Отговори
# 210
Здравейте мили мами!
Нека се регистрирам и аз най-после при вас.
Вече влязох в 15г.с., но до сега ме беше страх да повярвам ...

# 211
Здравей Борина добре дошла   bouquet и разкажи нещо повече за теб

# 212
Честит празник, майчета!  bouquet

Нещо за развеселяване - ако не знаете как се ползва крем против подсичане....

borina, дай дата на термин, кое поредно дете ще ти е, за да включа в списъка.

# 213
Елс много е готин Стени и добре борави с козметиката

# 214
Привет, Боряна!
То и аз скоро се включих, че ми е трудно още да повярвам  bouquet
Абре, мили мами, аз за 14 /почти 15/ седмици съм качила мах. 2 килца, като по принцип лесно си качвам. Само мога да се радвам, нали, ама да не почна да изоставам с пълнеенето?  Thinking странна работа. Вече ставам нетърпелива да отида при док в четвъртък да каже дали всичко е наред.

# 215
Мерилнка естествено че всичко е ок качването е индивидуално при всички нямаш повод за притеснение даже има жени който тслябват  newsm51

# 216
Софи, аз съм за легло и количка НЕ Чиполино.
Виж това http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3908 Количката е страхотна и с едно чувалче си решаваш проблема за зимата. Комшийката ми я кара вече 2.5 години и сяда в нея по площадките. Синът й е 18 кг. и количката не е мръднала, а те пътуват като за световно и я сгъват нон-стоп в багажника.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2829
Тази също е добър избор. А можеш да разгледаш в сайта на Кикиморско царство имат добри марки на прилични цени. Тези новите, които вкарват Cosatto за тях също има добри отзиви. Но наистина Чиполино, Бертони, Мони, Канаро, не са най-добрия възможен вариант Confused

# 217
els, ти не знаеше ли, че така се борави с козметиката Wink

Борина, Мерлинката
, добре дошли   bouquet

# 218
Благодаря, Рени, Софи   bouquet newsm44

# 219
Софи, аз съм за легло и количка НЕ Чиполино.
Виж това http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3908 Количката е страхотна и с едно чувалче си решаваш проблема за зимата. Комшийката ми я кара вече 2.5 години и сяда в нея по площадките. Синът й е 18 кг. и количката не е мръднала, а те пътуват като за световно и я сгъват нон-стоп в багажника.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2829
Тази също е добър избор. А можеш да разгледаш в сайта на Кикиморско царство имат добри марки на прилични цени. Тези новите, които вкарват Cosatto за тях също има добри отзиви. Но наистина Чиполино, Бертони, Мони, Канаро, не са най-добрия възможен вариант Confused

мн са хубави и двата модела, Асенце, ма са ми скъпи  Sad
ше разгледам хубаво сайта на Кикиморско цаство

# 220
Софи1914, ако искаш легло, което да ползвате дълго време, ти препоръчвам това. Нашето е такова, само че друга марка, и съм много доволна. Първо го ползваш във варианта като на картинката - бебешко легло-люлка. Мехнизма за люлеене може и да се застопорява. После като стане детето на 2-3 години, махаш кошарката, сваляш шкафчето на земята и си имаш едно стандартно легло. Друг практичен вариант е сгъваемата кошара - лека е, можеш да си я дърпаш от стая в стая, незаменима при пътуване и е евтина освен това. Обаче към 2-2,5г. ще трябва да мислиш за друго легло.

# 221
Софи, а това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 1/products_id/720
Много е добра също. Много майки от форума са доволни и си ги хвалят. А тази е от миналогодишната колекция и е намалена, което е прекрасно. Аз си падам по тъмносини колички. Страст са ми. Не се мърлят и се поддържат лесно.

# 222
Привет мацки!
Днес съм на доктор и съм въодушевена и в очакване дали ще се види какво е или не. Днес ще ми назначат и дата за амниоцинтезата. Аз категорично отказах другите изследвания - само с изчисления не ми се борави, искам сигурност. Тия хилядни,стотни и не знам какви си вероятности няма да ме стоплят. Дори измерване на нухеалната гънка не правих, защото при нас не се поема от касата, а и не дава голям процент сигурност според докторите.
Асе, страхотен избор. Имах Дидимос за малкия, но го продадох, сега съм в процес на търсене на друг. Ако искаш да ти намеря?
Аз ще си карам със старата количка - по-евтин вариант на Хартан, комбинирана е, имам си зимен чувал и дъждобран, което за мен беше много важно. Гледайте да си намерите такива екстри, особено софиянки.

# 223
els, ние на такова легло сме се спрели принципно
ма се чудех има ли го венге  newsm78

Асенце, тази количка е мн хубава и цената й е добра

а мнението ви за слинга какво е? от кенгуру се отказах, че било неудобно

Вечерница, как ги намираш тез колички, че ме заинтригува?

а що се касае до хилядите изследвания, съм съгласна с Асенцето, че се спекулира! не съм ги правила, освен тези, които д-рката не ми каже да направя! всичко е божа работа! дано всички сме ок!!!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:59 от софи1914

# 224
Момичета, моля помогнете ми. Не спах добре и сега ме мъчи страшно главоболие. Какво мога да взема? Притеснявам се, че ако не взема мерки, става мигрено подобен пристъп. А и съм на работа, едвам гледам в мониторът  Sad

Общи условия

Активация на акаунт