Великобритания - тема 15, почти юбилейна

• 26 410
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета Simple Smile

Искам първо да честитя на Aniji за рождението на близнаците  Hug Да растат здрави, щастливи и много умни деца! Да ви радват и много да ви слушат, както и вие тях Simple Smile

Алиса, Мишолина, честити да са рожденните дни на Калина и Мариана! Много подаръци са получили прочетох Simple Smile

Одитор, успех при заселването в UK. Дано всичко да се подреди по-бързо и по-добре от очакванията ви!  Hug

Да се похваля, че най-накрая имаме интернет. От днес по-точно. В новата квартира сме от 15ти март и чак днес ни пуснаха нета... Голямо чакане, така и не разбрах защо... Както и да е. Много сме доволни, че се преместихме и си харесваме хралупата Simple Smile

Получихме и трета награда за Великденска шапка в градината на Тео Simple Smile Ето какво сътворихме Mr. Green http://pepasp.multiply.com/photos/album/24#1

Мишолина, виждам, че сте в Пловдив вече. Защо кацнахте в Солун? Какво наложи принудителното отклоняване на полета? Януари Желян и Тео си ходиха и също кацнаха там. После с автобус до Пампорово и от там до Пловдив... Предствавям си какво пътуване сте имали и вие... Дано като се връщате насам да няма проблеми  Praynig

# 106
Цитат
vessinka, привет! Давам ти линк към магазина, от който пазарувате, Sainsbury's. Можеш да се разходиш виртуално и да видиш какво се предлага на пазара тук.
За закуска давам и попара, сирене има и в супермаркетите, не е толкова хубаво както турското, но върши работа. Сухарите ги наричат french toast. Давам и овесена каша (porridge) с мляко и настъргана ябълка или пшеничена каша (weetabix) с намачкан банан. Също така продават и готови пюренца с овесена каша, както и мляко с ориз.
За водата, ползваме чешмяна.

м_е_р_и благодая ти много  bouquet  bouquet  bouquet

Идеята със сайта на магазина е чудесна, не се бях сетила да погледна там. Сега ще разгледам нещата, за да ми купят необходимото на първо време.

Поздрави!

# 107
 vessinka , не се притеснявай. Аз правя по-скоро обратното, защото в България намирам по-трудно това, което ми трябва за детето. Тук има всичко, което ще ти трябва, най- много да срещнеш проблем с превода, защото има неща, които трудно се намират в речниците. Знам какво изпитах аз, когато се опитвах за пръв път да правя баница или тутманик. С времето открих правилните продукти и то с помощ на някой от майките тук.  Като се замисля, те вече са си в България Thinking

Питай каквото се сетиш  bouquet 

# 108
Най-накрая и на мен да ми останат 10 мин свободни да поразгледам във форума и да се разпиша.Ние сме добре бебоците растът/как само минава времето бързо  Cry/имам си гости помошници от БГ до 20-ти .Поздрави на всички леко изкарване на ваканцията в БГ на които са там или където и да са. Peace

# 109
  • София
Здравейте,
знам, че скоро обсъждахте местене на багаж, контейнери и т.н. Трябва да проуча въпроса, как може да си докараме багажа в БГ, който не е толкова много, но има и принтер и колело, знам че преди време, наши познати изпращаха багаж по тираджии, сега незнам дали става. Ако някой има инфо ще съм благодарна или пък ако ми каже ориентъровъчно колко струва с фирма и въобще как процедират, имат ли минимум кг, и с каква големина са тия контейнери. Благодаря ви.   bouquet

# 110
Бих искала да изчета всичките ви предишни теми, но дават грешка при отваряне. Моля за помощ.

# 111
Еееех момичета, тамън си обсъждахме темата за количките, и понеже вече не мога да трая, та да си кажа, на есен отново ще съм мама newsm03, по-точно термина ми е за 16-ти Ноември. Много съм щастлива, още не сме казали на родителите, изчаквам все пак да мине още малко време. Вече получих и покана за среща с midwife за 15-ти. Ами това е от мен за сега, желая ви лека вечер  bouquet.

# 112
Здравейте,
знам, че скоро обсъждахте местене на багаж, контейнери и т.н. Трябва да проуча въпроса, как може да си докараме багажа в БГ, който не е толкова много, но има и принтер и колело,
IGNES, това ли решихте, да се прибирате в Б-я? Има ванове, които пътуват до България, но не знам нищо повече. Може би в БГ Хелп има по - подробна информация. Thinking
ЛИДА поздравления за прекрасната новина.  bouquet
Пожелавам ти безпроблемно бременеене.

Пепа, много е хубава шапката, а ти много ми напомняш на моя много сладка позната  Simple Smile

# 113
Бих искала да изчета всичките ви предишни теми, но дават грешка при отваряне. Моля за помощ.

От време на време линките престават да работят, защото местят старите теми в Архива (а сега най-вероятно са пострадали от разделянето на "Родители в Чужбина" на два под-форума).

Заглавията на темите са верни, пробвай да копираш заглавието и да го пуснеш в търсачката (основната и архива, за по-старите теми) - би трябвало да работи. Другият път като пускаме нова тема ще ги оправим.

=========
Лида - честито!!! Лека!

Аниджи - снимки на мишоците???

# 114
IGNIS скоро изпращах багаж за България точно с тези ванове и пристигна благополучно. Цената беше 1.3 лири на килограм. Ако те интересува ще ти дам телефон.
lida Честито  bouquetСпокойна и щастлива бременност ти желая. Разтапям се като чуя такива новини. Много ми беше хубаво да съм бременна и като чели малко ми липсва. Иначе аз все още си изглеждам като бременна Sad На прегледа тази седмица ГП-то ми каза, че още не мога да правя упражнения. Показваше ми една дупка на корема и каза да чакам да се събере. Явно ще си ходя още с коремчето. Иначе бебо е добре, расте и хубавее. Преди малко като го накърмих и повърна доста през носа и през устата. Малко се уплаших. Случва ми се за втори път. Първия път беше още в началото като се роди. ГП-то казва да не се притеснявам, бил много лаком, хапвал повечко и затова повръща, а и надава добре така че се опитвам да съм спокойна ама това излизане през носа тази вечер ме притесни.
GI чакам да се обадиш за кафе, тази вечер изпратих сестра ми за България и от утре сме сами с Лео.

# 115
Добро утро!

Лида, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!   bouquet

Аниджи, добре е, че има кой да ти помага.  Heart Eyes

Тролипен, щом ти липсва бременността, действайте за братче или сестриче Simple Smile

Мира, мерси Simple Smile

Тези дни съм доста напрегната. Чета за изпитите, които ми предстоят другия месец - 5 броя.  Tired Статистиката направо ми изпива мозъка. Много е интересна, но ми е много трудно да зацепя на някои задачи как да подходя.  Confused Дано успея да се справя и да не ме скъсат...

Лек ден ви пожелавам

# 116
Тролипен, дохторите са предпазливи; на мен community mid-wife, като я бях попитала кога да започвам упражнения, ми каза без замисляне: веднага.

Македа, за какво държиш изпити? 5 са множко...

Лида, честита хубава новина.

Мишолина, колко ще стоиш във Филибето?

Аниджи, как се справяш с близнаците? (Или те се справят с теб?)

# 117
Ох трудна работа  Алиса  те май се справят с мен както си искат.Малкия е малко запечен от млякото,но ще го оправим по бабешки  Mr. Green както майка казва.Излкизам на разходка ще пиша пак като имам свободно време.
мишолина пуснах снимки на по предните страници ако не си ги видяла ще ти пратя ако искаш. Peace

# 118
  • Лондон
Ради, айде! Среща в родилното на Ст. Томас този четвъртък (10.04) в 18.15ч.
Сега се обадих. Трябвало да отидем на 7 етаж - рецепцията.  Ще се видим там направо!

Лида, честито!

Makeda, успех на изпитите!

# 119
До тази събота сме в БГ  Rolling Eyes; не ми се тръгва много, да ви кажа

Аниджи, първите снимки ги видях; за новички питах, ама ще погледна пак линката, ако са в същото албумче  Simple Smile

Моята племенница стана на почти месец и половина; в събота правихме погача за 40-те дни, голяма сладуранка е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт