Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 245
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ехооо, къде се губите  Hug

Съкровище
, много съжалявам за баба ти, лека й пръст! Горе главата, гаден е животът...  Confused
Или и Сиси, бързо оздравяване на вас и малките сладурчета  Hug
Честит Имен Ден и на прекрасната Велизара   bouquet Да е много здрав и все така чаровна!

Елито, нанесохте ли се?

# 166
Здравейте момичета - първо искам да честитя на всички празника който мина - много здраве, щастие и любов ви пожелавам.
Доста време само наглеждам от време на време какво става - пропуснах толкова честитки - честито на рождениците и именниците които пропуснах. По-добре късно от колкото никога Simple Smile
Съкровище - съжалявам много за баба ти, още по-трудно е когато се разделяме с любими хора на празници, но бъди силна - живота ни прекарва през какви ли не препятствия. Прегръщам те  Praynig
Честито и за новите придобивки - жилища, автомобили и пр... Simple Smile
Новото при мен - на 4-ти Май - точно на рожденния ми ден живот и здраве ще съм си в София Simple Smile най-накрая ще си нагушам любимите хора Simple Smile Много съм развълнувана, нямам търпение вече Simple Smile Нещата както винаги станаха малко набързо, планове, спонтанни решения - в крайна сметка реших да се прибирам Simple Smile Пък живот и здраве ще видим какво ще става.
Маринушка е толкова променена - дърдорим по скайпа постоянно, и ме изумява всеки ден с нещо интересно, представям си като сме заедно колко нови неща ще ми покаже Simple Smile
Малко по-късно пак ще пиша - успях и да насмогна с разглеждането на снимките - дечицата както винаги са прекрасни - толкова порастнали. Приятен ден от мен за сега - до по-късно.

# 167
Теди, страхотна новина!!!!!!!!!!!!!

Браво!!!!!!!!!!!!

# 168
  • София
Май сте запразнили вече, много пусто тук  Thinking

Теди, страхотна новина  Hug Много се радвам за вас  Heart Eyes

Весели празници! Ние заминаваме за Банско.

# 169
Хайде момичета и момчета, (татко Бренин никакъв го няма вече)!

Да пием заедно кафе и после по разходки!

Ние обикаляме като щури по магазините и съм луднали от цени и безобразно грозни и калпави мебели.

# 170
Съкровище - успех в издирването на "правилните" мебели.
Аз вече имам основание да махна Sad-nick-а си Simple Smile след няколко часа ще отлитам Simple Smile и ще си нагушам любимите хора живот и здраве утре. Ще пиша като пристигна и обещавам да се отчета с много снимки Simple Smile . Приятни почивни дни и много усмивки ви пожелавам милички  Hug

# 171
Happy mom, Hamelionche!!!! Heart Eyes

Честит празник - двоен при това! Подозирам кой е най0големият подарък за този ти рожден ден, но все пак ще ти пожелая да си много щастлива с хората около теб, и да имаш възможността винаги да си около Маринуш!
Бъди все така силна и позитивно настроена!

Save flight и весело пристигане/посрещане! Hug

# 172
  • No Line On The Horizon
hamelionche, честит рожден ден! Бъди много щастлива!

# 173
Честит Рожден Ден, мило приятелче! Да си здрава и щастлива, обичана и обичаща.Много да те радва Марина, а празникът ти днес да е весел и чудесен !!!

# 174
ТЕДИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! ЖЕЛАЕМ ТИ С РОСИ НАЙ-ХУБАВИЯ РОЖДЕН ДЕН ДА ИЗКАРАШ СРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА Hug  Прегръдки и на Маринка, много се радвам за теб че ще си при семейството си.
Съкровище, в Пазарджик има един магазин "Явор" има страхотни неща може да видиш в нет страницата, и са на достъпни цени, ние ходихме че свеки ще си купуват кухня и ни харесаха много. http://yavor-bg.com/ - разгледай ги  Wink
Това е от нас айде чао че заминаваме на гости.

# 175
Теди, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА. ДАНО ВЕЧЕ СИ ПРИ СКЪПИТЕ СИ ХОРА И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ Hug Hug Hug Hug Hug

# 176
Христос возкресе и от мен! Да сте живи и здрави и все така сладки и жизнерадостни мами и малките юнчета да ни радват много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние бяхме за една седмица на гости и след това за майските празници сме си тук- София е супер готина като се изпразни, даже леко призрачна  Rolling Eyes
Хот, Еммата е супер сладка госпожица, пораснали сте много. Успех с вело-то, аз пак почнах да се депресирам от обезформянето и трупането на кила, ама ще му мисля по-късно, след юли  Wink
Теди, ЧРД   bouquet Много да си нацелуваш съкровищата и да си жива и здрава  Heart Eyes
Съкровище, съболезнования, ама да знаеш, че е хубаво на такива дни човек да си отива, това го знам от мъжа ми, като знак е, че човек отива на "хубавото" място!
Аз ви попрочитам от време на време, но все не достигам да пиша и после забравям точно на кой какво да пиша. Иначе сме добре, мерси за милите думи след предния ми пост, от тогава се каня да пиша. Ще пусна и аз снимка на Ади, ама още избирам  Wink
Ние нощната пампа ще я махаме скоро, ама той пък си пишка и незнам...ама много вода пие вечер човечето.
Да ви питам нещо- имате ли проблеми с третата сливица и как се оправяте? Ади изкара един конюнктивит преди месец и оттогава като се разхърка това дете, просто ужас. Не искам да му давам никакви Зиртеци и тем подобни, засега караме на едни билки и хомеопатия, ама пусто много време стана. Споделете опит, ако имате, плс!
Бети, ти преди време търси "бременните" теми, намери ли ги и къде са, че сега си правя бременен дневник за бебата и искам ако може да си имам и за Ади, ама той е някъде тук  Embarassed
Хайде целувки!!! Grinning

# 177
Мона, привет, много целувчици от нас  Heart Eyes Hug  bouquet!

# 178
  • някъде ... тук ...
Здравейте на всички Hug

Нанесохме се bowuu
Добре сме доколкото може.

Когато мога, пак ще пиша Hug Heart Eyes

# 179
Мона, здравей Hug Не избирай много снимки, а покажи някоя да видим Адам колко е пораснал Grinning Гледам, че си вече в 29 седмица, направо не остана вече. Ей го къде е юли месец Laughing
Ели, ЧЕСТИТО ви нанасяне, значи. Супер е в нова къща да живееш Flutter
Ние бяхме на сватба в събота вечер, изкарахме си чудно. Дари не спря да танцува и играе хора, както тя си знае де. Ама не се умори това дете изобщо. Joy Ще ви покажа снимки, само да ми пратят, че моите не са хубави Wink

Общи условия

Активация на акаунт