Теди, честит рожден ден на патерици, желая ти много здраве и щастие вече при любимите хора.
Честито и на всички, на които пропуснах да честитя през изминалите седмици. Специално на Калина и Вава, огромни извинения и пожелания за щастливо и безгрижно детство.
Ние днес се завърнахме от Слънчев бряг, изкарах наистина като на почивка, не взехме Ицко с нас, защото предната вечер разбрахме, че е с Варицела и остана при баба. Много ми беше мъчно, ако не ни бяха съдрали кожата предварително нямаше и да отидем
Съкровище, моите съболезнования за баба ти. Давай идеи и съвети ако набележиш някоя красива и евтина мебел
ЕлиТ, честито ви нанасяне, направихте ли кухнята, дай снимки да изплакнем око

Момичета аз ще съм в София на 26 май, трейнинг центровете ни са на бул. Изток и на Симеоновско шосе, ако съм на Изток ще спя в Плиска и ще ми е удобно да се видим, но ако съм на Симеоновско ще спя в хотел Амбасадор, който бил на амнайсет километра от центъра и въобще не знам дали ще мога да стигна до него. Ако някой живее наблизо да свирка. След седмица ще знам къде точно ще бъда и ще ви пиша да организираме нещо ако съм по-близо до центъра.
Да носят със здраве името си!