И специално на чаровницата Калина - да е много здрава и усмихната!
Само си метни новия номер на лични (нали си беше загубила телефона или нещо такова
)Сети, ти кога ще минаваш през София?
И специално на чаровницата Калина - да е много здрава и усмихната!
Само си метни новия номер на лични (нали си беше загубила телефона или нещо такова
)
!
!
.Това са ни празнично-пътешественическите планове.
, Иле ако идвате към Сф може да погледнеш.Цените са страхотни и на играчките.Чикомобила за прохождене го взехме за около 85лв., а там е 60-65
.

Време е да смениш втората лентичка с друга;)
, със здраве да си го караш и да се хвалиш с резултати
.Да ти споделя какво знам-карането на вело с цел отслабване става на първа степен, като се стремиш да караш възможно най-бързо, с най-висока скорост.целта е да караш толкова бързо, че да не можеш да говориш.Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-добре.В началото се издържа малко, но бързо се свиква.Ако искаш можеш да си вземеш Л-карнитин за повече енергия.Толкова знам от форумите
и малко опит
.

И аз бая се порових
. Карам по 40 мин. с темпо, кеф е. Засякох те някъде, но скоро ти пожелавам на друго място да пишеш 

Засега одържам фронта за Сашко, но незнам докога. Грип е, и се лекуваме за първи път хомеопатично. Ама вчера вдигна над 39 и дадох Нурофен, че ми затрепериха гащите
Казва иначе "р", ама незнам защо на кърмата и вика усилено кайма. Та Сашко маа кифтета, да знаете!