Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 249
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
Не е съвсем изключено  Grinning А на 27-ми хич няма да имаш време, така ли?

# 121
  • София, център
Ха, Рали, една моя колежка си купиха миналата година вила на Равнище, т.е. стара селска къща, която ремонтираха. Било приказно.

Абе датите за срещата кой месец са  newsm78

# 122
Април.
Така мисля.
Рали, забравих да ти пиша, според мен,пробвайте на градина, дано намерите частна и дано му хареса.Той сам ще си покаже как му е по-добре Hug.

# 123
  • София

Принципно за май се коментира, но ако има желаещи, може и този месец да се съберем. Има да наваксваме;)

Или поне децата на Зоологическата да заведем.

# 124
  • София, център
Сети, ако са за април, то баш по Великден, бе  newsm78

# 125
Аз мислех, че за април, а вие коментирате за далечното бъдеще  Joy
Ние нали ще пътуваме до Ботевград по празниците през Сф, затова казах, че не е изключено да ударим с Хотчето по едно...кафе  Hug Grinning ,месец май ми е далече за планове  Mr. Green.

# 126
  • някъде ... тук ...
Мен не ме бройте за през съботите и неделите. По Великден-Гергьовден ще се пренасяме. Решихме го, за да използваме баща ми. Оказа се, че никой не ще да вземе поръчка за рязане и кантоване на пдч преди Гергьовден. Ще си поживеем малко на наколни начала.
Не разбрах -  за през май, за през април newsm78
Май месец рождените и именните дни са ми пред ден у нас, че и на сватба сме Crazy ooooh!

Уф, разбирайте се както решите, ако мога нещо да направя и да дойда, ще свирна.

Поздрави Hug

# 127
# 128
 лЕЛЕ, как сте се разписали........... Rolling Eyes сопли се времето и вие плъпнахте из форума....браво, браво......

Хот, да се чуем за Великден, да пием по кафе, а ?

Аз утре, т.е. днес заминавам за Девин (служебно), та Цветница ще я захване като се върна следобед ( горкото ми гардже, без мама ще е на Цветница)  Cry Sad

Кат се прибера, здраве и живот, ще почерпя за здраве................

Рали - аз съм за детска!

Ели, и на мен ми трябва проект за кухня, плийззззз, дай твоя наготово  Confused Embarassed Crazy

# 129
  • София
Я какво сте се разписали всичките  Party,чак да не повярва човек.Какво ви става? newsm78
Прилича ми на бременния и бебешкия период...да няма някоя нова бъдеща мама,бързо да признава.
Повече ще пиша друг път...приятни почивни дни!

# 130

Отдавна сме в периода на измисления приказен свят където рибите могат да са листа по дърветата, жабите ядат дъги и кучетата са планини.
Едно от любимите ястия на Нати е фетучини-алфредо. Реших да заменя фетучини със спагети - вкуса е един и същ. Реакцията не беше кой знае колко въодушевена и решихме, че спагетите са червеи, които докато се опиташ да ги сдъвчеш и хоп по гърлото, надолу към стомаха. Тази седмица "червеи за обяд", миналата седмица пак "червеи" за обяд и днес детето ми каза -

"No more червеи, дай гущерите!"

фетучините са по широки и плоски и тя с какво да ги асимилира освен с малкия плосък гущер gecco,')

Честита Цветница на всички! Ухание на цветя да се носи в душите ви!

На мацките от е-маила - другата сед. ще пиша!

# 131
Да почерпя за Калина:

# 132
Честит празник на всички, които имат повод днес!   bouquet

за Калинка-Малинка - специално

# 133
  • Sofia
Честит празник на всички именници и всички дами, нали сме цветя! Blush
А на Калина - много да радва родителите си и всичките й мечти да станат реалност!

# 134
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНЯЦИТЕ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СПЕЦИАЛНО НА КАЛИНА! Мило детенце, да си носиш със здраве и късмет хубавото име. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт