Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 246
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Илиянче, ще се видим задължително  Hug Разби ме как караш с бебето  Crazy Аз карам с 30-35км/ч., но аз целя и цялостно отслабване все пак  Laughing И мазило ще си вземам, но още не съм решила какво. Ти доволна ли си от Дева-та? Сашко бързо да оздравява  Heart Eyes

Ето ви снимки на Еммата  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239693

# 151
  • София
Леле това дете много пораснало и заприличало на майка си  Heart Eyes.

# 152
  • Варна
Мале Хотче, как с 30-35км/ч, трябва да пробвам...и то 40 минути?!? Аз слагам Сашко в кенгурото и той заспива...голям майтап сме Joy Joy
Еммата е номер 1, много е сладка, а ти си с много хубава прическа!!

Велизара е болна, не Сашко, поне засега  Praynig Praynig

# 153
  • София
Мале Хотче, как с 30-35км/ч, трябва да пробвам...и то 40 минути?!? Аз слагам Сашко в кенгурото и той заспива...голям майтап сме Joy Joy
Представям си каква сте картинка  Joy С бебето как искаш да караш с повече км:) Обаче не вярвам да си качила кг от бременността, беше в страхотна форма като се видяхме  Heart Eyes

Мерси за комплиментите  Heart Eyes

Я да ви питам - как сте с нощната пампа? Еммата от два месеца се буди със сух памперс, но ще го махна като се постопли още малко. А тя никак не го иска  Close

Леле това дете много пораснало и заприличало на майка си  Heart Eyes.
А твоята красавица кога ще я покажеш?

# 154
  • София, център
Много е пораснала Еммата, сладурка!

Луси е още с нощен памперс, който обаче почти винаги е мокър, защото тя пие много течности, преди лягане. Лятото и аз смятам, да ограничим течностите и да го махаме вече!

# 155
Здравейте!
Нансен, наистина е много хубаво на Равнище. Но всяко излизане извън София е хубаво Simple Smile . Ние хич не сме за стоенето в къщи през уикенда. От това разбира се страда къщата, защото няма кой да и обърне внимание, но колкото толкова Simple Smile.

Датите за срещата си мислех, че са за Април Simple Smile или поне останах с впечатление, че Вили ще идва тогава.

Честита Цветница и от мен (както винаги със закъснение). Виртуална почерпка, по повода (и аз тогава имам имен ден, но малко хора го знаят Simple Smile. Най-интересното е, че изненадвам колегите всяка година, само 2-3 колежки са запомнили Simple Smile ).

Хотче, честито ти колело Simple Smile . И аз си имах, но го прехвърлих при родителите ми, че в нас служеше само за закачалка/сушилня  Laughing . Бях чела, че трябва да поддържаш по-висок пулс (около 120) за около половин час. Не съм сигурна обаче. Еммата е пораснала много и е станала още по-хубава  Heart Eyes целувки от нас Simple Smile.

Съкровищнице, движение си трябва. Зная, че е много трудно да се отдели време. Аз крада време сутрин и идвам пеша на работа (което си е 6-7 километра). Най-интересното е, че стигам само с 10-тина минути по-бавно отколкото с трамвая. Иначе ако няма физическо натоварване и раздвижване, диетите няма как да помагат.

Хайде стига съм писала, успешен ден на всички и целувки на дечицата  Heart Eyes

# 156
  • София
Добро утро дами!

Включвам се да Ви пожелая весели празници,изпълнени с много радост и настроение!  bouquet
Ние пак сме в къщи от вчера,предпразнично,че поне за празниците да сме се пооправили.
Хот за какво да ти показвам моята мома?По-добре да изредя наученото от яслата   #Cussing out и да се скрия някъде  Embarassed.
Честито ти возило,да го ползваш по предназначение!Аз затова не си купувам,щото съм несериозна.

# 157
 Twisted EvilБоядисвате ли, боядисвате ли, аааа?   Laughing

Айде де, кафе няма ли да пиете тази сутрин, ей, големи домакини се извъдихте тука, една не намери време да седне и да драсне два реда.....

Mr. Green

# 158
Айде аз съм тук вече сложих обяда да се пече. Излизахме с Роси на Макдоналдс и да пазарим и вече сме на линия. Яйцата ги боядисахме заедно с нея беше много внимателна Peace и така.

# 159
И ние още в Четвъртък си боядисахме яйцата с Дари. Сега тя се вре да ми помага за един сладкиш, искала тя да нарежда ягодите Laughing.
Ние утре сме на гости, така че няма да готвя за вкъщи Wink

# 160
  • София
Честито Възкресение Христово!
Да сте живи и здрави и да носите мир и светлина в душите си!

# 161
  • Варна
Христос Воскресе!!
Дано сте много здрави и Бог да е с вас си семействата ви!

Черпя по случай именния ден на Велизара!

Още сме болни, и малкия и той...гадна работа!!

# 162
Добро утро и честит празник на всички!

Момичета, благодаря за смс-ите с пожелания! Да ви се връщат хубавите думи!

А аз на връх Великден изпратих баба си........гадно ми е! Извинявайте, че не ви отговоарям, но ми дойде в повече, след като дядо си отиде точно на Коледа......

Съжалявам, че пиша тези неща тук, но .................

# 163
Христос Воскресе, и от нас да сте много здрави и много щастие в семейното огнище!
Съкровище съболезнования за баба ти, неприятни неща са това но действителни мамка му .... сори за израза/ Топли прегръдки от нас! Hug
Иле, да ти ейива и здрава именничката много да те слушка Hug Heart Eyes И ние с Роси сме болни ужасно ooooh! и аз се подредих със хрема, кашлям много даже сега ще ходим да я види докторката ни, че е дежурна да каже с какво ще продължаваме #Crazy
Ще идват кумците днес, свеки и тя си е поканила гости та да видим с какви сили ще се справям  #Cussing out все по празниците ще ми се случи на мен, такъв съм калитко че думи нямам Tired
Пък и тва време гадно, ме подтиска много айде стига толкова Wink

# 164
Христос Воскресе!
Много топлина и светлина в сърцата ви!

Съкровищнице, съжелявам  Hug

Иле, бързо се оправяйте и целувки за именячката  Heart Eyes

Сиси и вие оздравявайте бързо  Hug. Просто времето си е такова - болно. С тези температурни разлики, вирусите пируват.

Целувки на дечицата.

Общи условия

Активация на акаунт