Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 222
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Еййй супер новина!! Мона Лека бременност, то не ти е останало още много. Дано всичко е наред и сега по-често ни навестявай. Пусни снимки на Ади!!

Съкровище Честито!!!

Аз ще идвам към София средата на Юни, тогава ще ми е курса!

Фрос, добре си се завърнала. Много красиви деца на много красиво място!!

Ние сме добре, каката ходи на полудневна детска градина, после вкъщи. .
Ето тук качвам клипчета на децата (то основно за майка ми че тя далеч, ама ако на някой му е интересно)

http://www.vbox7.com/user:ilianchi?p=allvideos

# 76
Монаааааа, честито миличка, желая ти лека бременност и прекрасна дъщеричка  Hug Heart Eyes Hug
Дай някоя снимка на Ади де, сигурно вече припадат девойките по него  Hug
Дано повече не боледуваш  Praynig ,[елувки, целувки, целувки от нас за Адам и бебка в коремче  Heart Eyes
Илиянка, прекрасни са и Вава и Саши, бонбони, страхотни клипчета, песнички, усмивки  Heart Eyes
А Вава кара колело точно като Лора  Joy Направи ми впечатление, че много хубаво казва "Р" , страхотна е  Heart Eyes .
Фрос, добре дошла пак, големи красавици са госпожиците ти  Hug , а и виждам, че не си си променила прическата-правилно-изключително добре изглеждаш  Hug
Съкровище-честит ти нов дом  bouquet , да е пълен с любов, смях и щастливи мигове  Hug
Пете, радвам се, че се включваш-пусни някоя снимчица де-целувки и за трите ви  Heart Eyes
Сиси, приятна разходка  Hug Grinning .
Хубава седмица от мен   bouquet

# 77
  • София
Добрютро  Hug
Пия си кафето на компа вкъщи с вас  Laughing Откога не ми се е случвало  ooooh! Взех си два дни почивка, защото бях адски натоварена последните месеци и не се издържаше вече... И с това ранно ставане на Емма  Close Tired Но сега ще се поглезя  Laughing, имам час за козметик, маникюр, утре за фризьор, а междувременно и малко шопинг.

Гале, честита нова къща! Да сте много щастливи там, да си я наредите с много желание и любов! Пък после може да помислите и за другарче на Калина  Heart Eyes

Мона,  Hug Честито! Много се радвам за теб  Heart Eyes Момиченце ще имаш? А кога ти е термина? Аз отдавна те бях надушила  Mr. Green, но си знаех, че все някой ден ще се появиш и ще се похвалиш. Да минат леко и безпроблемно последните месеци!

Всъщност, от онзи ден се чудя, тази Мона при юлки 2008 ти ли си или не си...... Crazy
А ти какво си надничала вътре  Laughing Бани, а  hahaha

Кажете, какво правите вкъщи с маймуните - на Калина всичко й е интересно до третата минута - АКО изключим анимациите, които може да гледа до припадък, ако я оставим....
Реди пъзели, букви, цифри, рисува с тебешири, флумастри и водни бои (много е задобряла! Оня ден нарисува един морков, събра ми очите!), пее, свири на китара, пиано, кара колело и кола (в теснотията вкъщи), глади, помага ми за прането, реди мозайка, строи замъци, от известно време се заиграва и с кукли - храни ги, реше ги, прически, облича ги, но най-много прави пакости! Когато е изморена, засяда и гледа филмчета с часове, като омагьосана е. Всичко за Мечо Пух и отвреме-навреме Бланш, за разнообразие  ooooh!

Сиси, как е мъжът ти?

Снимки не съм гледала, ще наваксам по-късно. Сети, ти пусна ли от РД на Лорката?

Болните да оздравяват!

Елито, къде се изгуби  newsm78

# 78
Тц, още не съм пуснала снимки  Embarassed
Коя е Бланш /да не изпуснем някой модерен филм  Mr. Green /
Хубаво да си починеш през двата дни отпуска и мнооооооооооооого да нагушкаш Емма  Heart Eyes !

# 79
Здравейте и от нас  Hug
Целувки и честитки на всички празнували!
Аз съм се закопала в  работа, даже и събота и неделя работих. Обичам си работата, ама така не мога да си видя детето, пък той като ме види и реве докато не го гушна. Явно ми се сърди Sad. Хубавото е, че това е само като ме види. Иначе си е спокоен.
Мона  честито Simple Smile. Пожелавам ти всичко да е леко и безпроблемно!
Айде отивам да бачкам Simple Smile

# 80
  • София, център
Честито Мона, ах ти потайнице! Да ти се роди най-сладкото момиченце   bouquet!

Ние се изтормозихме тук да гадаем кой и как...

Да ви се оплача, от 10 дни съм болна от грип, в това число цялата минала седмица не съм ходила и на работа, и не мога още да оздравея.
А снощи у нас беше влязъл крадец. Влизам да слагам Луси да спи и той - на прозореца! Разпищях се и той се метна обратно през прозореца. Не знам друго, но трябва да пали свещи, че не го сгащи Емо, защото той нямаше само да пищи... Аман от тия наркоманчета, знам че са безобидни и като им викнеш се напикават, обаче акъла ти могат да изкарат. То поне да имаше какво да открадне от спалнята, а то там на Луси само нощните памперси. Уф, изроди.

# 81
Оооооо, Нансен, ужас!Думи нямам за крадеца, отвратително  #Cussing out и само като си помисля, че детенцето е наблизо  ooooh!  ...Прегръщам те, друго не знам какво да ти кажа  Hug .
И дано оздравееш скоро, че вирусите са ужасни  Heart Eyes .

# 82
Здравейте!
Нансе, много неприятно това с крадеца уууу може да си изкараш акъла, ама ако си по смела да думнеш с нещо свят да му се завие  Thinking Бързо оздравяване Hug
Мона, много се радвам за теб желая ти една много красива и добра дъщеричка Hug и целувки за батко Ади Heart Eyes
Хотче, мъжо вече изкара  няколко камъчета, но има още 2 малки които вече са на път ама нещат нещо иначе ги разбиха Peace
Съкровище нова къща нов късмет и едно момченце за разнообразие Wink

# 83
  • София
Сори, изоставам от новините последните 5 страници, но мернах, че Мона чака бебенце.
Стискам палци за леко раждане и здраво детенце. А Ади да помага много.
Бях готова да се хвана на бас, че Петя визираше нея като каза, че тия дето се спотайвали ще си кажат.
Те двете поддържат връзка по-редовна, а и само Мона остана незаподозряна като бременна.

Ще пиша като вляза в крак с новостите. Керкезелът от снощи е с температура само, май имало такъв вирус.
Снощи плещи 1 час в кревата между 4 и 5. Искаше даже да си провери дали има боклуци между пръстчетата на крачката - това хит ли е при вас? При нас е сутрин, обед, вечер, че и нашите преглежда. Кат маймунче. И аз бях същата като малка, казвах, че си чистя брашното.

# 84
  • София, център
Ух, мацки, моето се оказа по-сложно, отколкото очаквах.

Направих си днес една снимка на главата, и се оказа, че имам двустранен синузит.

И как става това от една обикновена хрема, ако има кой да ми каже newsm78

Абе аз се чудя, защо ми иде от болки да си сменя главата с овча, и нямам сила да мисля даже, ато какво било...

И това, при положение, че аз по принцип не боледувам никак често!

И сега 3 чифта антибиотици и едно противоалергично.

Пазете си носовете!

# 85
Сънчо, Лората изкара подобен вирус, но с повече "екстри", дано при вас мине по-леко  Hug .
Боклучета точно на тези места не чисти, но иначе само да пипне нещо и иска да си мие ръцете на чешмата, не признава мокри кърпички и други заместители, на чешмата с нейния сапун и - толкова.Види ли вкъщи боклуче, носи го в кошчето или любезно ме подканва да го изхвърля.
Новото при нас е, че като я нацелувам мноооооооооооооого и по някое време се дръпва с думите "Стига толкова, вече съм голяма  " .Казва на всички, че е на три годинки  Grinning .
Нансен, аз съм със синузит от малка, много е неприятно и май не се лекува  Confused , нагревки и пр.ефекта е временен.Дано ти подействат бързо лекарствата  Hug .

# 86
Много хубаво местенце Флора! Децата са разкошни, да са ви живи и здрави. Миналата седмица се опитахме и ние да заведем Натали на единствения балкан с борова гора на острова...голямо гонене падна, не се спря да тича.

Мона, кога, в колко часа? Натали само си е играла пак с мобилния;)
Хайде мацка, на финала си! Стискам палци за леко и бързо, по вода да минава всичко и една прекрасна здрава кукла да ти подноси високите токчета и любимите цикламени рокли дето си ги имаш;)
Целувки на синеокия левент Ади!поздрави на Мартин и всички в къщи!

Сънчо, позна;)

Nanse извинявай, пак по диагонал четох. Дано се оправи синузита!

Ако сте в ситуация застрашаваща детето ви и имате възможност да убиете или избягате - кое от двете?
това тук от един тест.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 10:30 от Jungle

# 87
  • София, център
Пете, той крадецът в нас се беше вмъкнал, не у Бети!

# 88
Момичета здравейте. Само чета, че нямам много време за включване.
Нансен, направо се чудя как бих реагирала аз в такава ситуация. Принципно съм много страхлива Rolling Eyes

Сети, много ми харесва снимката на Лорчето долу в подписа ти.

Мона, честитооооооооооооооооооо. Живо и здраво момиченце ти пожелавам като му дойде времето. Целувки на Адам Heart Eyes

Петя, пусни снимчица на госпожиците да ги видим. Липсваха ми постовете ти честно казано, много положителни емоции лъхат от тях.

Ние за седмица бяхме до Виена. Изкарахме си просто върховно, без никакви проблеми. Дари се чувстваше супер, даже паднаха малко нуждите от инсулин. Обаче като се прибрахме захарите скочиха доста, та едва днес ги овладях Close
Лека вечер, милички. Липсвахте ми. Hug

# 89
Миме, целувки на Дара  Heart Eyes , дай някоя снимчица от Виена  Hug .
Дано сега да се нормализира захарта и е спокойна принцесата Praynig.Много ви прегръщам, мноооого.

Общи условия

Активация на акаунт