Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 238
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета  Hug
Теди, честит рожден ден на патерици, желая ти много здраве и щастие вече при любимите хора.
Честито и на всички, на които пропуснах да честитя през изминалите седмици. Специално на Калина и Вава, огромни извинения и пожелания за щастливо и безгрижно детство.
Ние днес се завърнахме от Слънчев бряг, изкарах наистина като на почивка, не взехме Ицко с нас, защото предната вечер разбрахме, че е с Варицела и остана при баба. Много ми беше мъчно, ако не ни бяха съдрали кожата предварително нямаше и да отидем  Confused Иначе шарката Ицко я изкара много леко, с общо 10 пъпки и никакви неразположения и температури.
Съкровище, моите съболезнования за баба ти. Давай идеи и съвети ако набележиш някоя красива и евтина мебел  Rolling Eyes В друга тема видях каква ще бъде банята ти, много ми хареса. И аз единствено баня и спалня основно трябва да обзавеждам и една маса за трапезария ще ми трябва, другото ми е готово. Като обзавеждахме сегашното ни жилище, никак не пестих пари за кухнята, за хола, трапезария, но пък спестих за спалня и баня и сега съм решила, че може да избирам дълго, но да взема нещо удобно и красиво.
ЕлиТ, честито ви нанасяне, направихте ли кухнята, дай снимки да изплакнем око  Blush
Момичета аз ще съм в София на 26 май, трейнинг центровете ни са на бул. Изток и на Симеоновско шосе, ако съм на Изток ще спя в Плиска и ще ми е удобно да се видим, но ако съм на Симеоновско ще спя в хотел Амбасадор, който бил на амнайсет километра от центъра и въобще не знам дали ще мога да стигна до него. Ако някой живее наблизо да свирка. След седмица ще знам къде точно ще бъда и ще ви пиша да организираме нещо ако съм по-близо до центъра.

# 181
  • някъде ... тук ...
Вили, аз живея почти до Амбасадор Simple Smile
Ще ти пиша ЛС newsm10

# 182
  • No Line On The Horizon
Честит имен ден на всички именници! Весел празник!

# 183
Честит Имен Ден на всички именници, да са здрави и щастливи!!!

# 184
  • София
Здрасти  Hug

Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet Да носят със здраве името си!

Теди, ЧРД   bouquet Да си много здрава, щастлива сред любимите си хора и а не се налагат вече толкова дълги раздели  Hug

Ели, честито  Hug Сигурно е много гот  Crazy

Вили, аз съм що-годе близо и до двете, така че, свиркай като дойдеш  Wink

Ние се завърнахме преди малко. Изкарахме си страхотно, направо се размазахме от кеффф  Crazy Спа центърът на хотела беше супер, даже и малко слънчеви бани успяхме да си направим.

Мона, водихте ли го Ади на специалист? Еммата я водихме миналата година при д-р Френгов (много съм доволна от него) и се установи, че третата й сливица е леко увеличена от първа към втора степен. Но според него в никакъв случай не била причина за хърканията, както дотогава си мислехме. Не отидохме на детски пулмолог навреме, когато той ни насочи и сега си бия главата. Както и да е. Ако те интересуват подробности, ще пиша на лични. Целувки на Ади и коремчето  Heart Eyes

# 185
Здравейте!
Честити празници на всички, които съм пропуснала   bouquet . Много щастие и  късмет Simple Smile
Целувки на дечицата  Heart Eyes

# 186
  • София, център
Честит имен ден на Гого, на патерица!

И ние се завърнахме поживо поздраво от Рибарица. Изкарахме чудесно, ако изключим няколко проблема от битов тип  Mr. Green

# 187
Ели, мерси, писах ти на лични  Grinning
Ще заведа Ади на преглед при Френгов, че това хъркане ме притесни, иначе е добре- здрав е, откак сме на градина е боледувал 2 пъти сериозно, ама ще я видим тая работа каква е...
Ето една снимчица, както обещах  Wink :

http://good-times.webshots.com/photo/2337904920077974909XdXSEK

Целувки на всички от нас!

# 188
Мона, разгледах всички снимчици, надявам се нямаш нищо против.Много сте красиви МН-О-ГО  Hug Heart Eyes Hug . Адам е станал невероятен чаровник, личи дори от снимките  Grinning , колко гаджета има в детската, а   Laughing .
На теб ти отива с дълга коса  Hug

# 189
Мона, разгледах всички снимчици, надявам се нямаш нищо против.Много сте красиви МН-О-ГО  Hug Heart Eyes Hug . Адам е станал невероятен чаровник, личи дори от снимките  Grinning , колко гаджета има в детската, а   Laughing .
На теб ти отива с дълга коса  Hug

Мерси  Heart Eyes Heart Eyes
Много си сладка, както винаги Hug
/Естествено, че нямам против  Wink /

Хот, мерси за инфо-то  Grinning Ще ходим при Френгов в събота, разбрах, че приема по касата сутрин, дано си изясня положението, че взех да се тревожа вече. Корема расте, мерси, иначе съм добре. По въпроса, ако има сбирка, съм на линия, ще ми се много да ви видя  Wink Иначе за Емма, дано го израстне скоро това, което е и да го забравите бързо  Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 19:41 от mona

# 190
  • София
И ние се завърнахме след дългите празници.Бяхме в Гърция /за малко/ и не ми се връщаше,беше много хубаво...искам пак!Вместо това съм на работа и пиша тук по нощите,че иначе не ми остава време.Отскочихме и за един ден до Филибето.
ЧРД на Радо!Да расте здрав и усмихнат,а мама,тати и Гого повече да го слушат!  bouquet
ЧИД на имениците!
Ели честит нов дом!
Теди ЧРД на патерици!Бъди жива и здрава и много щастлива до любимите си хора!  bouquet
И добре дошла на бълграска земя.
Мона Ади много е пораснал,копие на мама  Laughing.
И Мели има проблем с третата сливица,ама да видим кога ще стигнем при Френгов.На нас друг лекар ни каза,че е за операция още през август.

Чета Ви,но май няма да мога да се включвам така както до сега,ще видим времето ще покаже.
Другата седмица Алекс има 4 матури,а по другата седмица изпит по немски.Стискайте палци!

Хайде настъпва сезона на рождениците.Кой къде ще празнува и какво ще подарява?
Мели казва,че ще има ден-ден и ще има коише /разбирай количка за кукли/.
Чао засега и се извинявам,ако съм пропуснала някого. Hug

# 191
  • София, център
Да бе, верно!

Казвайте кой къде ще празнува рождените дни?

Аз се чудя какво да правя. Само в детската ли, в нас ли, на вън ли  newsm78

Какви подаръци ще подарявате?

Аз, освен задължителните книжки, за друго нещо, ново и различно не се сещам  newsm78

# 192
Добро утро  Grinning
еееех, чуствам се малко като едно време, през 2005-та- ставам и с кафето пред комп-а, кееееф, който се замисля за второ да действа  Wink  Laughing  Laughing
Инес, мерси, ама май напоследък по-често ми казват че е копие на баща си, та аз си страдам тайно, ама сега ми стана хубавичко. Вие как действате при Мели за сливицата, какво правиш? Беше ми казала за една билка, дето много е помогнала на Алекс за третата сливица? Ние ще ходим при Френгов в събота, дано всичко е наред- за първи път имаме проблем, та се надявам да се реши бързо и безпроблемно, все пак Ади не боледува често, само това хъркане и дишане с отворена уста от един месец.../ то пък тая нощ почти не сме го чули с баща му, може и да се оправя вече.../
За нашия РД имаме резервация в новия Мики Маус, който даже още не е отворен, ама щял да бъде много голям и хубав, а аз от Мики Маус съм много доволна от миналата година. Та ние сме си на датата- 31.05 от 18.30 в Мики Маус 3.
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 193
  • София
Добро утро  Grinning
еееех, чуствам се малко като едно време, през 2005-та- ставам и с кафето пред комп-а, кееееф, който се замисля за второ да действа  Wink  Laughing  Laughing
Мона, обхвана ме носталгия, но за кратко  Laughing Предпочитам кафето с компа, но на работното място  Mr. Green Пиши какво става като мине прегледа.

Нансе, относно подаръците, на Еммата ще й купим колело. От едната баба ще има кукла или бебе с разни принадлежности (от известно време се заиграва с кукли, преди не ги поглеждаше). За други подаръци ще мислим по-нататък. И без това всеки ден й купувам по нещо  ooooh!

За празнуването - в клуб ще е, но не съм решила в кой. Може би пак в Барбарони, но се колебая между 1 и 3. Гледах някаква тема в Нашите деца - много нови клубове са се нароили  ooooh!. Май никнат като гъби на дъжд, но какви са качеството и обслужването, кой знае. Както и да е, има доста време до РД на Еммата  Wink.

Честит Рожден Ден на Радо! Да е жив и здрав! Весел празник и много подаръци!

Инес, стискам палци на Алекс! Ще се справи, естествено  Hug

# 194
  • София
Аз също предпочитам кафето и компа на работното място.Вече съм там след като сумарно от двете деца имам "N" години престой в къщи.Стига толкова!
Мона пиши след като ходите при Френгов.Как е,доволна ли си,как се стига до него?Май само платено приема.
Да на Алекс помогна облепихата,но неговата сливица не беше в такова състояние струва ми се. Някак ми се иска да избегнем операцията...
Да попитам къде се намира Мики Маус 3?
Днес Мели получи тоалет от леля си.Веднага набелязах,че ще бъде за РД-то,стига да не е много студено.Просто си е малка дама с него.
Лека вечер мили ми девойки и ако се събирате да не забравите да ми пратите индивидуална покана,макар да не съм сигурна,че ще успея да дойда.

Общи условия

Активация на акаунт