Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 249
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честито на всички, които празнуваха вчера! Да носите със здраве прекрасните си имена   bouquet И специално на чаровницата Калина - да е много здрава и усмихната!

Хот, да се чуем за Великден, да пием по кафе, а ?
Но проблемо  Peace Само си метни новия номер на лични (нали си беше загубила телефона или нещо такова  newsm78)

Сети, ти кога ще минаваш през София?

# 136
Сети, ти кога ще минаваш през София?
Вчера  Mr. Green .

Да са ни живи и здрави всички празнували Имен Ден  bouquet!
Да е все такава чаровница Калина  Heart Eyes !

Хотче, вчера ходихме до Джъмбо, че ми беше любопитно.
Иначе около 26-27-28 ми април /още го мислим/ ще минаваме маршрут Кн-през СФ-спирка Ботевград за разтоварване  Mr. Green , оставане 1 ден и после Сф и Бургас.И ах морето за два дни  Grinning .Това са ни празнично-пътешественическите планове.
За Джъмбото-много ми харесаха бебешките дрешки  Crazy , Иле ако идвате към Сф може да погледнеш.Цените са страхотни и на играчките.Чикомобила за прохождене го взехме за около 85лв., а там е 60-65  Money .
Що така се заглеждам по бебешки неща нИзнам, май ми тиктака биологичния часовник  ku-ku
Чаоооо, обичам ви много, обичайте се и вие  Heart Eyes

# 137
  • София
Честито на вички именици!  bouquet

Сети-и-и къв биологичен часовник,кви пет лева? Heart Eyes

# 138
Миии, тиктака, честно, чувам го...
тик-так, тик-так, вто-ро, вто-ро, тик-так, пак-пак... Joy
 Hug Blush

# 139
  • София
Миии, тиктака, честно, чувам го...
тик-так, тик-так, вто-ро, вто-ро, тик-так, пак-пак... Joy
 Hug Blush
Ми айде Hug Време е да смениш втората лентичка с друга;)

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 15:32 от Хот Ели

# 140
  • София, център
Честита Цветница и от мен момичета!

# 141
  • София, център
Ку - ку

# 142
# 143
  • София
Ау, нищо не сте писали. Аз тъкмо се приготвих да чета  Popcorn

Около нас нищо интересно, само готини лафове на Еммата.

Да се похваля - купих си велоергометър, добавка към борбата с кг  newsm39 Заинатила съм се, трябва да успея!!!

Цунки  Heart Eyes

Утре ще пусна снимки на Емма.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 17:53 от Хот Ели

# 144
Браво Хот, честито ти колелце newsm39, със здраве да си го караш и да се хвалиш с резултати  Hug Heart Eyes .Да ти споделя какво знам-карането на вело с цел отслабване става на първа степен, като се стремиш да караш възможно най-бързо, с най-висока скорост.целта е да караш толкова бързо, че да не можеш да говориш.Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-добре.В началото се издържа малко, но бързо се свиква.Ако искаш можеш да си вземеш Л-карнитин за повече енергия.Толкова знам от форумите  Grinning и малко опит  Blush .

# 145
 Уф, Хот, браво на теб! Аз уж се пиша, че съм инат, ама нещо в борбата с кг съм победената страна. За да не ме успокоявате, а да ми се накарате всички (белким се стегна)  - за по-малко от година съм качила 10 кг  Cry Confused Sad
Кростренажора така си и седи вкъщи. Прибирам се толкова изтощена, че едва ям (ама се тъпча, де) и заспивам преди Калина....
Не знам какво ми става, ужасно се чувствам....

Между другото утре съм София на някакъв коктейл, имам една дупка преди 19 часа, ама не знам дали няма да ми измислят някоя служебна задачка.....

Къде е Лозенец?

# 146
  • София
Сети, мерси  Hug И аз бая се порових  Wink. Карам по 40 мин. с темпо, кеф е. Засякох те някъде, но скоро ти пожелавам на друго място да пишеш  Heart Eyes

Прибирам се толкова изтощена, че едва ям (ама се тъпча, де)
До болка ми е познато  Tired
Я се стягай! Знам, че ти е натоварено, за по-добро организиране на времето съм пас,  'щото и аз съм една... Но няма да се предаваш, защото най-лесно е да се носиш по течението и всичко да минава покрай теб  Confused Имаш едно рамо от мен  Hug

Близо до Дианабад  Mr. Green и до центъра. Къде точно ще си, да те ориентирам. Звънни един телефончик, аз съм до 17.30 на работа, може да се видим.

# 147
  • София
Еммини снимки джонджулици!
ЧЕстито за велоеенго.........,ох, както е там и успешна борба!

И аз се чалнах на тема килограми и по-скоро на тема талия, че моята се губи някъде.
Писах ли че извадих обръча - май писах!?
Да знаете откъде мога да си купя дървен обръч??

Сети, ти в София ли си? Какво ДЖъмбо, кога сте били там!? Ние миналата седмица ходихме - тук 2 лева, там 3 лева, къде отидоха 80 лева не знам. Но имах за един РД днес да купувам подаръци и за една погача, на която бяхме вече. На Ивайла купих микрофон, който включихме в касетофона и сега половината ден пее.
Известно време щерката беше 11900, после малко по-малко, но сега май е по-наддала. Не знам какво яде, но какви ги ака... Откъде ги вади с това малко дупе и с това малко ядене идея си нямам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И на мен ми тиктака желанието за второ, но още го умувам. Живот и здраве може би наесен, но ми се иска да си имам някое докторче под ръка.

Нансен, май за Фритьоф  си мислех, нали е бил изследовател? Не че има някакво значение, сетих се, защото скоро питаха в Стани богат. А Бехар какъв е? Не че и това има значение.

И ние сме на сватба, с кумата сме почти готови с шаферските рокли на щерките - две еднакви, разлика в килограмите - около 7, но предполагам че ще са много сладки.

Хайде Лека нощ, че Ивайла свири на пиано, станала е в 9, маахме по улиците, после имахме 3 часа гости, после 3 часа на рожден ден и сега продължава да дивее, а уж беше много уморена. Не е спала и таях надежди, че ще заспи по-рано, но уви - заблуда.

Да ме извините за грешки.

# 148
  • София, център

А Бехар какъв е? Не че и това има значение.

проф., д-р, д.и.н, Зам. председател на ВАК и декан на Стоп. фак. в СУ и какви ли още не абревиатури, абе готин тип е, и разказва вицове, приятел на тейко ми!

# 149
  • Варна

А Бехар какъв е? Не че и това има значение.

проф., д-р, д.и.н, Зам. председател на ВАК и декан на Стоп. фак. в СУ и какви ли още не абревиатури, абе готин тип е, и разказва вицове, приятел на тейко ми!

Дъщеря му ми беше колежка първи курс в УНСС (много красиво момиче)
Той има и брат пак със странно име, ама как беше newsm78

Сети да непременно ще го посетим. А ти какво се мотаеш и отслабваш я действай за второ, пък после ще се вталяваш, сега баш като отслабнеш и хоп пак бременна, бива ли??!?
Аз ще идвам средата на Юни, и ще съм до началото на Юли в Софето! Ще трябва да се видим...няма как!

Честито на именниците на патерица Embarassed

Ние пак сме болни  Cry Засега одържам фронта за Сашко, но незнам докога. Грип е, и се лекуваме за първи път хомеопатично. Ама вчера вдигна над 39 и дадох Нурофен, че ми затрепериха гащите Shocked
Иначе сме добре, бебето расте, добричък ми пу-пу, каката все по-приказлива и палава, но това е ясно на всички!

Пете, голям шемет е Нати! С тези гущери ме умори!

Велизара като я попиташ какво яде бебето, и вика "Яде кайма от циците" Simple Smile Казва иначе "р", ама незнам защо на кърмата и вика усилено кайма. Та Сашко маа кифтета, да знаете!

Хотче, честито возило! И аз се потя над едно такова вкъщи, карам с около 20 кв/ч, незнам дали е добре, но понякога съм с кенгуруто и с бебето и немога да вдигна над 19км/ч, и аз карам около 40 мин. то май няма смисъл от повече. Сега си купих един комплект на Дева против целулит крем + скраб за тяло със диск с упражнения, мисля да почна да ги прав и тях, пък да видим...не сваля и това си е! Ама пусто немога да откажа сладкото.

Хайде лек ден и весели празници!
Ние ще ходим в Трявна за 4 дни с една компания с децата!

Общи условия

Активация на акаунт