolling Eyes. А, старите ни халки, явно са потънали в дън земя. Изобщо не ги търся вече, ако са вкъщи ще се появят  Peace.

# 162
  • София
Албенче - и аз мисля, че е майчина интуиция Hug. Добре, че не е сериозно.

Ади, сега при напомнянето за халките се сетих за една история с нашите кумове - кумът ми си загуби халката точно около една командировка....  Joy, и кумата  #2gunfire...тъй като не я намериха, бяха на път да поръчат нова, ама се забавиха, тъй като халките не са поръчвани в София, няколко седмици по-късно кумът ми се спънал в кантарчето и то издрънчало странно - така открили тайника на сина им ( тогава на година и половина) - имало пролука зад стъклената част и индикатора и там Жожо ( сина ми ) си събирал разни неща, включително и халката  Laughing
Прибрано дете, нали  Laughing

# 163
Валка, от снощи съм затърсила рецептата на Стефчо с/у този вирус и чак сега я открих. Пиша ти я в случай, че не са отшумели симптомите, защото при Стефчо помогна бързо.
Degan - за спиране на повръщането /не съм давала/
Espumisan-L - 3х20-25 капки в малко вода за 3-4 дни - успокоява стомаха
Hydrasec sach - 2х1 прахче против разстройство
7UP разгазиран се добавя по малко във водата за пиене, съдържа натриев цитрат

За храна: бананова каша, пюре банани, банан с ябълка /Стефчо е бил на 11 мес. тогава/.

Според лекаря, след като спре повръщането първо трябва да се успокои стомахчето с Еспумизана и натриевия цитрит и след това да се захранва.
Айде чакам добри новини от Али!

# 164
Ралка, направо съм трогната мерси много!   bouquet
Тя иначе е видимо по добре - да не казвам голяма дума, пу-пу не е и повръщала от сутринта след като писах тук. В 13 изпи 50 мл. от Хуманата /все е нещо/ Дадох и Ентерола и Сулфагванидина не е и акала повече...дано да сме го овладели! Пу-пу!

Пак мерси на всички, че ни мислите и толкова много помагате!   bouquet Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 15:39 от val_stef

Общи условия

Активация на акаунт